jiska 14.05.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Potwierdzam i również zachęcam..... koktajl jest przeeeeepyszny i mega zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.05.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 U see? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 14.05.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Moja ulubioną własnoręcznie wykonywaną zupą jest czosnkowa z bananami, więc koktajl wypróbuję z przyjemnością przy pierwszej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.05.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Matko, Magda, aż mnie zemdliło na widok tego koktajlu:lol2: Ja obsesyjnie nie znoszę pietruszki... Inne zioła yes, ale pietruszka nie... Mnie chyba nie przekonałaś do koktajli-ku:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.05.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Matko, Magda, aż mnie zemdliło na widok tego koktajlu:lol2: Ja obsesyjnie nie znoszę pietruszki... Inne zioła yes, ale pietruszka nie... Mnie chyba nie przekonałaś do koktajli-ku:rotfl: agawi, zaskoczę cię wyznaniem - ja też nie znoszę pietruszki:lol2: Przyrzekam. Jak yokasta pokazuje te swoje specjały z pietruszką, to nawet się nie wypowiadam, bo bym nie tknęła;) Jak ktoś mi nasypie do rosołu, to odchodzę od stołu:lol2: Na propozycję tego koktailu zareagowałam jak ty. Ale jakimś cudem dałam się namowić i... oszalałam na jego punkcie:D PS, drugie czego nie znoszę to koperek - tak już mam;) ALe jak widać robię wyjątki od reguły:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 14.05.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Mhmmm, mnie przekonałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.05.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Hmm ja koper z kolei uwielbiam. Mogę zrobić dobry uczynek i roześlę Twój przepisik po znajomych- komuś na pewno zasmakuje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.05.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Hmm ja koper z kolei uwielbiam. Mogę zrobić dobry uczynek i roześlę Twój przepisik po znajomych- komuś na pewno zasmakuje:lol2: Nie, dzięki, aż tak mi nie zależy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.05.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Madzia ja faktycznie uwielbiam pietruszkę, nawet dzisiaj mówiłam mężusiowi że nie rozumiem jak można nie lubić tego smaku. Koperek też pochłaniam a ten napój pierwsze widzę, może spróbuję ale na razie nie jestem przekonana zrobię jak już mi pietruszka wyrośnie ładnie Będzie ci smakował także nie zwlekaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 15.05.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 ja uwielbiam pietruszkę ...ale widzę miny moich chłopców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.05.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 lasche, powiedz, że masz dla nich pyszną zieloną lemoniadę (i nie mów dzięki czemu jest zielona;)), a zobaczysz jak będą pili:cool:Moja mała też to pije, a podejrzewam, że normalnie pietruszki by nie tknęła. Ten napój naprawdę smakuje jak lemoniada, tylko taka lepsza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 15.05.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Kiedyś piłam tego typu koktajle właśnie z pietruszki czy szpinaku z dodatkiem małej ilości owocu. Takie green smoothies. Niby miało działać odmładzająco :-)i w ogóle działać cuda. hehe. Wypróbuje Twój przepis. Magda, akacja bardzo ładna. Powiem szczerze, że jeszcze nie chodziłam po tym drewnie i nie widziałam na żywo u nikogo. A brałaś pod uwagę w ogóle nasz piękny dąb? Ja ostatnio jestem zakochana w dębowych podłogach. A Twoje kwadraty w dębie wyglądały by cudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 15.05.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Boszzzzz wszedzie o zielskach...jak nie na grzadkach to w .... zoladkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 15.05.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Taki sezon:) Madziula co masz na myśli pisząc"pęczek"pietruszki??Na targowisku jest pęczek pieć jak nie lepiej razy większy niż ten z markietu i nie wiem jaką ilość wrzucić żeby nie przesadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.05.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Taki sezon:) Madziula co masz na myśli pisząc"pęczek"pietruszki??Na targowisku jest pęczek pieć jak nie lepiej razy większy niż ten z markietu i nie wiem jaką ilość wrzucić żeby nie przesadzić to mnie rozwaliłaś pytaniem:lol2: Ja dałam marketowy pęczek;) Ale taki mały znów nie był - chyba z tych większych mi się trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.05.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Dziewczyny, a ja Wam tylko powiem żeby nie kupować natki w markecie - jeśli ma duże liście. Jest znacznie mniej smaczna i aromatyczna niż taka z małymi listkami. Kędzierzawa to też nie to. Wiem co mówię jako amatorka i totalna wariatka na punkcie natki pietruszki (i posiadaczka kilku pęczków na własnej ziemi ooo!) Madzia, jeszcze 10oC w górę i na pewno zrobię sobie to cudo, zwłaszcza że dzisiaj kupiłam literatki z myślą o tym napoju no też czekam na te brakujące 10 stopni:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 16.05.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Hej napewno zrobie koktail pietruszkowy:D szukam jakiejs zdrowej alternatywy na latota sie zapowiada ciekawie kurcze a ja ciagle mam problem z plytkami moge prosic Was o rade? jesli Magda pozwoliwiem ze to troche irytujace ale to tylko male pytanko a u ciebie lacznie z Toba;)sa osoby z dobrym gustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.05.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 pytaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 16.05.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dziekuje:D Naprawde będę szybka Będę mieć biala prosta kuchnie (IKEA) szukam plytek cos mocno szkliwionego Nie chce typowych kwadracikow ani znanych wszystkim cegielek Znalazłam wczoraj takie plytki (te jasno szare) W Realu sa bardziej rustykalne maja duzo szkliwa i taki postarzaly szary kolor Kupowac czy szukac dalej? Mam jeszcze kilka tygodni Gdy niczego nie znajde będę loas prawdopodobnie biale cegielki jesli je kupie uzyje szarej fugi (ta biala wyglada dziwnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 16.05.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 http://www.dekordia.pl/index.php?s=ugal&rodzgal=r&id_gal=834 tutaj mozna je zobaczyc u kogos w lazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts