MagdaZZZ 06.05.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Kurde chyba troche zaczynam sie znac na tym urzadzaniu skoro "miszczuniu":) Madziula mnie poparla:) PROUD! Zgadzam sie z Magda gwiazda troche z innej bajki, tak jak i moja mozaika w lazience:) ja ci dam miszczuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 06.05.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Wiesz z czego to? .............. :rotfl:Miszczuniu i Toudi:)wiadomo who is who:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.05.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 06.05.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Dziewczyny ten pokój ma 18 m 2 tak więc jest naprawde duży.Mebli jest 4 sztuki i my mamy wrażenie że jest w nim pusto!Poważnie!Mamy ECHOOOOOOO...... Kacha Kochana ja nie mam zasłonek bo ich nie znosze:) Madziula widzieliśmy ostatno podobny dywan w TK MAXX ale misiek mały powiedział,że takiego nie chce a mąż go poparł tak więc jestem w punkcie wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.05.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 To może faktycznie jakiś ładny gładki?Ten z gwiazdą wyjątkowo mi się nie widzi:roll: Szkoda, że nie masz bardziej poglądowego zdjęcia pokoju, w szerszej perspektywie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 06.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 zaslonki....skrot myslowy. Chyba wiesz co mam na mysli.... ok powiem tak " tkaniny podwieszone pod sufitem w sposob kopulkowaty" lepiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 06.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Mały już śpi a innych zdjęć nie mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.05.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Mały już śpi a innych zdjęć nie mam:( to może jutro podrzuć I za dnia, jak się da;) coś wymyślimy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.05.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 hej pozdrawiam dziewuszki tosiaczku na twoim miejscu brałabym jedynie jednolity pod uwagę. Ja moim chłopakom wybrałam jednolitą wykładzinę i dałam uszyć na konkretny wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.05.2011 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Leżę w domu zdechła (zapalenie oskrzeli mnie dopadło:bash:) na antybiotyku, a w tym czasie robi się moja łazieneczka:D Mąż zajechał zrobić mi parę fotek - nie mogłam wytrzymać Oto zajawka - jedna ściana już jest: http://i1.fmix.pl/fmi2909/c52a49c0001a70a54dc57593/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi129/1da31a2d0009acaf4dc57595/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1292/33b9a245000a683c4dc57598/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi1610/68e50cc8001c9eaf4dc5759d/zdjecie.jpg Nie wiem jak waszym zdanie, ale moim - te cieniutkie dekorki w kropeczki są po prostu fantastyczne:wiggle: To dla nich tak obstawałam przy tej serii, i żadnej innej. No i nie wyobrażam sobie, żeby mógł tam być inny przycisk do geberitu:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jiska 07.05.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Zapowiada się pięknie....baaardzo mi sie podoba Naprawde, nie moge sie doczekac reszty Pewnie 100 razy ju zo tym pisałas, ale czy mogłabys napisac jeszcze raz dla mnie co to za plytki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.05.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Pięknie się zapowiada. Te kropeczki rzeczywiście urokliwe. Niby nic, a zdobią bardzo. A ja mam pytanie, czy ten przycisk do geberitu (swoją drogą rzeczywiście pasuje idealnie )ma funkcję spłukiwania małą i większą ilością wody? Czy to tylko jeden przycisk? I dlaczego jest tak usytuowany? To znaczy, czy stelaż to wymusił, czy jakoś to sobie można samemu wybrać? Bo w tych stelażach z tradycyjnym przyciskiem przyciski są po prostu na środku... I zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.05.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Zapowiada się pięknie....baaardzo mi sie podoba Naprawde, nie moge sie doczekac reszty Pewnie 100 razy ju zo tym pisałas, ale czy mogłabys napisac jeszcze raz dla mnie co to za plytki ? ale napiszę 101 raz - nie ma sprawy;) To płytki Ceramiche Grazia seria New Classic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.05.