ooliwka 08.05.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 (edytowane) to wystarczy znalazlam:D choc zdjecie w sklepie to nie zdjecie tylko rysunek ale u Ciebie widze ze wyglada rewelacyjnie!! dziekuje:D tak jestem ciekawa efektu koncowego twojego mieszkanianie moge sie doczekac:)narazie czytam;) mam kolejna prozbe (mam nadizeje ze sie nie masz nic przeciwko?)bardzo podoba mi sie Twoj gusta wlasnie musze wybrac klamki do bialych prostych pelnych dzwi bez jakich kolwiek ozdobnikow(styl w domu bedzie ciut bardziej nowoczesny, oszczedny niz u Ciebie) powiedz jaka klamki bys wybrala? http://www.kimarproart.pl/klamki_ita.php w gre wchodzi adelaide, darwin i canbera glupi mi tak pytac a musze sie zdecydowac do dzis:/tym bardziej ze jestes chora czekam na niedostepne zdjecia:D Edytowane 8 Maja 2011 przez ooliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.05.2011 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 ooliwka, ja bym wybrała Adelaide. Jak iść w prostotę - to na maxa:lol2: Nie lubię takich rzeczy "minimalistycznych ale udziwnionych";) Jeśli wiesz o co mi chodzi:) Ale oczywiście to tylko moja opinia. Pytasz - odpowiadam:D Daj znać co wybrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 08.05.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 tak samo wybralam:) tylko ze maz ostatnio zapytal jak ten mat bedzie wygladal z dodatkami np niklowanymi? narazie do kuchni kupilam wszystko w szczotkowanym inoxie lacznie z wielka 90cm szeroka kuchenka na nozkach myslisz ze polaczenie szczotkowanej stali bedzie dobrze wygladac z niklem lub chromem a moze wybierac wszysko matowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.05.2011 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Mam złe wieści z frontu walki z chorobą Mój Hanutek załapał się na antybiotyk - pierwszy raz w życiu:( No to jest nas dwie:bash: Strasznie dziś marudna, wszystko ją boli:( Co chwila walka z gorączką Wracając do tematu wnętrz, to już wcześniej o tym myślałam, ale ostatnie pytanie yokasty odnośnie ilości łazienek i która jest która, tylko mi o tym przypomniały, że powinnam w końcu zamieścić jakiś plan naszego mieszkania. Do tej pory tego nie zrobiłam, bo niestety nie miałam takiego w formie elektronicznej. I nadal nie mam;) Ale w końcu zrobiłam zdjęcie naszych planów. Niestety niewiele na nim widać (no bo jak może wyglądać zdjęcie wygniecionego planu (a nawet żeby było lepiej jego kserokopii:lol2:)), ale zawsze to coś http://i1.fmix.pl/fmi828/d7ec746b000e2c5d4dc6c8b0/zdjecie.jpg W skrócie: Hol wejściowy na dole na środku planu. Na lewo część dzienna, na prawo - sypialniana. Ten fragment wychodzący poza obrys regularnego prostokąta (po lewej stronie) to właśnie część tarasu, którą chcemy zabudować. Także ten rzut jest już jakby po zmianach. Na planie mieści się tam część kominkowa, ale na dzień dzisiejszy będzie jadalnia, a zamiast stołu w kuchni stanie wyspa. Łazienka, która się teraz robi, to ta przy sypialni głównej - na końcu mieszkania, na planie całkiem po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.05.2011 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 tak samo wybralam:) tylko ze maz ostatnio zapytal jak ten mat bedzie wygladal z dodatkami np niklowanymi? narazie do kuchni kupilam wszystko w szczotkowanym inoxie lacznie z wielka 90cm szeroka kuchenka na nozkach myslisz ze polaczenie szczotkowanej stali bedzie dobrze wygladac z niklem lub chromem a moze wybierac wszysko matowe? w ogóle bym się tym nie przejmowała i mieszała:) Ale klamki zostawiła w jednym rodzaju metalu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 08.05.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Skleroza rzeczywiście pisałaś świetny wybór .Ja też do takiego kibelka wybieram boazerię(zastanawiam się jeszcze którą ,masz rację kolekcja jest tak namieszana ).Kładziesz na dwie ściany tzn. na te na których będzie armatura czy na całość ? Jeżeli tak, to co na trzeciej ścianie?A co na podłodze w holu i kuchni ?Zdrówka życzę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 08.05.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 wow, będzie z...ście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 08.05.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Magda, bardzo współczuję Wam choroby i antybiotyku dla Hani - mam nadzieję, że chociaż szybko zadziała. Trzymajcie się ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Madzia, no dzień mnie nie było, a Wy tyle napaplałyście:jawdrop: Dekorki w kropeczki są bosskie:rolleyes: Reszta zapowiada się cudnie- nie miałam wątpliwości, że tak będzie:wiggle: Aaa i ślę dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki-swoją drogą gdzie się tak załatwiłaś??? http://www.arenaflowers.com/product_image/large/1277-get_well_soon_balloon.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.05.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 jo@siu, w kibelku te płytki będą praktycznie na dwóch bocznych ścianach (patrząc od wejścia), oraz na ścianie z drzwiami, ale tam średnio po jednym panelu z każdej strony, bo prawie całą ścianę zajmują drzwi;) Natomiast na ścianie naprzeciwko wejścia będzie tradycyjnie zabudowa z mdf-u udająca, że jej tam nie ma;) W koloerze szarym, takim jak ściany nad boazerią. A na podłodze w holu, kuchni, jak i zarówno w tej łazience będzie gres. Takie długie płyty 120x60 pięknego, jaśniutkiego, bardzo szlachetnie wygladającego gresu:D Nie w jakieś mazy, jak większość tego typu gresów a w delikatne rzadkie żyłki i śliczne nierególarne piegi. Poprostu piękny, jeden-jedyny. Jak nie ten, to żadne;) Zostaną betony:lol2: Dzięki skibusia, mam nadzieję Kasieńko Przyda nam się takie wsparcie, bo było dziś naprawdę źle:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.05.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 agawi Ty to umiesz człowiekowi humor poprawić :hug: W tym Szczecinie zasranym:( (przepraszam Szczecin, moje miasto rodzinne, wszystkich mieszkańców, a w szczególności rodziców własnych;)). A tak konkretniej to 100 km od Szczecina, nie będę się wdawać w szczegóły, ogólnie bliżej morza to było... i nas wygwizdało niemiłosiernie:( Ale mamy jeszcze podejrzenia, że to mogą być robaki u małej:roll: Jednak u babci piesek, kotek, a dziecka nie upilnujesz - z dwa razy z kotkiem z miski jadła:roll: Objawy się zgadzają, więc trzeba sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 z dwa razy z kotkiem z miski jadła:roll: :lol2: sorki, wiem, że to poważna sprawa, ale w pierwszej chwili strasznie mnie rozbawiłaś... Koniecznie biegnijcie do lekarza, rzeczywiście nie ma żartów... Biedna malutka... No tak miałaś zimną majówkę nad morzem- to wszystko wyjaśnia;) Mam nadzieję,że leki szybko zadziałają i już za parę dni zapomnisz o choróbsku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.05.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 :lol2: sorki, wiem, że to poważna sprawa, ale w pierwszej chwili strasznie mnie rozbawiłaś... Koniecznie biegnijcie do lekarza, rzeczywiście nie ma żartów... Biedna malutka... No tak miałaś zimną majówkę nad morzem- to wszystko wyjaśnia;) Mam nadzieję,że leki szybko zadziałają i już za parę dni zapomnisz o choróbsku:hug: bo to miało być trochę na żarty:lol2: Bo oczywiście nie jadła, a paluch mu w miskę wsadziłą Ale czasem wystarczy:( Też mam nadzieję na szybką poprawę A co tam u ciebie? Gdzie tak zabalowałaś przy sobocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 A co tam u ciebie? Gdzie tak zabalowałaś przy sobocie? W ogródku :rotfl: Na serio to przyjechało 140 worków kory i musieliśmy to wszystko wysypać, potem sialiśmy trawkę Aaa i zostało uruchomione automatyczne podlewanie- wszystko działa:wave: Także weekend mało rozrywkowy- raczej męczący. Ale teraz czekamy na pierwsze kiełkujące źdźbła trawy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.05.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 łeee, to cię musiało ostro zmordować, skoro nawet nie miałaś siły do nas zajrzeć i się przywitać Ale super, że wszystko działa i hula jak trzeba:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.05.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 łeee, to cię musiało ostro zmordować, skoro nawet nie miałaś siły do nas zajrzeć i się przywitać Jakbyś zgadła Padłam jak mucha:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.05.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Jakbyś zgadła Padłam jak mucha:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.05.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 (edytowane) ej, nie niepokoi was ta reklama nad subskrybcjami z wijącym się, pomalowanym na niebiesko gościem? (czy to tylko mi się wyświetla:confused:) Gapię się na nią już od tyluuu dni, ale dziś się naprawdę na niej zawiesiłam - to przerażające;) EDIT: nie, ona nie pojawia się nad subskrybcjami. Ona pojawia się na różnych stronach przy co którymś wyświetleniu. STRASZNA JEST! Edytowane 8 Maja 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 09.05.2011 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 jo@siu, będzie gres. Takie długie płyty 120x60 pięknego, jaśniutkiego, bardzo szlachetnie wygladającego gresu:D Nie w jakieś mazy, jak większość tego typu gresów a w delikatne rzadkie żyłki i śliczne nierególarne piegi. Poprostu piękny, jeden-jedyny. Jak nie ten, to żadne;) Zostaną betony:lol2: A ten jeden jedyny to możemy zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 09.05.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Witaj MagdoZZZ!!! Od jakiegoś już czasu jestem nieproszonym gościem w Twoim Domu. Przyzwoitość nakazuje w końcu się przywitać Z niesłabnącym podziwem oglądam zdjęcia perfekcyjnego wnętrza, które tworzysz. Serdecznie gratuluję pięknego Domu, który zapowiada się być jeszcze piękniejszy. Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej dbałości o każdy szczegół, wysmakowanego gustu i perfekcjonizmu w każdym calu - chylę czoła aż do ziemi Pozdrawiam cieplutko z tego co się doczytałam bliskiemu równiez Twojemu sercu słonecznego dziś Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts