Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na zdjęciach łazienek jakoś nie widać ich uroku, ale już na tych dwóch ostatnich fotkach toalety - tak:yes: Dopiero widać, ze mają ładny połysk, dobrze też dobrana jest fuga. Na podst. tych ostatnich zdjęć, mogę stwierdzić, ze mi się podobają:yes: A jaka jest ich cena?

kupilam jedna kafle tylko nie wiem czy wczesniej uda mi sie wybrac do IKEI

ale nie boje sie zestawienia

cale meble sa w odcieniu cieplej bieli blat bialy z obramowaniem z Inoxu

cale sprzed tez w kolorze inox

mnie tez martwi to cieniowanie poniewaz ma lekko cieply odcien pewnie producent chcial dopasowac to do pomaranczoywch kafli

tak przypadkiem magdaleno wpadły mi takie białe na podłogę zdaje sie szukałaś

wiadomo że musiałabyś je zobaczyc "na żywo"

http://pliki.dekordia.pl/plytki_TUBADZIN/TUBADZIN-COLOUR-WHITE-R-1-GRES-SZKLIWIONY-057141_rf200.jpg

wogóle tu jest dużo białych różnych producentów tylko słabo widać fakturę

Edytowane przez słońce 2

joliska, dobrze nazwane - prawdziwa kopalnia:yes:

ooliwka - nic ciekawego;) powaga:)

a ja jeszcze w kwestii tego soku. tez go piłam u cioci i sprawa wygląda następująco: na pokazach magicznej maszyny thermomix podają ten sok i nazywa się "kiwi po polsku". nigdy nie byłam na żadnej prezentacji tego typu pomocy kuchennych, ale Ci co próbowali mówią, ze mniej-więcej tak smakuje (tzn. jak kiwi:))

tyle, ze to co ja piłam mało przypominało smak kiwi, ale fakt, orzeźwiające;)

kochana, trafiłaś w punkt:D Ten przepis mam właśnie od mojej cioteczki, która używa thermomixa (swoją drogą takie cuda w nim robi:rolleyes: np. "ich" chleb orkiszowy to najlepszy jaki jadłam w życiu!)

A teraz moje pytanie do was: Czy mi się wydaje, czy ta lampa jest bardzo ciekawa - szczególnie gdyby jej abażurki zmienić?:

http://i2.fmix.pl/fmi1717/0a22691100174c2e4dd19951/zdjecie.jpg

U mnie, jak u większości, temat oświetlenia bardzo odległy, i nie mogę powiedzieć, zebym miała już w głowie jakąś spójną całość ułożoną. Mam tak z 50% pewniaków. Reszta to magma, z którą narazie sobie nie radzę;) Szczególnie nie mam jeszcze żadnych lamp wiszących. Ale wiem, ze każda ma być z innej parafi, więc takiej trochę glamour, jakiś kryształków też potrzebuję. I chodzi o to, że wszystkie te kryształki są na jedno kopyto. A ta, choć w klimacie, wydaje mi się wyjątkowo oryginalna. Zobaczcie jak prosto gięta, a jak pięknie to wygląda...

Czy nie?;)

Drugi mój typ na dziś, to ta:

http://i1.fmix.pl/fmi25/9f017ba7000315a54dd19be9/zdjecie.jpg

mąż kazał od razu kupować:D a tamtą najpierw obejrzeć;)

A teraz moje pytanie do was: Czy mi się wydaje, czy ta lampa jest bardzo ciekawa - szczególnie gdyby jej abażurki zmienić?

Nie wydaje Ci się Madziu- jest bardzo ciekawa:yes::D Droga?

Drugi typ mam bardzo podobny, ale do naszej sypialni w ilości 2 szt;)

Bierz go w ciemno:)

obejrzę, obejrzę:D tylko powiedzcie jak wizualnie (szczególnie nie patrząc na klosiki;)). Bo może w ogóle szkoda zachodu...

Wydaje się, że powinna się wpasować w Twoje wnetrza. ;) Ja bym ją chętnie zobaczyła na żywo:) Jest trochę w stylu glamour:cool:

Wydaje się, że powinna się wpasować w Twoje wnetrza. ;) Ja bym ją chętnie zobaczyła na żywo:) Jest trochę w stylu glamour:cool:

nie trochę, a nawet bardzo:lol2: Ale tak jak mówię, w sypialni np. widzę taką. nie wiem nawet, czy nie będę czegoś "bardziej okazałego" potrzebować do jadalni... więc nie stronię od glamour:D