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Pięknie się zapowiada. Te kropeczki rzeczywiście urokliwe. Niby nic, a zdobią bardzo. A ja mam pytanie, czy ten przycisk do geberitu (swoją drogą rzeczywiście pasuje idealnie )ma funkcję spłukiwania małą i większą ilością wody? Czy to tylko jeden przycisk? I dlaczego jest tak usytuowany? To znaczy, czy stelaż to wymusił, czy jakoś to sobie można samemu wybrać? Bo w tych stelażach z tradycyjnym przyciskiem przyciski są po prostu na środku... I zdrówka życzę Tak, tak, można ustwaić jak się chce. Ja akurat chciałam asymetrycznie. Takie inspiracje widziałam, i tak mi się spodobało. Już je kiedyś wklejałam, ale wkleję jeszcze raz: http://i3.fmix.pl/fmi636/e0b82c590023c5d94dc58c8b/zdjecie.jpg http://i2.fmix.pl/fmi749/e4dd3ba8002aab054dc58c87/zdjecie.jpg Jeśli chodzi o spłukiwanie, to nie wiem:roll: Chyba nie ma regulacji:confused: Mi też nigdy jakoś specjalnie na tym nie zależało. Ale może jest tak, że spuszcza się tak długo jak trzymasz, a jak puszczasz, to przestaje - ot taka regulacja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.05.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Bardzo Ci dziękuję.W międzyczasie wyczytałam, że on nie ma regulacj (no, chyba że w tym przytrzymywaniu jest patent). Jest jeszcze taki z podziałem na 2 części http://www.nokaut.pl/szukaj/przyciski-splukujace/przycisk-pneumatyczny-geberit-hytouch-115-999-21-1.html i ten jest na pewno z regulacją. Ale to oznacza, że stelaż jest jakiś inny niż tradycyjny?Bez tej kwadratowej "ramki" pod przycisk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.05.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Bardzo Ci dziękuję. W międzyczasie wyczytałam, że on nie ma regulacj (no, chyba że w tym przytrzymywaniu jest patent). Jest jeszcze taki z podziałem na 2 części http://www.nokaut.pl/szukaj/przyciski-splukujace/przycisk-pneumatyczny-geberit-hytouch-115-999-21-1.html i ten jest na pewno z regulacją. Ale to oznacza, że stelaż jest jakiś inny niż tradycyjny? Bez tej kwadratowej "ramki" pod przycisk? tak, jest inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.05.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 wiecie co... ja rozumiem, że jest sobota wieczór, i że wszystkie normalne, niechore, szczególnie bezdzietne osóbki siedzą ze znajomymi na kolacjach, na imprezach, w kinie itp.... Ale no bez przesady. Pojawiacie się (na chwilę choćby), a jakoś żadna z was (aniu, jiska - bez urazy, to nie do was dziewczyny), nie raczyła choć słówka pisnąć nt. tych kafli:( Albo jest tak źle... albo uważacie, ze nic jeszcze nie widać Tak czy siak, jak tak dalej pójdzie, to chyba usunę fotki i naprawdę poczekam do efektu końcowego. Może wtedy się łaskawie wypowiecie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 07.05.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 (edytowane) Magda, , ściana z kaflami wygląda pięknie. Nie mogę doczekać się reszty. P.S. Byłam na Twoim osiedlu w piątek i stwierdziłam, że pewnie trudno byłoby mi się gdzie indziej wyprowadzić. Edytowane 7 Maja 2011 przez KashaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.05.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Dekory ekstra są i te w kropeczki i te na samej górze, w ogóle całość ładnie wygląda. Kibelek nie będzie miał równo fug po bokach, zwróciłaś na to uwagę ? bo ja tak, przez Ciebie , a ten stelaż to napisz jaki masz w razie jakby co . Już się nie mogę doczekać całości, na kiedy planujecie koniec to będę dni odliczać :):) Edit: PO PIERWSZE OBRAŻAM SIĘ ZA TO CO WYŻEJ NAPISAŁAŚ A po drugie ja już się dzisiaj wybawiłam i na kino nawet nie mam siły praaaca praaaca praaaaca Edit 2: Od razu byś chciała, żeby wszyscy skakali ze szczęścia że zdjęcie pokazujesz a tutaj każdy musi się podelektować, posmakować, zastanowić się a na końcu pochwalić. O! A, to my tak razem pisałyśmy? To w takim razie przepraszam;) Ale tak mnie wytrzymałyście, że pękłam w końcu (a szkoda, bo wystarczyło jeszcze minutkę poczekać) Jeśli chodzi o stelaż, to nie mam pojęcia:roll: Ja kupiłam przyciski, a fachowcy pojechali do sklepu, i poprosili stelaż do tych przycisków (wiem tylko, że nie było łatwo, już ich zbywali i mówili, ze nie mają, ale okazało się, że się dało, tylko trzeba było głębiej w katalogach pogrzebać i do producenta zadzwonić). Odnośnie fug to wiem;) Ale zauważyłaś, że już kibelek i bidet mają wspólną oś i są symetryczne względem fugi? Nie można mieć wszystkiego;) Ale można mieć ile się da:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.05.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Magda, Kasha, muszę się z Tobą zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts