Venus_m 28.09.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 skandal też chcę w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 28.09.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 I co? Zaraz nie kupisz, bo Ci się 36 za drogo wyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.09.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 a żebyś wiedziała :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 28.09.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 No dokładnie - 18 PLN Hmmm, myslalam ze wszystkie Empiki maja te same promocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 29.09.2013 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Madziu witam się oficjalnie u Ciebie:hug: Posta o nowej Zamachowskiej widziałam i zgadzam się w ocenie domu w 1000% - oczywiście odgadłam zagadkę, że chodziło o zasłony w sypialniach Chętnie poczytam Twoje autopsję innych wnętrz, bo masz trafne, konstruktywne uwagi- choć mojego domu bym Ci pewnie nigdy nie pokazała :P:D:hug: Miłej niedzieli :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.09.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Madzia a co do braku spadku wagi - badałaś tarczycę kiedyś/ ostatnio? ja mam niedoczynność i pocieszę Was ja wale nie jestem sucharem tylko chudym grubasem:lol2: mówię całkiem serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.09.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Madziu jak miło Cię widzieć u siebie Hehe, nie bójta się Przecież widzicie, że ja swoim krzywdy nie zrobię... czasem tylko na coś zwrócę uwagę. Czasem trochę dosadniej ale zawsze staram się, żeby to były takie uwagi, z którymi można coś zrobić i poprawić. Nigdy nie besztam całości jako takiej Nawet nową Zamachowską jak widzisz tak potraktowałam:yes: Jakby nowy właściciel tego domu posta przeczytał, to raz dwa wiedziałby co by zmienić, żeby dobrze było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 29.09.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Boszsz...i znowu natrzaskały 120 stron! Za Wami nadążyć to naprawdę.... MISSION IMPOSSIBLE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.09.2013 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 U mnię? U mnię??? To kiedyś ty ostatni raz tu była? Chyba 2 lata temu Bo przez ostatni rok, to nie wiem czy 20 str. przybyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 29.09.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Magda czytałam Twojego bloga i jedno zdanie mnie załamało "A jeszcze gorszym pomysłem jest zestawienie budyniowych kolorów z bielą...." wiem o tym doskonale bo ja głupia posłuchałam chłopa i kuchnię, drzwi mam właśnie takie niby białe ale nie białe....jak patrzę na drzwi (żółte) listwy przysufitowe (białe) i sufit (oczywiście biały) to mnie szlag trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 01.10.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Nessko, Twoje drzwi i kuchnia są budyniowe?? No co Ty! Może to przełamana biel, ale budyniowe to one nie są chyba jednak, ani nie żółte:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 01.10.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 K W mojej diecie light pojawia się TYLKO serek wiejski z MLEKOVITY (już kiedyś parę stron wątku poświęciłam kwestii wyższości ich wyrobów nad serkami wiejskimi z Piątnicy - te właśnie zawierają wszystkie świństwa o jakich wspomniałam). Serek Mlekovity niezależnie czy to light, czy nie light - sama natura:yes: Serka wiejskiego z Mlekovity nie znam, ale zaręczam, że wiejski z Piątnicy żadnych dodatków nie zawiera Twaróg, śmietanka, sól. Koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.10.2013 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Magda czytałam Twojego bloga i jedno zdanie mnie załamało "A jeszcze gorszym pomysłem jest zestawienie budyniowych kolorów z bielą...." wiem o tym doskonale bo ja głupia posłuchałam chłopa i kuchnię, drzwi mam właśnie takie niby białe ale nie białe....jak patrzę na drzwi (żółte) listwy przysufitowe (białe) i sufit (oczywiście biały) to mnie szlag trafia Nessko, Twoje drzwi i kuchnia są budyniowe?? No co Ty! Może to przełamana biel, ale budyniowe to one nie są chyba jednak, ani nie żółte:-) Widzisz, na pewno nie jest tak źle Choć wiem, że różne odcienie bieli też mogą wkurzać Serka wiejskiego z Mlekovity nie znam, ale zaręczam, że wiejski z Piątnicy żadnych dodatków nie zawiera Twaróg, śmietanka, sól. Koniec Tak wiem, od paru miesięcy usunęli gumę guar i ksantonową ze spisu treści - też to zauważyłam Bo ja naprawdę mam świra na punkcie czytania etykiet Ale konsystencja się nie zmieniła (taka okropnie stała:sick: Ja uwielbiam, jak serek wiejski to osobne ziarenka twarożku w płynnej śmietance, tak jak ten z Mlekovity:yes:) Więc jakoś w zmianę receptury nie bardzo wierzę i coś mi tu śmierdzi oszustwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 01.10.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 hmmm... to mój jest właśnie taki płynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.10.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 ha! zawsze jak wybieram ruszam opakowaniem i sprawdzam czy ziarenka latają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.10.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 hmmm... to mój jest właśnie taki płynny No to może faktycznie zmienili recepturę Choć ja pechowo zawsze trafiam u nich na taki "stojący" Jak tylko zauważyłam, że zmienił się skład, to zaraz kupiłam sprawdzić... nie był taki jak trzeb:no: Ale spróbuję jeszcze raz Btw... właśnie wcinam serek wiejski:wiggle: Nieźle sie wstrzeliłaś z tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 01.10.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 A ja tam najbardziej lubie serek wiejski OSM Koło U nas taki "zbity" juz nie przejdzie, jest kwasny i nikt go nie chce jesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 01.10.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Jaz zbity to znaczy, że był źle przechowywany.W sklepie czasami stoją gdzie popadnie przed wstawieniem do lodówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ERIN 01.10.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Zauważylam ze jak ma krótką datę, robi sie "zbity". Dlatego ja zawsze wybieram taki "z tyłu półki", z długą , kilkudniową datą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 01.10.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ja tez tak robię zawsze, ze wszystkimi produktami:yes: A jednak Piątnica zawsze mnie jak do tej pory zawodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts