Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madziu witam się oficjalnie u Ciebie:hug:

Posta o nowej Zamachowskiej widziałam i zgadzam się w ocenie domu w 1000%:yes: - oczywiście odgadłam zagadkę, że chodziło o zasłony w sypialniach :p Chętnie poczytam Twoje autopsję innych wnętrz, bo masz trafne, konstruktywne uwagi- choć mojego domu bym Ci pewnie nigdy nie pokazała :p:P:D:hug::hug: Miłej niedzieli :hug::hug:

Madziu jak miło Cię widzieć u siebie :hug:

Hehe, nie bójta się ;) Przecież widzicie, że ja swoim krzywdy nie zrobię:hug:... czasem tylko na coś zwrócę uwagę. Czasem trochę dosadniej ;) ale zawsze staram się, żeby to były takie uwagi, z którymi można coś zrobić i poprawić. Nigdy nie besztam całości jako takiej :no:

Nawet nową Zamachowską jak widzisz tak potraktowałam:yes: Jakby nowy właściciel tego domu posta przeczytał, to raz dwa wiedziałby co by zmienić, żeby dobrze było ;)

Magda czytałam Twojego bloga i jedno zdanie mnie załamało :cry: "A jeszcze gorszym pomysłem jest zestawienie budyniowych kolorów z bielą...." wiem o tym doskonale bo ja głupia posłuchałam chłopa i kuchnię, drzwi mam właśnie takie niby białe ale nie białe....jak patrzę na drzwi (żółte) listwy przysufitowe (białe) i sufit (oczywiście biały) to mnie szlag trafia :bash:

K

W mojej diecie light pojawia się TYLKO serek wiejski z MLEKOVITY (już kiedyś parę stron wątku poświęciłam kwestii wyższości ich wyrobów nad serkami wiejskimi z Piątnicy - te właśnie zawierają wszystkie świństwa o jakich wspomniałam). Serek Mlekovity niezależnie czy to light, czy nie light - sama natura:yes:

Serka wiejskiego z Mlekovity nie znam, ale zaręczam, że wiejski z Piątnicy żadnych dodatków nie zawiera ;)

Twaróg, śmietanka, sól. Koniec ;)

Magda czytałam Twojego bloga i jedno zdanie mnie załamało :cry: "A jeszcze gorszym pomysłem jest zestawienie budyniowych kolorów z bielą...." wiem o tym doskonale bo ja głupia posłuchałam chłopa i kuchnię, drzwi mam właśnie takie niby białe ale nie białe....jak patrzę na drzwi (żółte) listwy przysufitowe (białe) i sufit (oczywiście biały) to mnie szlag trafia :bash:

Nessko, Twoje drzwi i kuchnia są budyniowe?? No co Ty! Może to przełamana biel, ale budyniowe to one nie są chyba jednak, ani nie żółte:-)

Widzisz, na pewno nie jest tak źle :hug: Choć wiem, że różne odcienie bieli też mogą wkurzać ;)

Serka wiejskiego z Mlekovity nie znam, ale zaręczam, że wiejski z Piątnicy żadnych dodatków nie zawiera ;)

Twaróg, śmietanka, sól. Koniec ;)

Tak wiem, od paru miesięcy usunęli gumę guar i ksantonową ze spisu treści - też to zauważyłam :yes: Bo ja naprawdę mam świra na punkcie czytania etykiet ;) Ale konsystencja się nie zmieniła :sick: (taka okropnie stała:sick: Ja uwielbiam, jak serek wiejski to osobne ziarenka twarożku w płynnej śmietance, tak jak ten z Mlekovity:yes:) Więc jakoś w zmianę receptury nie bardzo wierzę i coś mi tu śmierdzi oszustwem :evil:

hmmm... to mój jest właśnie taki płynny :)

No to może faktycznie zmienili recepturę ;) Choć ja pechowo zawsze trafiam u nich na taki "stojący" :sick:

Jak tylko zauważyłam, że zmienił się skład, to zaraz kupiłam sprawdzić... nie był taki jak trzeb:no:

Ale spróbuję jeszcze raz :)

Btw... właśnie wcinam serek wiejski:wiggle: Nieźle sie wstrzeliłaś z tematem ;):lol2: