MagdaZZZ 06.02.2011 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Ale numer:lol2: też mam Hanię Trochę młodszą, bo dopiero 14 m-cy;) Hanki to fajne dziewczyny są dagunia cieszę się, że "już" się podoba;) Mam nadzieję, że sprostam wizualkom, a nawet je przegonię. A zdjęcia w ogóle były widoczne??? Bo jak ja zajrzałam, to prawie wszystkie niedostępne były:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 06.02.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 witaj,ja też tu zaglądam i z przyjemnością śledzę Twoje poczynania ;)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2011 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Kasia i zapraszam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2011 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Ja też kiedyś przekroczyłam budżet (nie kupowałam abonamentu) i przeniosłam się na fmix.pl bardzo polecam ... serwer nie ma limitu i jest bezpłatny A ja nie dość, że wykupiłam abonament na rok (ten średni taki - nie dla alegrowiczów), to po 3 dniach korzystania mi mówią, że przekroczyłam limit transferu:mad: Przecież to śmiech na sali jakiś co za Gie z tego fotosika:no: I już dopłaciłam:( zobaczymy co dalej. Pewnie się też tam przeniosę. Dzięki za cynk lasche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 06.02.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Magda jak oglądałam w czwartek wieczorem to jeszcze zdjecia były dostepne ...wczoraj już niestety wieczorem nic z twoich zdjęć wizualizacji nie widzialam a chciałam zerknąć jaką tam tapete w kuchni chciałaś położyc - bo chyba dobrze pamiętam ze miałaś taki zamiar a pozniej zrezygnowałaś z tego pomysłu ...ale na wizualizacji była ... kurcze tez korzystam z fotosika - ciekawe co to sie dzieje z nim ...i nie tylko u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 06.02.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Potwierdzam, że Hanki są fajne, ale zawsze chcą postawić na swoim. Strasznie uparte i zawzięte bestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.02.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Magda, daruj sobie tego Fotosika. Polecam darmowego Photobucketa albo Picasę. Też za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.02.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Magda, a jak tam projekt kuchni po zmianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 szkoda, że dopiero teraz podpytałam:( a trzeba było od tego zacząć zakładanie galerii;) ale co będzie z tymi już dodanymi zdjęciami, jak zrezygnuję z fotosika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 anju w sprawie projektu kuchni będę się widzieć z panem dopiero ok. środy. Narazie nic nie wiem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 06.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Magda, a jak tam projekt kuchni po zmianach? No właśnie? Bo mnie się tak niesamowicie podobał ten pierwotny projekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.02.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Mi też To takimi komentami tylko podenerwujemy Magdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 haha, nie podenerwujecie, nie podenerwujecie, bo mi też się podobał dlatego pan dostał dyspozycje, żeby niczego w ogólnym obrazie nie zmieniać, tylko bardziej funkcjonalnie zrobić może to jakiś czarodziej się okarze:lol2: zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 07.02.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Jak zrezygnujesz z fotosika, to zdjeć nie będzie widać, niestety.Ale lepiej zrezygnowac teraz i założyć galerię gdzieś indziej, kiedy tych zdjeć nei masz tone, bo potem to dostaniesz mega wkurwa jak Ci przyjdzie to wszystko przenosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.02.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 madziu przenies szybciutko te zdjecia bo ja chcialam projekt twojej lazienki mojemu osobistemu plytkarzowi (mezowi) pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 07.02.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Magda, poopowiadaj cos o jakis swoich dylematach bo sie jakos tak spokojnie zrobilo u Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.02.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ach, bo już ostatnio uderzyłam w ten żałobny ton, i bym musiała ciągnąć ten klimat:( bo wiecie jak to jest jak jeszcze nic nie widać, a już wszystko idzie nie tak i stresów pełno:cry:... klimatyzacji kanałowej nie będzie (debile mówili, że12 cm podwieszenia wystarczy, a teraz jak już sufity są, to nagle nie wystarczy - 30 cm potrzeba - co za różnica, każdy może się pomylić). I będzie trzeba albo klimatyzatory zewnętrzne zakładać - fuj, nieładne to to takie, albo w ogóle się poddać;... do łazienki gościnnej/dzieciowej miała być wanna 180/80, a dziś odkryłam, że architektka na planie wszędzie wstawiała taką 170/60 (ktoś widział w ogóle taką???). Odkryłam to pół minuty przed kliknięciem myszką w kup Riho Lusso 180/80 - ciekaw gdzie bym ją upchnęła???... a wieczorem jak podjechałam zawieźć już dobrą wannę (pomiędzy moimi wymaganiami, a jej widzimisie: 170/75) to mi pokazali, że płytki do tej łazienki w jednej paczce przyszły połamane, a teraz to już się nie udowodni. I będę pewnie musiała dokupić całą pakę (ok. 350zł), bo na sztuki nie sprzedają, a tyle zapasu, żeby styknęło to aż nie kupiłam:cry:... i co, naprawdę chciałybyście tego słuchać? lepiej poczekajmy na pierwsze efekty moich zmagań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.02.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 chociaż zdjęcia wróciły na swoje miejsce:) ale faktycznie muszę się czym prędzej wymiksować z tego fotosika:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 07.02.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Uuu przykro na pocieszenie powiem tylko, że po takim złym dniu - przyjdzie napewno szybko duzo lepszy czas. Wiec życze żeby juz jutro był ten lepszy czas i sie wszytsko wyjaśniło ... Dobranoc i trzymam kciuki za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.02.2011 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 dzięki dagunia. oby:) a tak żeby jeszcze się dobić (i was;)), dowiedziałam się, że wanna którą wybrałam do głównej łazienki (ta widoczna na wizualizacji) została wycofana z produkcji od początku roku. Jutro się dowiem, czy ostała się jescze choć jedna wolna w magazynach, jeśli nie idę się powiesić będziecie wiedzieć co się stało, jakbym się już nigdy nie odezwała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts