MagdaZZZ 23.04.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 yokasta, you welcome;) lasche, słońce, bardzo dziękuję za życzenia:) Wam również życzę wspaniałych chwil przy świątecznym stole:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.04.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT http://img132.imageshack.us/img132/8383/comp2845061.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.04.2011 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT Dzięki anetko, tobie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.04.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcC_HxAF2wUnTY-jdul6XkSHrai_0-SBWE9mebMjAEu0fgiz4Y-A&t=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.04.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcC_HxAF2wUnTY-jdul6XkSHrai_0-SBWE9mebMjAEu0fgiz4Y-A&t=1 Dziękować, dziękować, było wesołe;) Pozostaje mi życzyć mokrego dyngusa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.04.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 (edytowane) Widziałam ostatnio ekspozycję z mugatów, z konsolą , ceramiczne grubaśne nogi, no i mimo mojego minimalistyczno-loftowych zamiłowań, to zrobiła na mnie ta wystawka ogromne wrażenie, będzie u Ciebie pięknie Edytowane 24 Kwietnia 2011 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.04.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Widziałam ostatnio ekspozycję z mugatów, z konsolą , ceramiczne grubaśne nogi, no i mimo do mojego minimalistyczno-loftowego zamiłowań, to zrobiła na mnie ta wystawka ogromne wrażenie, będzie u Ciebie pięknie a jaka wystawka e-molku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.04.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 no w sklepie "łazienkowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.04.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 no w sklepie "łazienkowym" ach, ach, rozumiem;) to chyba wszystkie tak mamy, że oglądamy rzeczy w całkowicie innym stylu niz nasz, i trochę "żałujemy", że to do nas nie pasuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 24.04.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 faktycznie jakoś to tak jestz przyjemnością bym z takiej łazienki skorzystała, ale jakoś za eleganckie te rzeczy na mnie, o co w tym chodzi to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 25.04.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Wróciłam po Świętach a tu takie zmiany. Magda, jak zobaczyłam podłogi to prawie nie dostałam zawału (ja z tych co w mieszkaniu mają dębową mozaikę), ale zdjęcie Agi jednak poprawiło mi nastrój. Opaski są piękne (już to pisałam) - w pełni doceniam i sama mogłabym je mieć gdyby nie przykrótkie węgarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.04.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 Wróciłam po Świętach a tu takie zmiany. Magda, jak zobaczyłam podłogi to prawie nie dostałam zawału (ja z tych co w mieszkaniu mają dębową mozaikę), ale zdjęcie Agi jednak poprawiło mi nastrój. Opaski są piękne (już to pisałam) - w pełni doceniam i sama mogłabym je mieć gdyby nie przykrótkie węgarki. To witam skibusia po świętach;) Odnośnie podogi, to dziś na DOMO widziałam piękne mieszkanie w centrum Paryża i właśnie miało taką podłogę w duże kwadraty (a konkretniej karo, ale ja zostanę raczej przy szachownicy). Wyglądało to obłędnie. Także tak jak mówię - wszystko zależy od aranżacji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.04.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2011 to jeszcze jedna podłogahttp://www.dizajnparquet.com/enbroda.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.04.2011 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 to jeszcze jedna podłoga http://www.dizajnparquet.com/enbroda.html dzięki lasche:) to jeszcze inne te kwadraty, ale wrzucam do inspiracji. Może poskałaam to wszystko do kupy i sama wymyślę jakiś innowacyjny wzór;) choć mam wrażenie, że wszystko już było - a to zdjęcie tylko mnie utwierdza w takim przekonaniu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.04.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 http://i2.fmix.pl/fmi1226/2f1301090022f5014db28b7a/zdjecie.jpg A ja z innej beczki... siedzę już piąty dzień u mamusi, i ciąglę gapię się na jej zasłony. Nie uważacie, ze są piękne??? I pomyśleć, że to zwykła ikea. Nie wiem czy nie zmienić koncepcji, i zamiast nastwiać się na szukanie tkaniny, szycie itp. nie kupić wszędzie właśnie takich. Na żywo wyglądają po prostu cudnie:yes: W ogóle zastanawiam się, czy nie zrobić sobie (i wam;)) chwili wytchnienia od mojej "przeklętej wykończeniówki";) (dziś podłogówka beze mnie się kładzie, aż boję się o tym myśleć, więc chętnie zmienię temat:lol2:) i może pokażę wam fragmenty, detale domku mojej kochanej Mamuni. Oj jest tu co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.04.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 pokaz madziu, pokaz bo smaczku mi narobilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 26.04.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) Świetnie się zapowiada, po tym jednym zdjęciu - dawaj, Madzia!!!Piękne zasłony, wspaniały kolor, śliczny sznur do upięcia, i jakie dłuuuugie są!Napiszesz, jak się nazywają?I piękne lampy, jak widzę! A pewnie i dużo innych świetnych detali jest - no pokaż! Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 26.04.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 aga To pierwsze zdjęcie wspaniałe:yes: Tylko właśnie takiej regularnej prostej ramy mi brakuje. Ale nawet kolor bardzo podobny (może to akacja;)) Dodajcie do tego szare ściany, białą stolarkę i JEST BOSKO:wiggle: W jednym ze sklepów też zaproponowali mi dechy o długości 49 cm (czyli kwadraty składały by się z 7 klepek i miały 49x49 - tak jak na zdjęciu). Wydawało mi się za dużo, ale teraz muszę to przemyśleć. Bo jednakfajnie wygląda:yes: Jeszcze raz dzięki:hug: De nada Madziu Cieszę się,że mogłam pomóc Pomyśl koniecznie o wymiarach tych kwadratów. Wydaje mi się że najlepiej wyglądałyby, gdyby miały wymiary min.50, max 80 (tyle ile maja kasetony Chapel). Masz u siebie sporą otwartą powieżchnię myślę,że takie ok. 30 cm (to tyle co przecietna płytka podłogowa) za dużo namieszają na podłodze i nie dadzą dobrego efektu Tak optymalnie myślę 50x50,czy 60x60 Madziu, w kuchni z tego co pamietam planujesz położyć gres? Fotka z domu twojej mamy jest intrygująca Chętnie zobaczyłabym więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.04.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Dawaj Madzia mamusine detale, dawaj:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 26.04.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 (edytowane) Nasza Madzia to taka kokietka:lol2: ,najpierw nam smaczku narobi , a potem się droczy i każe czekać Edytowane 26 Kwietnia 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts