ooliwka 09.05.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 dzieki za odpowiedz:D no to naprawde jestescie chore jesli trzeba zastosowac u malej antybiotyk:/ja tez sie od tego bronie plany sa jasne:)i juz ogarniam calosc nie doczytalam albo nie pisalas o tym kiedy przewidujesz koniec prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.05.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 bdan, zdjęcie chyba nie miałoby sensu - i tak, jak znam życie, nic nie będzie widać Więc jeśli jesteś z Warszawy, to co najwyżej mogę ci dać namiar na sklep i podać nazwę. Femina, z ogromną radośćią witam Cię u siebie:welcome: A jako moją krajankę - z jeszcze większą:welcome: I zapewniam, że nigdy nie byłać nieproszonym gościem, może jedynie... niewidzialnym ooliwko, nieraz już wspominałam, że koniec to dopiero na grudzień przewidywany. A jak patrzę jak to wszystko idzie:roll: to boję się, że na kwiecień przyszłego roku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 09.05.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Będzie, będzie. Płytki do wc mnie powaliły. Super. Szkoda, że ja mam już urządzone łazienki, bo bym bezczelnie zgapiła:-) Życzę Wam zdrowia. Ja też leżę z grypa-chyba w łóżku. Na 16 idę do lekarza. Może mnie ominie antybiotykowa przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.05.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Będzie, będzie. Płytki do wc mnie powaliły. Super. Szkoda, że ja mam już urządzone łazienki, bo bym bezczelnie zgapiła:-) Życzę Wam zdrowia. Ja też leżę z grypa-chyba w łóżku. Na 16 idę do lekarza. Może mnie ominie antybiotykowa przyjemność. Szkoda, że tych łazienek nie chcesz nam pokazać Również zdrówka życzę, i oby się obeszło bez antybiotyku:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 09.05.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Magdo, pamiętasz że skrytykowałam pomysł zwykłych kwadratów zamiast kasetonów? Cofam te słowa pod warunkiem, że kwadraty są położone w karo, a nie na prosto:) Zmianę zdania spowodowało załączone zdjęcie, które pochodzi z tej strony: http://hypheninteriors.blogspot.com/ (punkt 4 postu z 6 maja). Sam zachwalany kolor niezbyt mi sie podoba, ale moją uwagę zwróciła podłoga. Jak mi się zdaje - dokładnie taka jak sobie wymyśliłaś. mimo że kwadraty są raczej nieduże, to ułożenie w karo sprawia, że całość ładnie się prezentuje. pozdrawiam serdecznie i zdrowia zyczę - ja sama ledwie, ledwie uniknęłam zapalenia oskrzeli (bez antybiotyku się nie obyło) i o wielu znajomych też słyszałam że ich dopadło. jakiś wirus się panoszy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 09.05.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Magda mogła bym prosić namiary na sklep i nazwę gresu. Będę w piątek w Warszawie to sobie obejrzę.Szukam czegoś neutralnego i nie mogę się na nic zdecydować.Chyba przez to że od rana do wieczora siedzę w pracy i na nic nie mam czasu;)Bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.05.2011 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 joasiu, przesyłam PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.05.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 nihiru cieszy mnie twoja zmiana zdania:D a mam nadzieję, że zmienisz je jeszcze raz i dodasz, po obejrzeniu mojej podłogi, że proste kwadraty też fajnie wyglądają Bardzo ci dziękuję za zdjęcie:hug: i w ogóle za link do bloga, bo bardzo fajny, a nie znałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 09.05.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Magda powklejaj jeszcze jakies zdjecia:)napewno cos masz czego nie pokazalas:) mam jeszcze jedno pytanie do kremowej lazienki dol jest z kafli jasniejszych gora z ciemniejszychzazwyczaj stosuje sie odwrotna technike (powieksza pomieszczenie) czy chodzilo o wyciagniecie pomieszczenia do gory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.05.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Madzia, plan mi wiele wyjaśnia - mieszkanie jest świetnie rozplanowane. W zasadzie jak dom parterowy. Już wiem, że Wasza łazienka jest dla gości niedostępna, gdzie co i jak. Fajnie to wygląda Szkoda małej antybiotyki są paskudne ehh ale choroba jeszcze gorsza. Trzymajcie się Dzięki kochana:D Też mi się wydaje, ze jest świetnie rozplanowane:cool: Dlatego nieraz powtarzałam, że wybaczam wiele mojej PA za to jak przerobiła mieszkanie pod względem funkcjonalnym;) Haneczka jeszcze rano wyglądała tragicznie:( Dalej przelewała się przez ręce, znowu wymioty (ponoć przy tym antybiotyku to częste:bash:), nie wstawała z kanapy. Ale od godziny jakby cudowne ozdrowienie:wave: Czyli jednak antybiotyk dobrze dobrany i działa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.05.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Magda powklejaj jeszcze jakies zdjecia:) napewno cos masz czego nie pokazalas:) ooliwka, rozczaruję cię Nie mam żadnych więcej (sensownych) zdjęć. U mnie naprawdę tylko tyle się do tej pory wydarzyło:lol2: Co najwyżej mogę was jeszcze pozamęczać kolejnym etapem powstawania łazienki. Wszystkie ściany zrobione. Nawet zafugowane:wiggle: Nie było mnie na budowie, bo dalej jestem wraczkiem, ale mój ukochany Pan Stasiu przesłał mi 3 mmsy, którymi nie omieszkam się z wami podzielić (czy tego chcecie, czy nie:lol2:): http://i1.fmix.pl/fmi1459/08f57f3100092b4f4dc7db10/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2248/c171f7c600218aa54dc7db13/zdjecie.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2583/8d441cd40003a9294dc7db16/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.05.2011 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 mam jeszcze jedno pytanie do kremowej lazienki dol jest z kafli jasniejszych gora z ciemniejszych zazwyczaj stosuje sie odwrotna technike (powieksza pomieszczenie) czy chodzilo o wyciagniecie pomieszczenia do gory? Znowu cię rozczaruję Nie chodziło o powiększanie, ani wyciąganie łazienki do góry. Dlatego tak zostały ułożone te płytki, ponieważ, czego nie widać na zdjęciach, te na dole są w pionowe paseczki i tworzą na ścianie coś na wzór lamperii czy boazerii. A te gładkie, szkliste kremowe miały być kolorem nad lamperią. I tyle:) Nie wiem czy wyszedł nam ten zamysł na żywo chyba lepiej to widać, ale w każdym bądź razie - taki był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 09.05.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 to juz rozumiem nie martw sie na zdjeciach szczegolnie robionych samemu kremy nie wychodza powalajaco w bialej lazience kafle rewelacyjnedol ponadczasowy a ozdobniki robia cala lazienke jesli moge zapytac to ile kosztuje metr tych kafli?szukam czegos do kuchni a nie chce ani bialych cegielek ani bialych kwadracikowte sa bardzo neutralne przez to nie bede zmuszona za 3- 4 lata do zbijania kafli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 09.05.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Madziu, łazienka zapowiada się powalająco. Ja też chcę takie płytki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.05.2011 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 to juz rozumiem nie martw sie na zdjeciach szczegolnie robionych samemu kremy nie wychodza powalajaco w bialej lazience kafle rewelacyjne dol ponadczasowy a ozdobniki robia cala lazienke jesli moge zapytac to ile kosztuje metr tych kafli? szukam czegos do kuchni a nie chce ani bialych cegielek ani bialych kwadracikow te sa bardzo neutralne przez to nie bede zmuszona za 3- 4 lata do zbijania kafli 150 zł/m2. Mnie po rabacie wyniosły 135 zł. No ale do tego dochodzą dekory:roll: Każdy po 25-35 zł. No i robi się już duuużo droższa zabawa;) Ale są tak piękne, że w życiu bym ich nie oddała:lol2: Uważam, że warte są swej ceny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.05.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Magda, pięknie to wygląda nie szkodzi, że to mmsy super! Jestem ciekawa jak wygląda ujęcia na którym widać jednocześnie mozaikę i te białe kafle ? ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.05.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Madziu, łazienka zapowiada się powalająco. Ja też chcę takie płytki! dziękuję, rozpłynęłam się Fajnie, że jesteś juz myslałam, że masz nas wszystkich dość i, że blog porzuciłaś a ty dzielnie pracowałaś nad jego nową odsłoną Już przeczytałam pierwszą stronę - rewelacja! Uwielbiam cię czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 09.05.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 to ja odpadamkurcze kasy brak a musze zamieszkac co zrobic szkoda ze wykonczeniowka jest na koncu budowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.05.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Magda pięęęękne te Twoje płytki. A dekory to wisienka na torcie:lol2: Cieszę się, że macie się już lepiej:wave: Szkoda pogody na chorowanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.05.2011 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 fajnie agawi, że ta wisienka też ci smakuje:lol2: A z tą pogodą to racja:yes: jak usłyszałam, ze jutro ma być prawie 25 stopni... - trzeba brać się w garść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts