sunflower 12.05.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam. Śledzę Twój wątek od dawna, ale teraz przyszła pora się ujawnić. Podziwiam za konsekwencję i upór w aranżacji mieszkania. Jestem pewna, że wystrój mieszkania zaskoczy nas wszystkie, oczywiście pozytywnie. Bardzo ładna łazienka, a połączenie materiałów nietuzinkowe. Proszę, jeśli możesz napisz z jakiej firmy ta mozaika i gdzie ją kupowałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 12.05.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Pięknie i elegancko. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.05.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Dziękuję za wszystkie pochlebne opinie (i te mniej też) Bardzo się cieszę, że dostrzegacie jakiś potencjał w tej mojej twórczosci;) lasche, błagam, tylko nie mów, że u mnie jest pałacowo:lol2: Jeśli naprawdę tak to widzisz, to chyba muszę mocno nad sobą się zastanowić, i ostro odbić w bok, żeby wrócić na właściwe tory;) Matilde, Sunflower Mozaika jest firmy SICIS i nazywa się Crema. Ja kupowałam ją w Yetim w Warszawie. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 12.05.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Nie jest pałacowo. Jest elegancko. Przez Ciebie przestaję lubić moje m. I moją twórczość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 12.05.2011 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Magda, będzie pięknie. Mozaika jest cudowna - taka delikatna, ale z pazurkiem. Tapeta obłęd, dawaj ją koniecznie. Im więcej się będzie działo, tym lepiej. Ja byłam strasznie ostrożna w urządzaniu swojego domu, a teraz żałuję. Powinnam - jak Ty - łączyć więcej motywów. No i co Ci się w tej listwie sufitowej przy oknie nie podoba? Że za mała? Dałabym się za takie pokroić! Będzie cudownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 12.05.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 A ja mam kominek zrobiony z tego kamienia i też uważam, że jest piękny:-) Bosssshe, Maszenka, miód na moje serce:hug: Urok mozaiki samą mnie zaskakuje;) Na żywo wygląda jeszcze lepiej:yes: A przyznam szczerze, że sama się jej troszkę obawiałam;) I tak, to crema marfil. W całej łazience wszystkie elementy kamienne będą z tego marmuru:) Musisz mieć piękne parapety;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.05.2011 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Magda, będzie pięknie. Mozaika jest cudowna - taka delikatna, ale z pazurkiem. Tapeta obłęd, dawaj ją koniecznie. Im więcej się będzie działo, tym lepiej. Ja byłam strasznie ostrożna w urządzaniu swojego domu, a teraz żałuję. Powinnam - jak Ty - łączyć więcej motywów. No i co Ci się w tej listwie sufitowej przy oknie nie podoba? Że za mała? Dałabym się za takie pokroić! Będzie cudownie! Że za mała? Poważnie twoim zdaniem jest okej? Jak ją polożyli to taka olbrzymia mi się wydała:o Boję się, że przytłoczy to pomieszczenie. Ale skoro ty dałabyś się za taką pokroić, to chyba spojrzę na nią łaskawszym okiem;) I też mi się wydaje, że mozaika + tapeta to nie będzie za dużo:no: W końcu kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana;) A przecież u siebie w łazience tapetę zawsze możesz dorzucić, więc nic straconego;) Jeszcze możesz poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.05.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Nie jest pałacowo. Jest elegancko. Przez Ciebie przestaję lubić moje m. I moją twórczość. A ty Maszenka nie bluźnij;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 12.05.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Magda,do jakiej wysokości będzie, tzn. już jest, biała Grazia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ladylady 12.05.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Witam cieplo Imienniczke:welcome:, chcialam powiedziec ze podgladam od czasu do czasu Twoj watek i jestem pod wielkim wrazeniem Twojego gustu , bardzo i to bardzo wszystko co dotychczas stworzylas mi sie podoba, odnosnie lazienki podoba mi sie mozaika, wyszla po prostu miodzio:jawdrop:sama kiedys bede miala ale w kolorze jasno niebieskim, jezeli chodzi o polaczenie z tapeta to mi juz nie podchodzi jabym tak nie zrobila u siebie ale to oczywiscie kwestia gustu, poza tym wszytko jest tak perfekcyjnie dopracowane, orginalne polaczenia, masz Kobito talent po prostu, czekam na koncowy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 12.05.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 lasche, błagam, tylko nie mów, że u mnie jest pałacowo:lol2: Jeśli naprawdę tak to widzisz, to chyba muszę mocno nad sobą się zastanowić, i ostro odbić w bok, żeby wrócić na właściwe tory;) Też to widzę trochę pałacowo , ale to na razie przecież część dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 12.05.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Magda, moj Pan Marcin tapeta byl zachwycony, powiedzial ze moglby ja kłaśc w ramach relaksowania sie. Pieknie siada, swietna jakosc i tapeta robi wrazenie zmywalnej. Do łazienki bedzie bardzo dobra. Powiem Ci ze na Twojej wizulace wyglada to o niebo lepiej i zaczynam sie przekonywac do tapety w kontekscie tych kafli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Też to widzę trochę pałacowo , ale to na razie przecież część dzieła. Nie wiem dlaczego widzicie dziewczyny pałacowe wnetrza u Magdy???? Przecież to typowy NYS. Pałacowe wnętrza można zobaczyć np. w pałacu w Wilanowei i są całkowicie odmienne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.05.2011 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Anju, jest siedem rzędów kafli plus dekory. Razem wuszło ok. metr od ziemi. Madziu witam cię serdecznie:bye: Zapraszam częściej, no i cóż... tak jak już wcześniej mówiłam - może się jeszcze do tej tapety przekonacie;) W każdym bądź razie na pewno będzie:yes: Też to widzę trochę pałacowo , ale to na razie przecież część dzieła. idę zrobić rachunek sumienia;) coś poszło nie tak:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.05.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Kacha, no to super, że tapeta się sprawdza:D Bo podoba mi się szalenie, i wątpię, żebym jakąś lepszą znalazła. agawi, broń mnie, broń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 12.05.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Nie chciałabym wychodzić na ignorantkę ale Agawi możesz mi napisać co to jest NYS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Nie chciałabym wychodzić na ignorantkę ale Agawi możesz mi napisać co to jest NYS? To styl w którym Magda z założenia ma urządzić swój apartamencik:D;) NYS=New York Style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 12.05.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 nie rycz kupia przeciez napisalam '' palacowo'' nie palacowo ...to tak dla porownania z moim smietnikiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 12.05.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 To styl w którym Magda z założenia ma urządzić swój apartamencik:D;) NYS=New York Style Ach, no to sory za faux pas Próbowałam się na szybko dokształcić, ale wujek google nie chciał mi pomóc w prezentacji New York Style. A co eklektyzmu to dalej widzę tu w stronę pałacowego, ale może będzie przewidziany jakiś akcent bardziej nowoczesny w stylu. Nie zmienia to faktu że łazienka wygląda pięknie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 12.05.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 nie rycz kupia przeciez napisalam '' palacowo'' nie palacowo ...to tak dla porownania z moim smietnikiem ... chyba z twoim "śmietnikiem" - jeśli już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts