kacha.crac 09.05.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Magda super to wyglada, a czym bedzie obudowana wanna?, bo znowu mi sie pomieszalo z jakas inna lazienka:) ja tez chce zdjecie mozaika pod prysznicem kontra reszta łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.05.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Magda super to wyglada, a czym bedzie obudowana wanna?, bo znowu mi sie pomieszalo z jakas inna lazienka:) ja tez chce zdjecie mozaika pod prysznicem kontra reszta łazienki no właśnie tą mozaiką będzie obudowana;) Sama jestem ciekawa jak wygląda to zestawienie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 10.05.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 bardzo ładne mms'y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 10.05.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Madziu, Dziękuję za miłe powitanie Przyjemnie i pięknie u Ciebie to i zaglądać z dziką przyjemnością zamierzam. Płytki w łazience wywołały moje wielkie Ochy i Achy!!! A dekor w kropeczki....subtelny, elegancki, IDEALNY! Moją uwagę zwróciło ostatnie zdjęcie prezentujące róg ściany obudowany kafelkami. Czy kafelki są ścięte (sfazowane) i idealnie się stykają? Czy jest w tym miejscu fuga? Mój fachowiec powiedział mi wczoraj, że moich płytek nie da się tak przyciąć bo są za twarde (gres) i zaproponował...plastikową listwę wykończeniową. Taką listwę mam w obecnej łazience i chyba nie musze Ci mówić jaki dają efekt estetyczny. Zastanawiam się czy mu się po prostu ciąć nie chce czy rzeczywiście jest to trudne/niemożliwe. A może spotkałaś się z innym rozwiązaniem tych "trudnych miejsc". Joko totalna fanatyczka najmniejszych szczegółów, jestem przekonana że zgłębiłaś temat wnikliwie Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.05.2011 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 bardzo ładne mms'y też uważam, że mój fachowiec ma całkiem niezłą komórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.05.2011 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Madziu, Dziękuję za miłe powitanie Przyjemnie i pięknie u Ciebie to i zaglądać z dziką przyjemnością zamierzam. Płytki w łazience wywołały moje wielkie Ochy i Achy!!! A dekor w kropeczki....subtelny, elegancki, IDEALNY! Moją uwagę zwróciło ostatnie zdjęcie prezentujące róg ściany obudowany kafelkami. Czy kafelki są ścięte (sfazowane) i idealnie się stykają? Czy jest w tym miejscu fuga? Mój fachowiec powiedział mi wczoraj, że moich płytek nie da się tak przyciąć bo są za twarde (gres) i zaproponował...plastikową listwę wykończeniową. Taką listwę mam w obecnej łazience i chyba nie musze Ci mówić jaki dają efekt estetyczny. Zastanawiam się czy mu się po prostu ciąć nie chce czy rzeczywiście jest to trudne/niemożliwe. A może spotkałaś się z innym rozwiązaniem tych "trudnych miejsc". Joko totalna fanatyczka najmniejszych szczegółów, jestem przekonana że zgłębiłaś temat wnikliwie Pozdrawiam cieplutko Femina, broń boże nie gódź się na żadne listwy:o Toż to jakieś rozwiązanie z ubiegłego stulecia;) Porządny fachowiec powinien zeszlifofać płytki pod kątem 45 stopni. (fachowo to się nazywa gierunek chyba). Moi rodzice w Szczecinie mieli takich fachowców, co spasowali tak trzy płaszczyzny (obudowa półki geberitu), że po prostu szczęka opada:jawdrop: Czyli da się Ja jeszcze nie wiem, jak porządnie to jest zrobione u mnie:roll: Nie widziałam jeszcze na żywo, ale jak do tej pory, byłam zachwycona pracą Pana Stasia, więc mam nadzieję, ze i tu nie zawiódł Aha, ale fuga musi być. Tylko cieniutka. Bo niektórzy zamiast przyciąć (zeszlifować) płytki, po prostu zalepiają je centymetrową fugą Ściskam i powodzenia życzę w negocjacjach z fachowcem. Bądź twarda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.05.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 o zesz jak pieknie ! madziu moze jednak nie pokazuj wiecej zdjec bo jeszcze zaczne truc u siebie o zbijanie kafli !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.05.2011 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 o zesz jak pieknie ! madziu moze jednak nie pokazuj wiecej zdjec bo jeszcze zaczne truc u siebie o zbijanie kafli !!! googulku, ty jak coś powiesz:lol2: przeciez ty masz takie same, to co chcesz skuwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.05.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 przestan kobito, u ciebie jest prosto, elegancko a ja jak kupowalam to chyba myslalam ze im wiecej tym lepiej cholera jasna, masz przepieknie i juz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 10.05.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Magda kafle piękne !!!!! Już się nie mogę doczekać całości. Jak się czujecie? Jak Hania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.05.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 googulku Nie gadaj, u Ciebie też jest ślicznie. Po prostu inny klimat:) Justynko, u nas dużo lepiej. Okazało się, że małej też zęby (dolne 4-ki, ponoć najgorsze;)) idą. To wszystko się zbiegło w czasie:( Może się okazać, że stąd to zgrzytanie zębami:roll: Bo właśnie ten objaw mnie strasznie zaniepokoił. Zaczęła strasznie wysuwać dolną szczękę do przodu, z takim dużym naciskiem, czasem skutkującym okropnym dźwiękiem - zgrzytania właśnie. Dlatego już bałam się, ze to glisty, któe właśnie objawiają się zapaleniem oskrzeli i zgrzytaniem zębów. Ale teraz widzę, że to raczej od tych zębów i gorączki. Jak doszła do siebie, to już tak nie robi:). Albo bardzo rzadko. Ale badania i tak już zleciliśmy, więc zobaczymy co wyjdzie;) A jak u was? Wszystko dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 10.05.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 oj inny napewno w kazdym razie juz tupie nozkami i czekam na dalsze zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasvegas 10.05.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 U nas wszystko dobrze, dziękuje Cieszę się, że już macie się lepiej, jak tylko wydobrzejecie to wybierzemy się na plac zabaw. Pewnie wszyztko to jednak zęby, czasem dają popalic, szczególnie piątki chyba. A ja nadal walczę ze swoimi sprawami, ale może będzie światełko w tunelu , dowiem się we czwartek ( a propos urzędu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.05.2011 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 no to czekamy na to światełko:) trzymam kciuki i ściskam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 10.05.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Dziękuję Dziewczęta! Jestem po rozmowie z fachowcem - najpierw się na mnie obraził (??????????), potem powiedział, że to będzie więcej kosztowało aż przed chwilą doszliśmy do etapu, że "może da się zrobić". Byłam twarda Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.05.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Dziękuję Dziewczęta! Jestem po rozmowie z fachowcem - najpierw się na mnie obraził (??????????), potem powiedział, że to będzie więcej kosztowało aż przed chwilą doszliśmy do etapu, że "może da się zrobić". Byłam twarda Dzięki no to sukces:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 10.05.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 witaj, widzę już przycisk zamontowany i ile pytan o niego miałam napisać Ci wcześniej, żebyś powiedziala fachowcowi, że plastikowy weżyk, który tloczy powietrze trzeba przyciąć,żeby nie był za dlugi bo później trzeba sporo siły użyć, żeby wodę spuścić a stelaż pasuje ten o wysokości 82cm, też mialam z tym problem, bo ja przyciski kupiłam za granicą i tam podali mi numer stelażu, a w Polsce ta numeracja jest deko inna pozdrawiam i dużo zdrówka życzę edit płytki i początki łazienki bardzoooo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 10.05.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Magda, ach, co to będzie za łazienka, JUŻ to się czuje!!! Będę bezczelnie ściągała zdjęcia do inspiracji, uprzedzam!!! Plan mieszkania bardzo, bardzo fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.05.2011 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 anja, jak tylko uznasz, że coś się nada, to ściągaj, ściągaj:) bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 10.05.2011 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 ja się chyba pogubiłam z podłogą, wybrałas już kolor, wzór, drewno? decyzja zapadła na 100% czy nadal poszukiwania i inpiracje? classic, przepraszam, jakoś zagubiło mi się twoje pytanie w tłumie:oops: Teraz na nie trafiłam, gdy chciałam odnaleźć linka podanego przez nihiru. Otóż odpowiadając na twoje pytanie: tak decyzja podjęta:yes: - chyba;) Bardzo mi się podoba ta akacja parzona i na 99,9% chcę wzór kwadratów na podłodze. Oczywiście biorę pod uwagę, że mogę jeszcze zmienić rodzaj drewna, bo akacja czasem wydaje mi się ciut za ciemna, a czasem zbyt wpadająca w rudość. Ale to też zależy od producenta i jej wykończenia. Więc jeśli trafię coś odrobinę jaśniejszego i jeszcze bardziej mi odpowiadającego, to będę otwarta;) Ale jak nie, to z akacji na pewno będę bardzo zadowolona:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts