Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Ale numer:lol2: też mam Hanię:D Trochę młodszą, bo dopiero 14 m-cy;)

Hanki to fajne dziewczyny są:yes:

dagunia cieszę się, że "już" się podoba;) Mam nadzieję, że sprostam wizualkom, a nawet je przegonię. A zdjęcia w ogóle były widoczne??? Bo jak ja zajrzałam, to prawie wszystkie niedostępne były:(

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja też kiedyś przekroczyłam budżet (nie kupowałam abonamentu) i przeniosłam się na fmix.pl bardzo polecam ... serwer nie ma limitu i jest bezpłatny

A ja nie dość, że wykupiłam abonament na rok (ten średni taki - nie dla alegrowiczów), to po 3 dniach korzystania mi mówią, że przekroczyłam limit transferu:mad: Przecież to śmiech na sali jakiś:lol2: co za Gie z tego fotosika:no: I już dopłaciłam:( zobaczymy co dalej. Pewnie się też tam przeniosę. Dzięki za cynk lasche

Magda jak oglądałam w czwartek wieczorem to jeszcze zdjecia były dostepne ...wczoraj już niestety wieczorem nic z twoich zdjęć wizualizacji nie widzialam a chciałam zerknąć jaką tam tapete w kuchni chciałaś położyc - bo chyba dobrze pamiętam ze miałaś taki zamiar a pozniej zrezygnowałaś z tego pomysłu ...ale na wizualizacji była ... kurcze tez korzystam z fotosika - ciekawe co to sie dzieje z nim ...i nie tylko u Ciebie

Jak zrezygnujesz z fotosika, to zdjeć nie będzie widać, niestety.

Ale lepiej zrezygnowac teraz i założyć galerię gdzieś indziej, kiedy tych zdjeć nei masz tone, bo potem to dostaniesz mega wkurwa jak Ci przyjdzie to wszystko przenosić.

Ach, bo już ostatnio uderzyłam w ten żałobny ton, i bym musiała ciągnąć ten klimat:(

bo wiecie jak to jest jak jeszcze nic nie widać, a już wszystko idzie nie tak i stresów pełno:cry:... klimatyzacji kanałowej nie będzie (debile mówili, że12 cm podwieszenia wystarczy, a teraz jak już sufity są, to nagle nie wystarczy - 30 cm potrzeba - co za różnica, każdy może się pomylić:bash:). I będzie trzeba albo klimatyzatory zewnętrzne zakładać - fuj, nieładne to to takie, albo w ogóle się poddać;... do łazienki gościnnej/dzieciowej miała być wanna 180/80, a dziś odkryłam, że architektka na planie wszędzie wstawiała taką 170/60 (ktoś widział w ogóle taką???). Odkryłam to pół minuty przed kliknięciem myszką w kup Riho Lusso 180/80 - ciekaw gdzie bym ją upchnęła???:bash:... a wieczorem jak podjechałam zawieźć już dobrą wannę (pomiędzy moimi wymaganiami, a jej widzimisie: 170/75) to mi pokazali, że płytki do tej łazienki w jednej paczce przyszły połamane, a teraz to już się nie udowodni. I będę pewnie musiała dokupić całą pakę (ok. 350zł), bo na sztuki nie sprzedają, a tyle zapasu, żeby styknęło to aż nie kupiłam:cry:...

i co, naprawdę chciałybyście tego słuchać?:lol2: lepiej poczekajmy na pierwsze efekty moich zmagań...

dzięki dagunia. oby:)

a tak żeby jeszcze się dobić (i was;)), dowiedziałam się, że wanna którą wybrałam do głównej łazienki (ta widoczna na wizualizacji) została wycofana z produkcji od początku roku. Jutro się dowiem, czy ostała się jescze choć jedna wolna w magazynach, jeśli nie idę się powiesić:bash:

będziecie wiedzieć co się stało, jakbym się już nigdy nie odezwała:lol2: