dzazgunia 10.10.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Cześć Madziu, cieszę się, że znowu jest co czytać u Ciebie. Ty już od ponad dwóch miesięcy aktywna, a ja właśnie wtedy straciłam zapał do wątku i forum (pewnie dlatego, że nic się u nas nie działo, dopiero od wtorku ekipa remontowa jest w środku). Poczytałam co u Ciebie i nabrałam ochoty na reaktywację wątku. Aaaaa taras w dechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 11.10.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Madziu,gdzie zniknęłaś?jak odchudzanie?:)pozdrawiam buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 13.10.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Madzia napisz mi proszę priva po ile masz to lustro takie jak to i jakie są rozmiary. Dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 13.10.2013 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Dzień dobry Nadrobiłam zaległości i chyba znowu zacznę zaglądac na forum No mam nadzieję Cześć Madziu, cieszę się, że znowu jest co czytać u Ciebie. Ty już od ponad dwóch miesięcy aktywna, a ja właśnie wtedy straciłam zapał do wątku i forum (pewnie dlatego, że nic się u nas nie działo, dopiero od wtorku ekipa remontowa jest w środku). Poczytałam co u Ciebie i nabrałam ochoty na reaktywację wątku. Aaaaa taras w dechę Nie ma na co czekać Muszę Cię w koncu odwiedzić... Madziu,gdzie zniknęłaś?jak odchudzanie?:)pozdrawiam buziaki Aaaa, bo choruję coś A do tego miałam mega intensywny czas Sporo parcy w tygdoniu i na leżenie nie mogłam sobie pozwolić, a potem szalony weekend Jak większość z Was wie, obchodziłam 30-tkę Miałam pełną chatę goci, bo zjechała się rodzinka. Nie myślałam, że na tych naszych siedemdziesięciu-paru metrach tyle ludzi może się pomieścić Powiem Wam tylko, że robiłam imprezkę w restauracji Warszawa Wschodnia. Jestem zachwycona. Nie mogę wyjść z zachwytu nad jedzeniem, obsługą i atmosferą do dziś... a cała reszta przeżywa razem ze mną To były chyba najfajniejsze urodziny jakie miałam Madzia napisz mi proszę priva po ile masz to lustro takie jak to [ATTACH=CONFIG]218319[/ATTACH] i jakie są rozmiary. Dzięki:D Napisz do mnie koniecznie. Adres mailowy w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.10.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Duśka jakie piękne życzenia Dzięki Poniedziałek piękny nie będzie Straciłam głos, nie mówię Do tego tak potworny skurcz brzucha od rana mnie złapał, że się ruszyć nie mogłam... Mam tyle pracy, a nie wiem czy dam radę się z domu ruszyć No więc życzenia zdrowia bardzo na miejscu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 14.10.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Taka okrągła rocznica! Nie pozostaje nic innego jak zyczyc wszystkiego na...j naj.... naj....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.10.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Hej rycząca trzydziestko http://the.blogofeternalstench.com/boes/uploaded_images/30_happens-723615.jpg Madziu spóźnione uściski i buziaki z najlepszymi życzeniami na resztę życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.10.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 :rotfl: RYCZĄCA TRZYDZIESTKA No nie mogę Dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.10.2013 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 oby oby classiczku Przetestowałaś? Prawda to? Piąteczka moja ty 83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.10.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 na blogu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.10.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 nie odświeżaj tak, szkoda paluszka Lepiej sobie dodaj na bloglovin Ostatnio miałam straszny nawał roboty, bo masę dostaw, zamówień itp. a do tego musiałam dla prasy parę materiałów przygotować (wszyscy z dekoracjami świątecznymi już nękają ludzi aż sesję zdjęciową musiałam ustawić ) Do tego organizowałam urodziny, potem najazd rodziny... i nie było kiedy Ale teraz jak sobie choruję i siedzę pod kocem, to może przysiądę i dokończę posta o finish'ach, tj. wykończeniu drewna i metali w stylu NY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.10.2013 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 ja też a tu tyle jeszcze pomysłów coraz częściej mówię o klonowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 15.10.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Ostatnio miałam straszny nawał roboty, bo masę dostaw, zamówień itp. a do tego musiałam dla prasy parę materiałów przygotować (wszyscy z dekoracjami świątecznymi już nękają ludzi aż sesję zdjęciową musiałam ustawić ) Do tego organizowałam urodziny, potem najazd rodziny... i nie było kiedy Ale teraz jak sobie choruję i siedzę pod kocem, to może przysiądę i dokończę posta o finish'ach, tj. wykończeniu drewna i metali w stylu NY Przede wszystkim: wszystkiego najlepszego z okazji wejścia w wiek balzakowski ! Radosnych dni i spokojnego snu nocą! Czytam, żeś chora. W takim razie przełożę wizytę w MG na następny tydzień. Zajrzałabym któregoś dnia przed 17. Będziesz, czy w rozjazdach? A tymczasem zdrowia życzę! Kuruj się, małolato . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 15.10.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 co z nowymi postami? o nie wiem czy odświeżać stronę co minutę, czy pozwolić trochę odsapnąć serwerom? W zasadzie zbierałam się z tym samym pytaniem Ale teraz jak sobie choruję i siedzę pod kocem, to może przysiądę i dokończę posta o finish'ach, tj. wykończeniu drewna i metali w stylu NY Niedobrze, że chorujesz. Dużo zdrowia życzę! Dobrze jednak, że mogłabyś przysiąść Wykończenie drewna, to bardzo dobry temat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.10.2013 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 No i zamiast pisać, to padłam jak kawka... spałam 3 godziny, wstałam mokra jak szczur Oj nie wiem, czy ja się jutro jeszcze do roboty nadaję A chyba już muszę Barbe czwartek, piątek na pewno już będę Nie wytrzymam Tym bardziej, że dostaliśmy obłędną dostawę, a ja zdjęć nie porobiłam... dziś już jedne z najładniejszych lamp się sprzedały Muszę zdążyć je obfocić (bo klienci jeszcze nie zabrali ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 15.10.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 No to super, zajrzę na pewno. Jesteś zazwyczaj przed 17, czy różnie z tym bywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.10.2013 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Zazwyczaj jestem właśnie o tej porze No chyba, że idę na siłownię/basen... ale teraz taka chora, to na pewno się nie wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 16.10.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Madziu, spóźnione życzenia przesyłam: zdrowia, radości, sukcesów w każdej dziedzinie życia i szybkiego wykończenia apartamenciku:-) A jak tam dieta pudełkowa? Widzisz już jakieś efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.10.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 O hej Madzia Dzięki za życzonka Dieta cud Żartuję... chudnę, ale nie w jakimś zastraszającym tempie... Co tydzień inną dietę zamawiam Z lightbox'a zrezygnowałam, bo już rzygałam ich śniadaniami Codziennie jogurt naturalny z jakimś śrutem bezsmakowym, bez cukru. No nie dawałam rady W ogóle w zeszłym tygodniu było tyle atrakcji, gości itp., że w tym tygodniu musiałam wyrzucić ok. 10 posiłków, bo ciągle zastępowałam je posiłkiem w knajpie albo domowym obiadkiem w gronie rodzinki Ale 4 kilo na minusie jest W tym tygodniu mam nową dietę: Wygodna Dieta. Najtańsza z nich i jak na razie najsmaczniejsza i najbardziej zróżnicowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 no to super a ja lampy widziałam powinny pod względem jakości mieć cenę 2x, ale dla mnie lepiej jak są w cenie którą widziałam na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts