Anjazzielonego 05.05.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Kochana, no właśnie, właśnie, beton - masz już TYNKI zrobione:)I łazienek piękny kawał. Nawet z konsolką.To nie to, co u nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.05.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Kochana, no właśnie, właśnie, beton - masz już TYNKI zrobione:) I łazienek piękny kawał. Nawet z konsolką. To nie to, co u nas.... oj tam, oj tam Aneczka. Spójrz na lasche... też jeszcze niewiele, a od tylu miesiecy to jeden z najciekawszych wątków na forum. Ja swój postulat podtrzymuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 05.05.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 A ja się podpisuję! I dziękuję, Madziu, czuję się zaproszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.05.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 oj tam, oj tam Aneczka. Spójrz na lasche... też jeszcze niewiele, a od tylu miesiecy to jeden z najciekawszych wątków na forum. Ja swój postulat podtrzymuję siem dziękuję za jeden z najciekawszych serio serio Anja ja podam argument z praktycznego punktu widzenia ...założyłam wątek kiedy nie było wylewek (o nich chyba na stronie srylion pierwszej) ale miałam plan łazienek i zakupioną lampę i tysiąc innych rzeczy ...taki wątek pozwala uporządkować myśli i z czasem weryfikuje pomysły ...polecam ...naprawdę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 05.05.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 siem dziękuję za jeden z najciekawszych serio serio Lashe, po takiej reklamie idę Cię czytać Łatwiej będzie mi czekać na postępy prac u Magdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.05.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Powiem wprost bom z gor...znasz 3 rodzaje prawd? Ty prezentujesz ta trzecia!!!!! ot i taka prawda w z tymi Twoimi argumentami o watku! zabieraj sie i pisz bo pomyslow masz od groma i nimi mozesz zarazac i inspirowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.05.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Zgadzam się z dziewczynami Anja- zresztą obiecałaś, pamiętasz?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 06.05.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Magda mam do Ciebie prośbe....nie mam swojej galerii a potrzebna mi pomoc w wyborze czy mogłabym wkleic do Ciebie zdjęcie?Skończylismy pokój młodszego synka i kompletnie nie mamy pomysłu na dywan do niego:/Sciany są oczywiście szare,zamek wyszedł BARDZO szary i chyba to trzeba przełamać jakąś jasną "plamą"na podłodze.Jest w zasadzie jeden dywan brany pod uwage ale żeby Wam to wytłumaczyć to musiałabym pokazać.To jak moge...?Pomożecie mi dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.05.2011 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Tosiaczku, oczywiście, że możesz:) Dawaj, dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 06.05.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Dzięki Wielkie:)Jak tylko wróce z pracy to zrobie pare fotek i czekam na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 06.05.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Tosiaczku, wrzucaj zdjęcia, ale ja polecam założyć własną galerię. To tylko z pozoru wydaje się tak skomplikowane. Przewijasz mi się i tu i tam u Darcy i u Magdy bodajże i z tego co czytałam masz jakieś wyjątkowo smakowite wnętrza, a my ich nie widzimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 06.05.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 melduje że wróciłam tyle tylko ze czytam zaległości ... wróce tu jak doczytam wszytsko ale jestem dużooo tego wiec mam cały wieczór z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.05.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 melduje że wróciłam tyle tylko ze czytam zaległości ... wróce tu jak doczytam wszytsko ale jestem dużooo tego wiec mam cały wieczór z głowy wiem, wiem, że jestes - już u ciebie byłam kochana:) czytaj, nadrabiaj. Buziaki:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 06.05.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Dobra Kochane!Fotograf ze mnie kiepski to napewno,pokoik wyszedł jak wyszedł i juz za pózno na zmiany tak więc BARDZO prosze nie krytykujcie aż tak strasznie;) Małemu przypadł ku jego ogromnej uciesze pokoik z wykuszem i jest jego ukochane miejsce do przesiadywania(ostatnie zdjęcie z poduchami) A teraz czekam na pomoc w wybraniu dywanu bo narazie leży łoś z Ikei:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 06.05.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Tosiaczku jesli moge cos wtracic, to po pierwsze szkoda ze nie zrobilas bardziej perspektywicznego zdjecia z ujeciem podlogi pokoju i calego view.... na tych zdjeciach wydaje sie ze w pokoju dzieje sie juz tak duzo (zaslonki, mnostwo mebelkow, zamki na scianach, zbroje etc) ze wprowadzenie kolejnego elementu spowoduje ze zrobi sie tam nieco klitkowato. Pamietaj ze dywany zmniejszaja nieco przestrzen a tu i tak wydaje jej sie malo, ale moze niech sie Magda wypowie ona sie lepiej zna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 06.05.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 dobra, oczywiście nie jestem nawet w połowie czytania - czytam od tyłu ...ale musiałam napisac - Domek Twojej Mamusi mnie powalił - piękny jest precudowne dodatki - co niektóre z checią bym podkradła. Tez jestem na etapie zasłon i te mamy sa superowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 06.05.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Nie załadowało jeszcze kącika do malowania,grania itd.... A wracając do dywanu .... bierzemy pod uwage narazie te dwa i oczywiście jest wojna o kolor:) Ja wogóle sie zastanawiam czy nie coś gładkiego żeby troche wyciszyć pokoik bo i tak sie z w nim dużo dzieje. Podpowiedzcie mi,prosze.Może jakies pomysły?Magda i Bardzo przepraszam,że tak u Ciebie i dziękuje za pozwolenie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.05.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Tosiaczku, kacha ma trochę racji, ale moim zdaniem pokoik Twojego Synusia jest tak zdefiniowany, widać tam taką dbałość o szczegóły (kinkiety mnie powaliły:D), że odpowiedni dywan sie tam sprawdzi. Ale naprawdę musiałby być w klimacie średniowiecza. Już nic innego tam nie widzę Pierwsza moja myśl, to dywan w formie kamieni. Wpisałam w wyszukiwarkę, i znalazłam: http://i1.fmix.pl/fmi1693/3c565a9700165c334dc44dac/zdjecie.jpg Ale jak znam życie, piekielnie drogi będzie:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.05.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Nie załadowało jeszcze kącika do malowania,grania itd.... A wracając do dywanu .... bierzemy pod uwage narazie te dwa i oczywiście jest wojna o kolor:) Ja wogóle sie zastanawiam czy nie coś gładkiego żeby troche wyciszyć pokoik bo i tak sie z w nim dużo dzieje.[ATTACH=CONFIG]55504[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]55505[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]55506[/ATTACH] Podpowiedzcie mi,prosze.Może jakies pomysły?Magda i Bardzo przepraszam,że tak u Ciebie i dziękuje za pozwolenie:hug: Te dywany rewelacyjne. Ale niestety, tu się zgodzę z kachą - będzie za dużo tego wszystkiego. To już lepiej gładki całkiem. Ta gwiazda w ogóle nie wpisuje się w charakter pokoju:no: PS nie ma sprawy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 06.05.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Kurde chyba troche zaczynam sie znac na tym urzadzaniu skoro "miszczuniu":) Madziula mnie poparla:) PROUD! Zgadzam sie z Magda gwiazda troche z innej bajki, tak jak i moja mozaika w lazience:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts