wyanna 17.04.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Magdulka, wiem, że pisałam, że przylazłam do Ciebie przyciągnięta konsolką w łazience, ale teraz, po 15 minutach uważnego oglądania Twoich zdjęć okazało się, że nie jestem pewna, czy to właśnie ta, do której wzdycham. Ulżyj mi w cierpieniach i powiedz, co za dzieło sztuki stoi u Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2011 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Magdulka, wiem, że pisałam, że przylazłam do Ciebie przyciągnięta konsolką w łazience, ale teraz, po 15 minutach uważnego oglądania Twoich zdjęć okazało się, że nie jestem pewna, czy to właśnie ta, do której wzdycham. Ulżyj mi w cierpieniach i powiedz, co za dzieło sztuki stoi u Ciebie... co ty tam wygooglowałaś moja droga:lol2: Konsola, którą mam u siebie to GLOBO Relais (u mnie 100). I co? Tego samego szukałaś? Pozdraiwam gorąco:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 17.04.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Devon&Devon... I mnie nóżki Twojej na tyle zauroczyły, że pomyślałam, że to tamta. A potem się wciągnęłam w wątek na tyle, że zapomniałam się. Swoją drogą, pisałaś coś o Devonie? Bo na pewno przez kombinację Devon + konsola + łazienka Cię znalazłam Ale, ale... muszę się przyjrzeć temu GLOBO. Może nie kosztuje po 6 tys euro/szt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 17.04.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Czy ja juz komentowalam? Bosz chyba nie...chyba padlam, zzielenialam i juz nie zdazylam nic napisac wiec niniejszym to czynie. Kurki boooooskie, mozaika naprawde taka glamour i szlachetna (nie taka jak moja:bash:Mam nadzieje ze moja mala zawierucha z ulozeniem wlewek na gzymsie sie przydala....bo podjelas jedyny sluszny wybor no i masz miejsce jeszcze z boku na szamponik:) A co do kasetonow, wiem z pewnych zrodel ze masz wizualke jak te kasetony wygladaja na Twojej podlodze....oj nieladnie ze sie kolezankami nie podzieliłas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Devon&Devon... I mnie nóżki Twojej na tyle zauroczyły, że pomyślałam, że to tamta. A potem się wciągnęłam w wątek na tyle, że zapomniałam się. Swoją drogą, pisałaś coś o Devonie? Bo na pewno przez kombinację Devon + konsola + łazienka Cię znalazłam Ale, ale... muszę się przyjrzeć temu GLOBO. Może nie kosztuje po 6 tys euro/szt... ooo, kochana, to ty wysoko mierzysz:lol2: Nie, nie, Globo to stanowczo niższa półka (ja płaciłam ok. 7 tys. ale PLN - a i to wydawało mi się drogo:bash:), ale jestem z niej naprawdę zadowolona:yes: Kupowałam z tej strony (mieli najlepszą ofertę jaką znalazłam): http://www.multiwnetrza.pl/index.php?cPath=21_31&sort=1a&filter_id=241. Przejżyj sobie, bo mają jeszcze inne propozycje konsoli umywalkowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Czy ja juz komentowalam? Bosz chyba nie...chyba padlam, zzielenialam i juz nie zdazylam nic napisac wiec niniejszym to czynie. Kurki boooooskie, mozaika naprawde taka glamour i szlachetna (nie taka jak moja:bash: Mam nadzieje ze moja mala zawierucha z ulozeniem wlewek na gzymsie sie przydala....bo podjelas jedyny sluszny wybor no i masz miejsce jeszcze z boku na szamponik:) A co do kasetonow, wiem z pewnych zrodel ze masz wizualke jak te kasetony wygladaja na Twojej podlodze....oj nieladnie ze sie kolezankami nie podzieliłas;) Nie Kasieńko, nie nie, nie mam wizualki, bo jeszcze nawet nie przesłałam rokoko moich zdjęć Sama nie wiem czemu:confused: Chyba zaraz się za to wezmę Miło mi, że ci się podoba:D A półeczka na szamponik będzie niżej, jakieś 20 cm od rantu wanny, za nią, żeby go nie było widać Na postumencie od baterii będzie miejsce dla czegoś wyjątkowego, aleeee... jeszcze nie wiem czego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 No Magda, niezmiennie jest pięknie:lol2: chociaż, chociaż.... trochę przeszkadza mi brak symetrii na postumencie, ale jak postawisz tam śliczną pierdółkę w postaci mydelniczki lub dozownika będzie cacy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 17.04.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Magda, cierpię na permamentny brak czasu, ale zaglądam jak już dawno śpisz;). Dziękuję za opinię o moim blogu - bardzo mi miło, w zamian zostawiam jeszcze jeden link, tak kolejny bezpłatny magazyn: http://www.highglossmagazine.com/read-issue2 - bardzo w NY stylu - miłej lektury:). Co do zdjęć to łazienka już teraz wygląda świetnie, a ściana przy wejściu będzie cudowną wizytowką Twojego domu . Chętnie poradzę Ci z suszarką (używałam, przez ostatnie 8 lat kilu modeli) tylko pytanie czy chcesz je oddzielnie suszarka na pralce, czy 2 w 1, czyli pralko-suszarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2011 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 No Magda, niezmiennie jest pięknie:lol2: chociaż, chociaż.... trochę przeszkadza mi brak symetrii na postumencie, ale jak postawisz tam śliczną pierdółkę w postaci mydelniczki lub dozownika będzie cacy:wiggle: agawi, no czekałam na ten komentarz:lol2: Ta wersja za którą ty optowałaś, też by była dobra:yes: Teraz to widać. Ale ta też mi się podoba, i tak bym jej chyba nie zmieniła, chocbym mogła. Zobaczysz, jak się zroi będzie git:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.04.2011 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Magda, cierpię na permamentny brak czasu, ale zaglądam jak już dawno śpisz;). Dziękuję za opinię o moim blogu - bardzo mi miło, w zamian zostawiam jeszcze jeden link, tak kolejny bezpłatny magazyn: http://www.highglossmagazine.com/read-issue2 - bardzo w NY stylu - miłej lektury:). Co do zdjęć to łazienka już teraz wygląda świetnie, a ściana przy wejściu będzie cudowną wizytowką Twojego domu . Chętnie poradzę Ci z suszarką (używałam, przez ostatnie 8 lat kilu modeli) tylko pytanie czy chcesz je oddzielnie suszarka na pralce, czy 2 w 1, czyli pralko-suszarkę? a nie śpię Muszę mieć dwa osobne sprzęty - jeden na drugim. Przebierając nóżkami czekam na rady:hug: Czas goni, a ja nie mogę nic wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.04.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Zobaczysz, jak się zroi będzie git:D Będzie, będzie- o to jestem spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jiska 18.04.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 I ja śpieszę ze swoimi och ach - jest pięknie. Jakie wymiary ma prysznic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 18.04.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Madziu, łazieneczka piękna i kureczki też. Fajnie, że już zaczęliście ostro działać. Czekamy na więcej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.04.2011 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Madziula gdzie mi zwiałaś, burzę rozpętałaś i cześć Jakbyś czytała kiedyś co Ci odpisałam to się nie gniewaj tylko na zimno :D:D Pisałam już o baterii prysznicowej, że piękna. Ale ta przy wannie też jest super. Strasznie mi się podobają kilkuotworowe. Ten układ jest fajny, pewnie miejsce obok z czasem Ci się przyda. Ty też się nie gniewaj:hug: Jeszcze raz (u ciebie) napisałam, ze nic złego nie miałam na myśli. Choć moze faktycznie moje rady jak oszczędzić na boku są głupie:P Każdy ma swój system oszczędzania. Ja mam taki, ale to nie znaczy, że u innych sie sprawdzi;) buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.04.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 I ja śpieszę ze swoimi och ach - jest pięknie. Jakie wymiary ma prysznic ? dzięki:) Prysznic ma typowy 1x1m. skibusia dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.04.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 a nie śpię Muszę mieć dwa osobne sprzęty - jeden na drugim. Przebierając nóżkami czekam na rady:hug: Czas goni, a ja nie mogę nic wybrać T eż ciekawa jestem opinii o suszarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 18.04.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Magda, ja właśnie kupiłam pralkę i suszarkę siemensa - tez sam zestaw co ma efilo, ona zachwalała mi go na wątku o agd, tam jest symbol, bo z głowy nie pamiętam. Rozważałam Miele, ale cena mnie odstraszyła i w sumie nie żałuję - jest tyle rzeczy, na które lepiej wydam te pieniądze, że nie warto. Siemens miał same pozytywne opinie jak szukałam. Myślę, że nie ma się nad czym zastanawiać - za dużo czasu na to poświęciłam i dobrze ci radzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.04.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Dzięki skibusia A czy mogłabys podać linka do tego wątku o agd? Bo nie wiem jak znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.04.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 M Tylko, że modeli tych pralek i suszarek Siemensa jest całe mnóstwo. Nawet nie umiem połapać się, czym się różnią Ktos może cos doradzić Macie jakiś sprawdzony model? Darcy, wywołuję cię do tablicy;) Wiem że masz Siemensy i jesteś zadowolona. Podaj konkretne sygnatury, please:D Mówisz i masz. Suszarka do ubrań SIEMENS WT46E305PL (17/SUWT46E305PL) Pralka SIEMENS WM12E463PL (17/PWM12E463PL) Tak mam napisane w zamówieniu. Ja z tego sprzętu jestem bardzo zadowolona, ale od razu mówię, że nie mam szmergla na punkcie AGD, więc nie powiem Ci wiele więcej. Nie wiem, czy pralka jest cicha, bo stoi u mnie w kotłowni oddzielonej od wnętrza domu wiatrołapem, więc i tak nic nie słychać. Nie wiem, ile zużywa wody, bo mnie to na ogół mało interesuje i nie mam kompletnie porównania. Generalnie jest OK - wkładasz brudne rzeczy, wyjmujesz czyste. A bez suszarki nie mogłabym już żyć. Jest cudoooooowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.04.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Aha, w pralce uwielbiam to, że ma opcję speed i można skrócić czas prania o połowę. Nie miałam tego wcześniej, więc doceniam teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts