Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Matko, Magda, aż mnie zemdliło na widok tego koktajlu:lol2::lol2::hug:

Ja obsesyjnie nie znoszę pietruszki... Inne zioła yes, ale pietruszka nie...

Mnie chyba nie przekonałaś do koktajli-ku:rotfl:

agawi, zaskoczę cię wyznaniem - ja też nie znoszę pietruszki:lol2: Przyrzekam. Jak yokasta pokazuje te swoje specjały z pietruszką, to nawet się nie wypowiadam, bo bym nie tknęła;) Jak ktoś mi nasypie do rosołu, to odchodzę od stołu:lol2: Na propozycję tego koktailu zareagowałam jak ty. Ale jakimś cudem dałam się namowić i... oszalałam na jego punkcie:D

PS, drugie czego nie znoszę to koperek - tak już mam;) ALe jak widać robię wyjątki od reguły:lol2:

Madzia ja faktycznie uwielbiam pietruszkę, nawet dzisiaj mówiłam mężusiowi że nie rozumiem jak można nie lubić tego smaku. Koperek też pochłaniam :lol2: a ten napój :o pierwsze widzę, może spróbuję ale na razie nie jestem przekonana :lol2: zrobię jak już mi pietruszka wyrośnie ładnie :)

Będzie ci smakował:D także nie zwlekaj;)

lasche, powiedz, że masz dla nich pyszną zieloną lemoniadę (i nie mów dzięki czemu jest zielona;)), a zobaczysz jak będą pili:cool:

Moja mała też to pije, a podejrzewam, że normalnie pietruszki by nie tknęła. Ten napój naprawdę smakuje jak lemoniada, tylko taka lepsza;)

Kiedyś piłam tego typu koktajle właśnie z pietruszki czy szpinaku z dodatkiem małej ilości owocu. Takie green smoothies. Niby miało działać odmładzająco :-)i w ogóle działać cuda. hehe. Wypróbuje Twój przepis.

Magda, akacja bardzo ładna. Powiem szczerze, że jeszcze nie chodziłam po tym drewnie i nie widziałam na żywo u nikogo. A brałaś pod uwagę w ogóle nasz piękny dąb? Ja ostatnio jestem zakochana w dębowych podłogach. A Twoje kwadraty w dębie wyglądały by cudnie.

Taki sezon:)

Madziula co masz na myśli pisząc"pęczek"pietruszki??Na targowisku jest pęczek pieć jak nie lepiej razy większy niż ten z markietu i nie wiem jaką ilość wrzucić żeby nie przesadzić;)

:lol2: to mnie rozwaliłaś pytaniem:lol2: Ja dałam marketowy pęczek;) Ale taki mały znów nie był - chyba z tych większych mi się trafił.

Dziewczyny, a ja Wam tylko powiem żeby nie kupować natki w markecie ;) - jeśli ma duże liście. Jest znacznie mniej smaczna i aromatyczna niż taka z małymi listkami. Kędzierzawa to też nie to. Wiem co mówię jako amatorka i totalna wariatka na punkcie natki pietruszki (i posiadaczka kilku pęczków na własnej ziemi ooo!)

Madzia, jeszcze 10oC w górę i na pewno zrobię sobie to cudo, zwłaszcza że dzisiaj kupiłam literatki z myślą o tym napoju :D

no też czekam na te brakujące 10 stopni:lol2:

Hej

napewno zrobie koktail pietruszkowy:D

szukam jakiejs zdrowej alternatywy na lato

ta sie zapowiada ciekawie

kurcze a ja ciagle mam problem z plytkami

moge prosic Was o rade? jesli Magda pozwoli

wiem ze to troche irytujace ale to tylko male pytanko a u ciebie lacznie z Toba;)

sa osoby z dobrym gustem

Dziekuje:D

Naprawde będę szybka

Będę mieć biala prosta kuchnie (IKEA)

szukam plytek cos mocno szkliwionego

Nie chce typowych kwadracikow ani znanych wszystkim cegielek

Znalazłam wczoraj takie plytki (te jasno szare)

W Realu sa bardziej rustykalne maja duzo szkliwa i taki postarzaly szary kolor

Kupowac czy szukac dalej?

Mam jeszcze kilka tygodni

Gdy niczego nie znajde będę loas prawdopodobnie biale cegielki

jesli je kupie uzyje szarej fugi (ta biala wyglada dziwnie)

kolekce_Chanel_Polcolorit.jpg