lasche 07.02.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 wróciły bo pewnie zaczął Ci się początek nowego miesiąca...ja swoje stare zostawiłam na photobucket a nowe zaczęłam dodawać na fmix i stare ciągle wiszą bo nie przekraczam limitu (bo nic tam nie dodaję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.02.2011 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Wróciły, bo dopłaciłam Wczoraj już przelałam kasę, ale widać dziś po południu dop. zaksięgowali. Jestem tu od niespełna 2 tyg. a już 3 dychy zapłaciłam za te foty!!! Granda jakaś Najgorsze, że właśnie wykupiłam roczny abonament, a widzę, że i tak co miesiąc bym musiała co najmniej 15 zyla dosyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.02.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 odpuśc tego paskudnego fotosika i nie płac za coś, co można mieć gdzie indziej za darmo... imageshack.us, na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 odpuśc tego paskudnego fotosika i nie płac za coś, co można mieć gdzie indziej za darmo... imageshack.us, na przykład. To samo miałam właśnie napisać. Zawsze wstawiam zdjęcia przez image za free:D http://www.imageshack.us/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.02.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) Magda, trzymaj się, dziś na pewno będzie lepiej! Ból wycofywania produktów znam, oj znam...Niedawno dowiedziałam się, że:a/ MOJE kinkietyb/ MOJE lustroc/ MÓJ żyrandolwszystko już nie produkowane....Kinkiety i lustro nadal opłakuję, cud, że żyrandol sztuk jeden udało się wyrwać prosto z magazynu producenta w Szwecji... Edytowane 8 Lutego 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 08.02.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 o kurcze tez się muszę w takim razie wymiksować z tego fotosika Co do niedostępnych produktów to ja tez płacze z powodu kinkietów - hmm w sumie nic specjalnego ale podobały mi się ... teraz muszę szukać nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 08.02.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 oka wycofuje prosbe juz nie opowiadaj o dylematach...prosze znalezc dla nas jedna opowiesc pt: A dzis udalo mi sie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 08.02.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Magda, głowa do góry - przecież to tylko przedmioty martwe - jeszcze będziesz się z tego śmiała. Co do płytek to zrób "zdjęcie dowodowe" i im pokaż, nie powinno być problemu z otrzymaniem całej paczki gratis - nie raz miałam taką sytuację i zawsze wymieniali na swój koszt (chyba, że kupiłaś rok temu). Przy następnym remoncie pamiętaj o zamówieniu dodatkowych 10%. Nie polecam Ci klimatyzacji zewnętrznej bo taką miałam w ostatnim mieszkaniu i ma więcej minusów niż plusów. Do klimatyzacji centralnej musi być minimu 35 cm, dlatego już jak wcześniej o tym pisałaś zapaliło mi się czerwone światło, ale jak sama mówisz jakaś odpowiedzialność i obowiązki musi spoczywać na mężu . Gorąco polecam Ci rozwiązanie, o którym pisałam wcześniej, może się uda? Trzyma kciuki, żeby znalazła się wanna, wiem, że bardzo ci na niej zależy. Acha, jeszcze wracając do galerii - bardzo polecam http://www.flicker.com - nie wiem, ile kosztuje tam trzymanie zdjęć, ale można tam przeglądać ogromną ilość galerii - prawdziwa kopalnia inspiracji i pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.02.2011 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Kasha dawno cię nie było:) Dzięki za słowa otuchy. Niestety nie mam lepszych wiadomości niż wczoraj Wanny już nie ma:cry: Jutro dostanę odpowiedź z fabryki czy zrobią jeszcze jedną - ostatnią na specjalne zamówienie, pewnie jeśli linia produkcyjna jeszcze nie rozebrana;). Szanse? Jak jedna na milion, więc się nie łudzę a potem to już tylko szukać, obdzwonić wszystkie w polsce hurtownie, sklepiki itp. Może ktoś ma najdroższą w ofercie wannę koła na zbyciu:p O limatyzacji to aż szkoda gadać a kafli miałam prawie 20% zapasu (3 szt. dodatkowo przy 17 wymaganych;) a i tak może się okazać, że to mało było:no: No ale dobra, zobaczymy... trzeba poczekać do jutra, co z tą wanną? Jak to się uda, to już nie będzie tak źle:D Z wymuszonym optymizmem pozdrawiam Was miłe panie (i panowie - jeśli jakiś to czyta;)). Wytrzymajcie jeszcze chwilkę, za jakiś tydzień może już będą pierwsze efekty:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 09.02.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Magda na drugiej stronie galerii masz dwa zdjęcia(wizualizacje) od Pani Architekt hol z białymi drzwiami i cudną podłogą.Chyba to jest kamień" beż" z czarnymi kosteczkami wyglądają jak granit proszę Cię może wiesz co to jest ?Czegoś takiego właśnie szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 a pytasz o ten czarny czy beżowy kamień??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 09.02.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Ciężko mi znaleźć czas na przyjemności, czyli FM - mąż za granicą, jestem sama z dziwczynkami, jedna jest chora, w tym samym czasie pracuję - kobiety to jednak są wielofunkcyjne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 09.02.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Z pewną nieśmiałością o oba świetnie się komponują a ja laikiem jestem jeśli chodzi o wnętrza a przede mną wykończenie domu i szukam inspiracji.A tutaj ich nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 No oczywiście, że wielofunkcyjne jesteśmy:yes: nie ma takiej rzeczy, z którą nie dałybyśmy sobie rady. Przy niektórych co najwyżej trochę więcej ponarzekamy (albo nawet poprzeklinamy;)) ale słowa "nie da się" nie znamy!!! Dwie córeczki? Fajnie masz:D A choć jedna jakaś maluchowata? Pytam, bo już szukam dla mojej małej psiapsióły po sąsiedzku;) Dziś mam trochę lepsze wieści. Może nie jakieś najlepsze, ale choć średnio dobre:D ZROBIĄ MI WANNĘ Wyobrażacie sobie? Będę miała unikatową wannę wyprodukowaną parę miesięcy po zamknięciu produkcji (ostatnia z miotu) Gorsza inf. to taka, że będzie za 2 miesiące Ale trudno. Poczekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.02.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dziś mam trochę lepsze wieści. Może nie jakieś najlepsze, ale choć średnio dobre:D ZROBIĄ MI WANNĘ Wyobrażacie sobie? Będę miała unikatową wannę wyprodukowaną parę miesięcy po zamknięciu produkcji (ostatnia z miotu) Gorsza inf. to taka, że będzie za 2 miesiące Ale trudno. Poczekamy. Magda- to super wiadomość z tą wanną. Ciesz się- lepiej późno niż wcale! Wyobrażasz sobie swój ból głowy szukając nowego zamiennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 jo@nna jeśli chodzi o tę posadzkę, to mogę jedynie zgadywać. Jeśli to prawdziwy kamień, to ten beżowy oceniam na marmur crema maffil albo (jeszcze bardziej prawdopodobne) botticino classico. Ten ciemny też wygląda na marmur, np. nero marquina. Więcej niestety nie mogę pomóc:( Jest jeszcze opcja, że to w cale nie jest kamień - choć wygląda;)) i wtedy to na pewno jakiś lepszy gres w tych odcieniach. Przykro mi, że nie mogę nic więcej powiedzieć na temat tej podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 wiem agawi, wiem:lol2: dlatego cieszę się jak cholera jasna:wave:dwa miesiące w plecy:( ale trudno. Najważniejsze, że będzie, bo już musięliśmy zacząć zastanawiać się nad wyborem pomiędzy mniejszą - nie wycofaną z prod. a brzydszą - całkiem innej firmy (bo ten kształt na pewno chcieliśmy zachować). Kamień z serca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.02.2011 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 No dobrze, wiem że wieje u mnie nudą narazie naprawdę nie mam co pokazać, więc w ramach zadość uczynienia wrzucę fajny link do sklepu z "różnymi domowymi". Nie znalazłam tam zbyt wielu rzeczy w moim stylu, ale za to fajne tapety dla dzieci (może komuś się przyda): Np. takie: http://images49.fotosik.pl/613/7bb01677bdef48cbmed.jpg jak bym miała chłopca, to poważnie zastanawiałabym się nad tą: http://images40.fotosik.pl/596/0344938310683c93med.jpg http://images38.fotosik.pl/606/5eb4d7ede32e3f82med.jpg Za to do pokoju gościnnego, na który nie mam jeszcze sprecyzowanego pomysłu, zastanawiam się nad tą: http://images37.fotosik.pl/569/80dd1bdaa0b59b28med.jpg Oto link: http://www.homehome.pl/dzieci/naklejki-scienne-i-tapety.html Do Hani jednak wybrałam całkiem inną tapetę już wcześniej, i narazie nic jej nie przebija. Na żywo wygląda bosko (jak Ralpha Laurena, szczególnie ta w niebieskiej wersji). Ale różowa też jest świetna. Te paseczki mają bardzo ładny delikatny odcień różu. Komputer bardzo go przekłamuje: http://images50.fotosik.pl/614/c844245a93989e86.jpg do wysokości 1 metra będzie biała lamperia (gipsowe elementy, a całość przeciągnięta zmywalną białą emulsją), więc te paseczki nie powinny być przytłaczające. Jedyne czego obawiam się, to tego że wszystkie dziecięce tapety są paierowe - czyli mało wytrzymałe:( Ma któraś z was papierową tapetę u malucha? Długo przetrwała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 10.02.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Dzięki Magda A tapeta bardzo fajna taka dziewczęca i ta lamperia super pomysł !! Tapeta będzie wyżej to może nic nie będzie się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 10.02.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Co to są dwa miesiące.... czas tak szybko leci . Czasami warto poczekać na coś, do czego jest się przekonanym................... Powiedz Hani, że będzie miała fajne koleżanki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts