Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej,

bardzo bym Cię prosiła o opinie na temat tego stolika. Jeśli mogę oczywiście :)

stolik kawowy drewno sezamowe.jpg[ATTACH=CONFIG]220492[/ATTACH

]Mebel w całości wykonany jest ręcznie w Indiach ze szlachetnego palisandru uzyskanego z ekologicznych upraw w prowincji Rajastan.

Tył mebla, jak również środki szuflad wykonane są z deski palisandrowej o grubości 1cm-2,5 cm. :hug:

Zdjęcie pochodzi ze stronki sklepu. Tak się nad nim zastanawiam ale coś mi w nim nie pasuje. Pomóż proszę

st.jpg

Edytowane przez Kaś.M

• 2 weeks później...

Madziula kiepskiej jakości zdjęcia ponieważ robione telefonem ale Ci pokaże...:)

Zachwyceni jesteśmy tymi kinkietami a mały z pokoju nie wychodzi:)

FANTASTYCZNE są!Dziękuje:hug:Odezwie się po lampe górną i muszę Ci powiedzieć,że starszy syn poprosił prezent od Mikołaja...fotel w kratę z podnóżkiem:jawdrop: Marzenia dobra rzecz;)

20131106_201446_1.jpg20131106_202248.jpg

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Hej Hej, Hej'

wróciłaś!!!!

jak się cieszę, nie było mnie kilka miesięcy bo już straciłam nadzieję, a tu proszę, jaka niespodzianka. szkoda, ze tak późno zajrzałam, ale jestem. ja się przypominam: jestem na wątku od prawie samego początku (trafiłam z google przez płytki ceramiche grazia - moje ulubione) i tak zostałam, tylko nic nie pisałam, bo je dopiero się urządza, a nie wszystkie plotki mnie interesują. :)) Jeśli rozumiesz co mam na myśli. Nie mam czasu za dużo plotkować, tylko trochę, tak jak normalna kobieta :)) Ach no i ten wątek nadal jest jedynym jaki w ogóle śledzę na FM. ja już tak monotematyczna jestem, zadomowiłam się i już. :))

Teraz jeszcze bardziej Cię lubię, (najbardziej po tych zmaganiach z odchudzaniem :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) hahaha, co zbliża ludzi? (nie, nie waga, ja jestem wręcz chuda) zbliża otwartość i nasze słabości :))))

, wcześniej to tak trochę z dystansem. I gratuluję wiernych fanek na forum.

teraz jeszcze chętniej będę tu zaglądać, żeby NIEpoplotkować, gdyż widzę, ze została na FM sama twarda, rzetalna ekipa, żadnych zazdrośników etc, a reszta... w sposób naturalny się samowykruszyła ..

gratuluję raz jeszcze powrotu na FM ( to oczywiście było w moim interesie :)))

pozdrawiam

Ewa

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...