Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

Witam. Śledzę Twój wątek od dawna, ale teraz przyszła pora się ujawnić. Podziwiam za konsekwencję i upór w aranżacji mieszkania. Jestem pewna, że wystrój mieszkania zaskoczy nas wszystkie, oczywiście pozytywnie. Bardzo ładna łazienka, a połączenie materiałów nietuzinkowe.

Proszę, jeśli możesz napisz z jakiej firmy ta mozaika i gdzie ją kupowałaś.

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję za wszystkie pochlebne opinie (i te mniej też;))

Bardzo się cieszę, że dostrzegacie jakiś potencjał w tej mojej twórczosci;)

lasche, błagam, tylko nie mów, że u mnie jest pałacowo:lol2: Jeśli naprawdę tak to widzisz, to chyba muszę mocno nad sobą się zastanowić, i ostro odbić w bok, żeby wrócić na właściwe tory;)

Matilde, Sunflower :welcome:

Mozaika jest firmy SICIS i nazywa się Crema. Ja kupowałam ją w Yetim w Warszawie. Pozdrawiam:)

Magda, będzie pięknie. Mozaika jest cudowna - taka delikatna, ale z pazurkiem. Tapeta obłęd, dawaj ją koniecznie. Im więcej się będzie działo, tym lepiej.

Ja byłam strasznie ostrożna w urządzaniu swojego domu, a teraz żałuję. Powinnam - jak Ty - łączyć więcej motywów.

No i co Ci się w tej listwie sufitowej przy oknie nie podoba? Że za mała? Dałabym się za takie pokroić!

Będzie cudownie!

A ja mam kominek zrobiony z tego kamienia i też uważam, że jest piękny:-)

Bosssshe, Maszenka, miód na moje serce:hug:

Urok mozaiki samą mnie zaskakuje;) Na żywo wygląda jeszcze lepiej:yes: A przyznam szczerze, że sama się jej troszkę obawiałam;)

I tak, to crema marfil. W całej łazience wszystkie elementy kamienne będą z tego marmuru:) Musisz mieć piękne parapety;):lol2:

Magda, będzie pięknie. Mozaika jest cudowna - taka delikatna, ale z pazurkiem. Tapeta obłęd, dawaj ją koniecznie. Im więcej się będzie działo, tym lepiej.

Ja byłam strasznie ostrożna w urządzaniu swojego domu, a teraz żałuję. Powinnam - jak Ty - łączyć więcej motywów.

No i co Ci się w tej listwie sufitowej przy oknie nie podoba? Że za mała? Dałabym się za takie pokroić!

Będzie cudownie!

Że za mała?:jawdrop::lol2: Poważnie twoim zdaniem jest okej? Jak ją polożyli to taka olbrzymia mi się wydała:o Boję się, że przytłoczy to pomieszczenie. Ale skoro ty dałabyś się za taką pokroić:lol2:, to chyba spojrzę na nią łaskawszym okiem;)

I też mi się wydaje, że mozaika + tapeta to nie będzie za dużo:no: W końcu kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana;):lol2:

A przecież u siebie w łazience tapetę zawsze możesz dorzucić, więc nic straconego;) Jeszcze możesz poszaleć:D

Witam cieplo Imienniczke:welcome:, chcialam powiedziec ze podgladam od czasu do czasu Twoj watek i jestem pod wielkim wrazeniem Twojego gustu , bardzo i to bardzo wszystko co dotychczas stworzylas mi sie podoba, odnosnie lazienki podoba mi sie mozaika, wyszla po prostu miodzio:jawdrop:sama kiedys bede miala ale w kolorze jasno niebieskim, jezeli chodzi o polaczenie z tapeta to mi juz nie podchodzi jabym tak nie zrobila u siebie ale to oczywiscie kwestia gustu, poza tym wszytko jest tak perfekcyjnie dopracowane, orginalne polaczenia, masz Kobito talent po prostu, czekam na koncowy efekt :)

Magda, moj Pan Marcin tapeta byl zachwycony, powiedzial ze moglby ja kłaśc w ramach relaksowania sie. Pieknie siada, swietna jakosc i tapeta robi wrazenie zmywalnej. Do łazienki bedzie bardzo dobra. Powiem Ci ze na Twojej wizulace wyglada to o niebo lepiej i zaczynam sie przekonywac do tapety w kontekscie tych kafli.

Też to widzę trochę pałacowo :-), ale to na razie przecież część dzieła.

Nie wiem dlaczego widzicie dziewczyny pałacowe wnetrza u Magdy????:eek: Przecież to typowy NYS. Pałacowe wnętrza można zobaczyć np. w pałacu w Wilanowei i są całkowicie odmienne...

Anju, jest siedem rzędów kafli plus dekory. Razem wuszło ok. metr od ziemi.

Madziu witam cię serdecznie:bye: Zapraszam częściej, no i cóż... tak jak już wcześniej mówiłam - może się jeszcze do tej tapety przekonacie;) W każdym bądź razie na pewno będzie:yes:

Też to widzę trochę pałacowo :-), ale to na razie przecież część dzieła.

:cry: idę zrobić rachunek sumienia;) coś poszło nie tak:lol2:

To styl w którym Magda z założenia ma urządzić swój apartamencik:D;)

NYS=New York Style

Ach, no to sory za faux pas :)

Próbowałam się na szybko dokształcić, ale wujek google nie chciał mi pomóc w prezentacji New York Style.

A co eklektyzmu to dalej widzę tu w stronę pałacowego, ale może będzie przewidziany jakiś akcent bardziej nowoczesny w stylu.

Nie zmienia to faktu że łazienka wygląda pięknie.

pozdrawiam