joliska 14.04.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Madzia, sorry, ale ja jestem stanowczo za wersją nr 2. Symetria względem postumentu, czyli tego na czym się znajduje, a nie względem syfonu. Co ma piernik do wiatraka? Za chwilę zaczniesz ją umiejscawiać względem obrazka na ścianie... Popatrz, Agawi, na te rozwiązania i wskaż lepszą symetrię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.04.2011 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 joliska, mała czerwona kropka, a tyle dobrego zrobiła:lol2: Od razu lepiej wszystko widać. Czemu jej tam nie umieściłam? - nie wiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 14.04.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Wolę pierwszą opcję. Jakoś bardziej harmonijnie wygląda wlewka i syfon w jednej osi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.04.2011 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Wannę na co dzień ogląda się jednak z boku Ja lepiej podejmuję decyzję jak coś widzę więc kilka przykładów http://bathstore.blogspot.com/2008_06_01_archive.html http://www.bathroomsatsource.co.uk/baths/baths1.html http://www.allmodern.com/Ariel-Bath-AM128-zzb1035.html http://www.bathrooms4udirect.co.uk/acatalog/sorrento_free-standing_bath.html http://www.freegreen.com/green-home-build-story-needham-ma-house/post/Victoria-Albert-York-Freestanding-Bath-Tub.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.04.2011 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 lasche, dzięki:D Twoje inspiracje utwierdziły mnie w przekonaniu, że pierwsza opcja jest jedyną słuszną w moim przypadku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Popatrz, Agawi, na te rozwiązania i wskaż lepszą symetrię Ty widzisz tylko symetrię z czerwoną kropę, joliska- a gdzie masz symetrię na postumencie?? Decyzja i tak należy do Madzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 14.04.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Magda, jeśli panel będzie miał taką wysokość jak na zdjęciu to opcja 1 jest lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.04.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Kasiu, a co masz na myśli mówiąc "panel"? Chodzi ci o wysokość baterii? Bo jeśli tak, to będzie dokładnie taka jak na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.04.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ja tez stawiam Madzia na wersje nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 14.04.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ja też jestem za 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 14.04.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ja też myślę, że wersja nr 1 jest lepsza. U moich rodziców jest dokładnie tak. I tak, jak mówicie słuchawka prysznicowa nie musi być w takiej samej odleglosci, co kurki od baterii. Nawet lepiej moim zdaniem wygląda, jak jest ze 3 cm dalej:yes: wtedy masz przejrzysty układ bateria+słuchawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 14.04.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Ja to w ogole nie wiem jak mozna sobie stworzyc taki dyleamt....sorry Magda...ale to juz jakies kuriozum. To chyba normalne ze wylewka musi byc centralnie nad spustem, widzialas kiedys zeby ktos inaczej montowal jakkąkolwiek baterie? To tak jakbys sie zastnawiala czy aby nie powiesic zaslony na srodku okna a firanek po bokach. Sorry ale prosze Cie szukaj realnych problemow... Sorry ale juz nie moge! Moj problem jest realny: z 14 frontow kuchennych 11 jest do wyjebania bo sa obite i uszczerbione. To jest problem, ide sie powiesic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.04.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Kacha no daj na luz dziewczyno wchodzisz do czyjegoś wątku i umniejszasz jego problemy (tak tak wiem, że Magdzie do niczego adwokat diabła się nie przyda ) pochwała, krytyka - jestem za w końcu to forum publiczne i jak komuś się nie podoba to nich pisze pamiętniki ...ale skalowanie czyichś dylematów to już nie bardzo moim zdaniem...bez urazy ...ot taką mam opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.04.2011 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 lasche, moja ty obrończynio:hug: Kacha ma szczęście, że ją baaardzo lubię, więc może jej wybaczę tą impertynencję na Moim Własnym Wątku;) Bo dziewczyna faktycznie ma problem i zgryzotę. Chyba się nie dziwię, że jak tu weszła i przeczytała o czym sobie szczebioczemy od prawie doby, to szlak ją trafił A poza tym pamiętajmy, że kacha dopiero weszła w "ten świat", i nawet pewnie nie wie, na ile sposobów można baterię zamontować To wcale nie takie oczywiste Kasieńko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.04.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 jakby patrzeć na problem z tej perspektywy to 11 frontów u Kachy w porównaniu ze zniszczeniami domów po powodzi to pikuś niewarty uwagi ...punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 14.04.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Może moje chore migdałki tak na mnie wpływają, ale ja w ogóle nie wiem, o czym Wy mówicie. Przeczytałam, przejrzałam i nie rozumim. Wrócę, jak będą zdjęcia. To w sam raz na mój mały rozumek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 jakby patrzeć na problem z tej perspektywy to 11 frontów u Kachy w porównaniu ze zniszczeniami domów po powodzi to pikuś niewarty uwagi ...punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ... Lasche, Ty z kolei przesadzasz w drugą stronę. Powodzie, głód w Afryce a nie zapomniałaś czasami o trzęsieniu ziemi i tsunami?Oczywiście, że są większe tragedie. Ale jak wydajesz ostatnie pieniądze na montaż kuchni kosztem wielu innych wyrzeczeń lub co gorsza wydajesz pieniądze z kredytu, który trzeba spłacać przez najbliższe 30 lat i dostajesz w zamian taaaaką fuszerkę jak Kacha, to tylko siąść i płakać. Każdy ma inną wrażliwość i psychikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 14.04.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) Ano właśnie Agawi o tym mówię ...nie nam oceniać sytuację i problemy innych ...a osobiście szkoda mi i Magdy co ma dylematy i Kachy bo ja bym tego stolarza ukatrupiła ...a później pewnie też się popłakała Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.04.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Mnie też jest szkoda obu:yes:, a stolarzowi Kachy nie zapłaciłabym ani złotówki:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.04.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 ejno, juz nie przesadzajcie;) Mnie tak żałować nie trzeba:lol2: Oczywiście, że mój dylemacik to tylko dylemacik Ale nudno tu, nie mamy co robić, to i taki temat się sprzeda - zobaczcie jaki odzew był A mi się przez pół dnia wyklarowało w główce dzięki tym komentarzom, i już też nie wyobrażam sobie, że mogłoby być inaczej:) W skrócie - kacha miała rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts