skibusia 17.10.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 No to świetne wieści z dieta cud:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 17.10.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Magda, dzisiaj już nie dałam rady zajrzeć do MG - cały dzień w jakimś dzikim pędzie. Ale jutro to już na mur-beton (też tak między 16 a 17). Gdyby miało Cię nie być, to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.10.2013 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 A ja siedzę i czekam Jutro RACZEJ też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 17.10.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Wątpię, żebyś siedziała - po paru dniach nieobecności pewnie tam zapitalasz jak mały robocik . Jutro będę na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 17.10.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Oczywiście jeśli będziesz na jutro planowała coś-tam-coś-tam poza MG, to spoko - mam blisko, więc równie dobrze mogę zajrzeć w inny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 20.10.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 życzę dużo zdrówka,4 kg to już efekt widać:)czekamy na jakieś foteczki z mieszkania:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaś.M 21.10.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Witam,pięknie tutaj:jawdrop: wreszcie przebrnęłam cały wątek i ... dech zapiera. Blog również nie ma równych:yes:Czekam na kolejne wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaś.M 24.10.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 (edytowane) Hej, bardzo bym Cię prosiła o opinie na temat tego stolika. Jeśli mogę oczywiście [ATTACH=CONFIG]220492[/ATTACH ]Mebel w całości wykonany jest ręcznie w Indiach ze szlachetnego palisandru uzyskanego z ekologicznych upraw w prowincji Rajastan. Tył mebla, jak również środki szuflad wykonane są z deski palisandrowej o grubości 1cm-2,5 cm. Zdjęcie pochodzi ze stronki sklepu. Tak się nad nim zastanawiam ale coś mi w nim nie pasuje. Pomóż proszę Edytowane 24 Października 2013 przez Kaś.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 07.11.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Madziula kiepskiej jakości zdjęcia ponieważ robione telefonem ale Ci pokaże... Zachwyceni jesteśmy tymi kinkietami a mały z pokoju nie wychodzi:) FANTASTYCZNE są!Dziękuje:hug:Odezwie się po lampe górną i muszę Ci powiedzieć,że starszy syn poprosił prezent od Mikołaja...fotel w kratę z podnóżkiem:jawdrop: Marzenia dobra rzecz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 10.11.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 hej a co tu taka cisza?buziaki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.11.2013 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Tosiaczku ojej cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 21.11.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Magda, Dziś w kupionych czterech kątach znalazłem coś Twojego..... Pięknie wyszło. (dziewczyny wcześniej u Reni pisały).Toaletka śliczna, a szafy właśnie takie planuję w sypialni.......Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.11.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Znowu zapomniałam kupić a ciekawa jestem, które kadry wybrała gazeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ksylomena 08.12.2013 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Hej Hej, Hej' wróciłaś!!!! jak się cieszę, nie było mnie kilka miesięcy bo już straciłam nadzieję, a tu proszę, jaka niespodzianka. szkoda, ze tak późno zajrzałam, ale jestem. ja się przypominam: jestem na wątku od prawie samego początku (trafiłam z google przez płytki ceramiche grazia - moje ulubione) i tak zostałam, tylko nic nie pisałam, bo je dopiero się urządza, a nie wszystkie plotki mnie interesują. ) Jeśli rozumiesz co mam na myśli. Nie mam czasu za dużo plotkować, tylko trochę, tak jak normalna kobieta ) Ach no i ten wątek nadal jest jedynym jaki w ogóle śledzę na FM. ja już tak monotematyczna jestem, zadomowiłam się i już. ) Teraz jeszcze bardziej Cię lubię, (najbardziej po tych zmaganiach z odchudzaniem ))))))))))))))))))))))))))))))))))) hahaha, co zbliża ludzi? (nie, nie waga, ja jestem wręcz chuda) zbliża otwartość i nasze słabości ))) , wcześniej to tak trochę z dystansem. I gratuluję wiernych fanek na forum. teraz jeszcze chętniej będę tu zaglądać, żeby NIEpoplotkować, gdyż widzę, ze została na FM sama twarda, rzetalna ekipa, żadnych zazdrośników etc, a reszta... w sposób naturalny się samowykruszyła .. gratuluję raz jeszcze powrotu na FM ( to oczywiście było w moim interesie )) pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.12.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Dziewczyny, dużo informacji znajdziecie na blogu Magdy, adres znajdziecie w stopce, w jej postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek7825 23.12.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 http://images65.fotosik.pl/498/993818140b5fde87med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.12.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Na te Święta i nadchodzący Nowy Rok życzę Wam błogosławieństwa Bożego, zdrowia, pokoju w sercu, radości, cudowności.... Bądźcie szczęśliwi! http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a074.gif Nelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emma M. 02.01.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e1/dd/b0/e1ddb0193310f36a9860947b4816fef1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FK-fk 08.01.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 Magdo a czy widziałaś na E! program Fashion police? Jest tam parę nowojorskich smaczków, ale pewnie już dawno to widzialaś. Pozdrawiam. Wierna czytaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts