Maszenka 11.05.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Dla mnie pięknie. I nie mówię tego, żeby Ci słodzić. Jest idealnie. I moim zdaniem dawaj tę tapetę w pasy. Masz dużą łazienkę, możesz poszaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.05.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Łazienka powaliła mnie na kolana , a za taką wannę dałabym się pokroić. To będzie jedna z piękniejszych łazienek na tym forum! Nie mogę się odczekać efektu końcowego. Też widzi mi się tapetka w pasy:yes: Nie witam się bo już się u Ciebie udzielałam na początku, ale możesz Madziu nie pamiętać, więc od razu się tłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.05.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Tak, tak, ta Rash'a:yes: Tylko w te jaśniejsze pasy, a nie takie ciemne jak twoje. Właśnie durna zapomniałam jej zabrać, a miałam w planie wykorzystać Pana Stasia do potrzymania jej przez 15 minut (haha:lol2:) nad kaflami, aż porobię zdjęcia;)Jak mi się uda, to spróbuję wizualkę zrobić z tą tapetą. A swoją drogą, miałam cię pytać Kacha, jak ta tapeta się zachowuje? Łatwa jest w utrzymaniu? Można ją domyć? Bo ma takie pory/rowki jakby, i się zastanawiam, czy tam się brud nie zbiera, niemożliwy do wyczyszczenia:roll: Maszenka dzięki:hug: Z tapetą poszaleję, na pewno:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.05.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Łazienka powaliła mnie na kolana , a za taką wannę dałabym się pokroić. To będzie jedna z piękniejszych łazienek na tym forum! Nie mogę się odczekać efektu końcowego. Też widzi mi się tapetka w pasy:yes: Nie witam się bo już się u Ciebie udzielałam na początku, ale możesz Madziu nie pamiętać, więc od razu się tłumaczę pamiętam, pamiętam, i czy mi się zdaje, czy awatarek się pojawił, a wcześniej nie było? Dzięki wielkie za tak miłe słowa:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 11.05.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 A ta mozaika jest obłędna. Rany, Magda, będziesz mieć niesamowite mieszkanie. Aż ciężko mi uwierzyć, że ktoś naprawdę może tak pięknie mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.05.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 pamiętam, pamiętam, i czy mi się zdaje, czy awatarek się pojawił, a wcześniej nie było? Dokładnie:) Zapomniałam dodać właśnie o mozaice, że cudnie się prezentuje! Czy to jest ta crema marfil? Ja mam parapety z tego marmuru i je uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.05.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Bosssshe, Maszenka, miód na moje serce:hug: Urok mozaiki samą mnie zaskakuje;) Na żywo wygląda jeszcze lepiej:yes: A przyznam szczerze, że sama się jej troszkę obawiałam;) I tak, to crema marfil. W całej łazience wszystkie elementy kamienne będą z tego marmuru:) Musisz mieć piękne parapety;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.05.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Hmm ja nie dlatego, że zawsze jestem na nie, ale mi się nie podoba, a konkretnie: połączenie tych glazur. Mozaika jest piękna i białe płytki z dekorami - przepiękne. Dla mnie razem to nie gra, tym bardziej boję się tapety. Gdyby kolor ścian miał powielać którykolwiek z koloru mozaiki to by było spójnie, tapety się boję (chociaż to nie moja łazienka ). Za dużo wzorów, ozdobników. Mozaika i te dekory to dwa różne światy w mojej opinii. A tapta to świat trzeci - albo albo. I nie wiem czy mam się czuć winna czy co Biała glazura+dekory idealnie grają z wanną i bateriami. Gdyby mozaika była jednolita to fajnie kolorystycznie. Żeby nie było, że jestem totalną ignorantką pokazałam łazienkę mężowi. Jemu też całość nie gra, ale my mamy inny gust więc się nie przejmuj. Buziaki! I najważniejsze, że dla Ciebie to jest ta jedyna wymarzona yokast, może dlatego, że to nie jest połączenie glazur Gdyby tak na to patrzeć, to też bym miała wątpliwości. Ale to jest kamień, żywy kamień. To trochę jakby tu dać drewno, i mówić, że to kolejna faktura i deseń. Nie można tak na to patrzeć. Ale oczywiście każdy ma prawo do swojego zdania. I właśnie to chciałam usłyszeć - prawdę Może cię jeszcze przekonam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.05.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Madzia, dla mnie bomba! Mozaika me pięęęękny kolor.:) Mam w swoich inspiracjach bardzo podobną wannę do Twojej z równie podobną mozaiką, tylko ciut ciemniejszą. To była moja alternatywa dla wanny retro:yes: Dla mnie ta kamienna mozaika pięknie łączy się z płytkami, które stanowią świetną bazę. Tapeta dopełni resztę. A teraz to zdjęcie, o którym wspomniałam;) http://img190.imageshack.us/img190/461/wanna.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.05.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 agawi, znam to zdjęcie:D Oczywiście, że znam;) To jedyne zdjęcie mojej wanny jakie miałam:) Choć dla mnie akurt mozaika na nim jest zbyt (powtórzę to słowo) - ciapata Cieszę się, ze ci się (jak narazie) podoba:rolleyes: A teraz moja, jak zwykle super profesjonalna, wizualizacja łazienki z tapetą. Uwaga, ilustracja dla ludzi o mocnych nerwach i... z duuuuużą wyobraźnią: http://i2.fmix.pl/fmi971/f475c89c002ac58c4dcafe3d/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.05.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 agawi, znam to zdjęcie:D Oczywiście, że znam;) To jedyne zdjęcie mojej wanny jakie miałam:) Choć dla mnie akurt mozaika na nim jest zbyt (powtórzę to słowo) - ciapata No ciapata:lol2:- zgadzam się z Tobą Twoja jest o nieeebo ładniejsza i tez bym taką wolała:wiggle: Tapeta na Twojej wizualce wygląda całkiem całkiem- moim zdaniem szykuje się bardzo nietuzinkowa i cudnaaaa łazienka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 11.05.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Tak jak przypuszczałam, opadnie mi szczęka. Serio. Ehhhh, żal, że się nie ma takiego talentu. Będzie cudownie. To, co kocham, idealna elegancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.05.2011 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Dzięki kochane:hug:Potrzebuję takich słów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.05.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Magda przyznaję - z tapetą wygląda o niebo lepiej! Bo ona łączy :yes:. Nie chodzi mi o to czy to glazura, terakota czy drewno. Mi po prostu nie pasuje obecnie (!) bo ja monocolor jestem jedna gama, odcienie o podobnym źródle itd. Dla mnie to dwa różne światy - mozaika mimo iż kamienna jest takim powiewem nowoczesności - ściany są klasyczne, z dekorami - cudo! Do tego bateria bądź co bądź retro Ale czyż nie na tym polega Twój eklektyzm? Łączysz przeciwieństwa (of kors moimzdaniem). I za to Cię kochamy Gdybym słodziła, że to cud miód na moje serce to bym skłamała, a kłamstwa nie znoszę i gardzę więc wolę napisać jak myślę. Sama beżu nie lubię i właśnie dzisiaj kupiliśmy do gościnnej sypialni farbę taką ni to beż ni to greige I moje wybory również nie musza wszystkim przypadać do gustu dlatego jak już napisałam - Ty wiesz jak to wygląda na żywo i na pewno masz wizję efektu końcowego, a ja ufam Twojemu gustowi. widzisz kochana, może faktycznie jeszcze uda mi się ciebie przekonać I nie słodź, nie słodź, za to właśnie cię lubię, że mówisz jak czujesz:D Przecież to oczywiste, że nie wszystkim musi się podobać, i nie każdy musi od razu też tak chcieć Sukces będzie, jak usłyszę na koniec - "Ładnie, nie w moim stylu, ale ładnie." Bo to będzie znaczyło, że obiektywnie jest okej, nic nie zgrzyta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 11.05.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Magda, rewelacja to będzie prawdziwa nowojorska łazienka:). Super połączenie materiałów - nie bój się tapeta będzie idealnym dopełnieniem. Bardzo mi się podoba konsekwencja Twoich wyborów w całym mieszkaniu. Jestem pewna, że będziesz prawdziwym źródłem inspiracji dla wielu "potrzebujących" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 11.05.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Magda, rewelacja to będzie prawdziwa nowojorska łazienka:). Super połączenie materiałów - nie bój się tapeta będzie idealnym dopełnieniem. Bardzo mi się podoba konsekwencja Twoich wyborów w całym mieszkaniu. Jestem pewna, że będziesz prawdziwym źródłem inspiracji dla wielu "potrzebujących" a ja właśnie na twoim blogu siedziałam:) Jezuuu, Kasiu, takie słowa z Twoich ust? Czuję się zaszczycona:oops: I aż chce mi się działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.05.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Magda ja lubię bardzo połączenia wielu materiałów ...czasem niekonwencjonalne ...i wiesz doskonale, że mój styl śmietnikowy różni się bardzo od Twojego "pałacowego" ...ale mam wrażenie, że będzie spójnie, ciekawie, nietuzinkowo i bardzo bardzo elegancko ...ja jestem na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 12.05.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 BARDZO mi się podoba - i odważne, zaskakujące, ale trafne połączenie mozaiki i białych kafli, i obudowana wanna, i tapeta.A najbardziej biała Grazia i te fenomenalne listwy wykończeniowe i dekor w kropki!!! Ach, patrzę i wzdycham z zachwytu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 12.05.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Niesamowita łazienkaMadziu,nietuzinkowa, będzie przepięknie. Ja kocham beże Choć szarosci mi się podobają i robiłam przymiarki do swojego domu, to jednak, wolę je u kogoś. Twoja łazienka będzie oazą spokoju i elegancji. A połączenie mozaiki, klasycznych plytek i tapet ogromnie mi się podoba. Ja też kocham łączyć i mieszać style. Jesteś w swoich wyborach konsekwentna, jak mówi KashaG,wiec będzie przepięknie. Pewnie dla niejednego będzie inspiracją i 'ściagawką'. Mozesz być dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 12.05.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 na poczatku jak przeczytalam ze planujesz OMG kremowa mozaike to zdebialami stwierdzilam ze bedzie fatalnie teraz jestem bardzo milo zaskoczona wyglada super tapeta piekna ale pasuje jedynie do bialych kafli chyba ze znow sie myle i przy zrobionej podlodze bedzie ladnie ale intuicja mowi mi ze nie podsumowujacteraz jest naprawde ciekawietapeta piekna ale nie do mozaiki:) co do listw w sypialninaprawde sa w sam raz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts