Venus_m 02.10.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 ale twaróg Piątnicy jest rewelacyjny koniec kropka, na innych sernik nie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 02.10.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Bez przesady Mnie wychodzi na każdym Z dobrego przepisu wyjdzie z każdego, no, prawie każdego sera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 02.10.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 a ja uwielbiam piątnice ale wiejski lekki. Zwykly jest "za kwaśny" wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.10.2013 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 A ja mam ogłoszenie: Ruszyło!!! SCHUDŁAM 3 KILO:wave: Nie wiem, czy to magiczne jedno pudełeczko:???: Czy co??? Normalnie jeden dzień z LightBoxem i ich ziołowymi herbatkami, wstaję rano i kolejne -2 na liczniku. Przyjaciółka mówi - matko, jak schudłać Mąż w domu, chwycił w pasie i reakcja: O matko, gdzie brzuszek? Wczoraj tu był Jak bum-cyk-cyk:rotfl: Schudłam mega zauważalnie w jeden dzień! Tego jeszcze nie grali:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.10.2013 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Ale czuję się zmotywowana:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.10.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Madziu, gratuluję Myślę, że w końcu Twój organizm zaskoczył. Bo w cuda jednego pudełeczka nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.10.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Magda gratuluję :hug: Agatah kwestia preferencji, ja nie lubię z innego twarogu. Lubię sernik jak lody waniliowe prosto z lodówki a nie takie rozmemłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 02.10.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 NO sernik ma być z lodówki, to wiadomo! Mnie kiedyś w knajpie podali ciepły sernik. A fuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.10.2013 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Dziewczyny MASZAKRA :( Od zeszłego czwartku moja mała chora. Byłam pewna, że wyzdrowieje do tego weekendu, a ona kaszle coraz gorzej Mąż powiedział, że nie możemy jechać do Krakowa:cry: Zaoferował sie, że zostanie z nią sam i, że mogę jechać... ale tak sama??? Z noclegu z Wami zrezygnowałam. Teraz na pewno już nie ma miejsc. Nie uśmiecha mi sie samej jechać, a potem wracać po nocach do jakiegoś innego hotelu, do pustego pokoju, do pustego łóżka kuźwa... że też to chorubsko się tak przypałętoało do niej A tak wszystko piknie zaplanowane było :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 03.10.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 MagdaZZZ oj, szkoda MOże jeszcze coś wykombinujesz? Z noclegiem nie powinno być problemu ZDRÓWKA dla Hani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.10.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 No qrczę, aj mam taką ochotę jechać Ale czy oprócz mnie ktoś jeszcze??? Nikt nic nie pisze, nikt się nie odzywa... może odwołane Hej - kto jedzie z Wawy??? Ręka do góry!!! Nie chcę jechać sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.10.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Magajedzie Ala, chyba z Iwonka Lidzia z Pasią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.10.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Co mamy pisać jak już klepnięte sporządzamy listę co zabrac która flaki i salceson która trunki i przepitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.10.2013 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 rylli??? gdzie? u Ciebie??? Idę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.10.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Maga jedzie Ala, chyba z Iwonka Lidzia z Pasią ja juz jestem w KRK, Ala chyba jedzie sama i po drodze kogoś zabiera Magda zapytaj o pokoje, pewnie coś jest jeszcze wolne ...a jak nie to jakąś dostawkę przygotują , będzie jak a kolonii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.10.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Magda, Ja jadę z Krzyśkiem, ale zabieram jeszcze Młodego i jego Niunię, bo chcą połazić po Krk. Niestety mam auto 4-osobowe. Wiem, że Ala (emiranda) z W-wwy wyjeżdża sama, ale po drodze kogoś zabiera. Nie wiem ile osób. Iwonka (Ivy) już jest w Krk. Nie pamiętam jak do Krk dojedzie Aga (Paś). Chyba będzie jechała z Lidką ale jakim środkiem transportu czy tylko one dwie? Musisz popytać dziewczyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.10.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 I jak, i jak Magda? Będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 04.10.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 MagdaZZZ dostałaś maila ode mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.10.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Magda to zdrówka dla Hani :* maleńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 06.10.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Dzień dobry Nadrobiłam zaległości i chyba znowu zacznę zaglądac na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts