MagdaZZZ 17.05.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 geek to może być "larwa" hakera a widzę, że na stronce jest trochę technologicznych gadżetów więc może skojarzenie z tym??? mnie zauroczyły C strings jak się w tym biega??? jeśli chodzi o mój ulubiony temat oświetlenia to...lampa do Hani bardzo fajne ...ja wybrałabym podwójne plus prosty zwis lub pojedyncze i ten z kilkoma abażurkami lampa stojąca - fajna ...zwisy mi nie podoba się żaden ...widziałabym u Ciebie coś szlachetnego ale prostego ...jak znajdę to wkleję ...inna sprawa, żę możemy tu wklejać tysiące zwisów ale całokształt widzisz Ty w wyobraźni "larwa" hakera - a cóż to takiego??? widać jednak nie znam wystarczająco angileskiego;) Ale C-stringi naprawdę wygrywają A ty lasche szukaj, szukaj takiej idealnej lampy - też bym u siebie widziała coś szlachetnego ale prostego ooliwka ta lampa do mnie nie przemawia:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.05.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 no taki mały hakerek co w przyszłości włamie się do Pentagonu a na razie zmienia sobie oceny na uczelnianym systemie komputerowym szukam szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 17.05.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Kochana ty się podziel gdzie znalazłaś tą niklowaną lampe! Ja totalnie odpadłam jak zobaczyłam lampy u Kasiorka firmy Amplex:jawdrop:. Namawiam tą moja połówke,namawiam ... ale jakiś kiepskich argumentów używam bo narazie słysze cyt."przegięcie!" A swoją drogą to też mam fioła na punkcie niklowanych pierdułek w domu(z cyny zresztą też) i po tym jak kupiłam ostatnio niezbędną poprostu podpórke do książek mąż powiedzial uhahany,że jestem jak sroka i kupuje wszystko co się świeci a mało tego zachorowalam na konsole i lampe podłogową Lampe podłogową zażyczyłam sobie na imieniny a co!ale o konsoli to narazie moge zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.05.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Kochana ty się podziel gdzie znalazłaś tą niklowaną lampe! Ja totalnie odpadłam jak zobaczyłam lampy u Kasiorka firmy Amplex:jawdrop:. Namawiam tą moja połówke,namawiam ... ale jakiś kiepskich argumentów używam bo narazie słysze cyt."przegięcie!" A swoją drogą to też mam fioła na punkcie niklowanych pierdułek w domu(z cyny zresztą też) i po tym jak kupiłam ostatnio niezbędną poprostu podpórke do książek mąż powiedzial uhahany,że jestem jak sroka i kupuje wszystko co się świeci a mało tego zachorowalam na konsole i lampe podłogową Lampe podłogową zażyczyłam sobie na imieniny a co!ale o konsoli to narazie moge zapomnieć. [ATTACH=CONFIG]57007[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]57008[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]57009[/ATTACH] Tosiaczku, chodzi ci o tą z ostatniego posta lampowego? To jest chyba z tego samego sklepu, co prezentowana przez ciebie lampa podłogowa (romantichome.pl, tak?) Swoją drogą dziś oglądałam tą samą tylko ta cena średnia co:roll: konsola też piękna. lasche - "mały hakerek" - to wszystko wyjasnia:lol2: i pasuje! joliska dzięki - jak zawsze:hug: A czy ktoś zauważył, ze to już setna strona mojego wątku leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 17.05.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Dopiero teraz jak napisałaś do nich zajrzałam i faktycznie jest taka sama lampa i tańsza niż w "moim" sklepiku.W romantic zamawiałam już kinkiety Dehli i Surat.Dzięki wielkie.Może mi sie uda przekonać tego mojego uparciucha;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 17.05.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Magda ciężko mi idzie bo to klimat zupełni nie mój ...ale przypomniało mi się o żyrandolu, który powalił mnie na łopatki ...a nigdy bym nie przypuszczała, że spodobają mi się takie świecidełka ... http://www.planetadesign.pl/?p=productsMore&iProduct=1480&sName=LAMPA-COELHO i jak wygląda u Karoli http://forum.muratordom.pl/showthread.php?153184-Wyko%C5%84czeni%C3%B3wka-czyli-totalny-chaos.../page7&highlight=%C5%BCyrandol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 17.05.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Magda w jednej z lazienek masz taki waski szklany dekor mozesz powiedziec co to? i ile za sztuke? mam cale biale kafle dl lazienki ktore maja robic efekt pomalowanej scianyi tak sie zastanawic czy czegos tam nie wkleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 17.05.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Geek to nie jest po prostu bycie kujonem, to cały lifestyle, geek raczej jest niezły z przedmiotów ścisłych, uwielbia technikę, nowinki, często fantasy i ma na ścianie w akademiku plakat z półnagą biuściastą elficą, więc wszystko gra. Magda, z eklektyzmem zgadzam się w 100%. Z oświetleniem też. Ja mam go co prawda mało i dwa zwisy wzięłam z tej samej serii, ale dlatego, że u mnie i tak będzie dość bogato i nie chciałabym, by w salonie odciągnęły uwagę od innych rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 17.05.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Oczywiscie sie spoznilam na dyskusje a mam jeden wazny i calkowicie odrebny glos: LAMPA NR 1 POAZANA TRZY STRONY TEMU (TA ZJECHANA, ODRZUCONA) ABSOLUTNIE CUDOWNA!!!!!!!!!!!!!! prosze jej zadnego tuningu abazurkami nie robic....boszszszszz nawet sobie nie wyobrazasz jak ona pieknie wygladalabby u Ciebie w domu, jak wisienka na torcie. Podoba mi sie w niej absolutnie wszystko. NO teraz mozecie wysmiac moj gust:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 17.05.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 A wiesz Magda co kiedyś widziałam oszałamiającego? Żyrandol z kryształów soli, jak te w Wieliczce. Kiedyś na pewno były na sprzedaż, jestem pewna, a przynajmniej na pewno były na sprzedaż oszlifowane kryształki. Żaden plastik, tylko sól, która ma barwy od przezroczystej do białawo-kremowej. Kryształki wyglądały cudownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.05.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Oczywiscie sie spoznilam na dyskusje a mam jeden wazny i calkowicie odrebny glos: LAMPA NR 1 POAZANA TRZY STRONY TEMU (TA ZJECHANA, ODRZUCONA) ABSOLUTNIE CUDOWNA!!!!!!!!!!!!!! prosze jej zadnego tuningu abazurkami nie robic....boszszszszz nawet sobie nie wyobrazasz jak ona pieknie wygladalabby u Ciebie w domu, jak wisienka na torcie. Podoba mi sie w niej absolutnie wszystko. NO teraz mozecie wysmiac moj gust:) kacha, uwielbiam cię Obiecuję, ze przyjrzę się jej bardziej;) Już namierzyłam ich showroom i jutro jadę ją obejrzeć. lasche, lampę Karoli znam - a jakże:) dla mnie jednak za bogata. ooliwka, chyba chodzi ci o te metalowe listwy:confused: Tosiaczku, to ci trochę grosza zaoszczędziłam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.05.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 A wiesz Magda co kiedyś widziałam oszałamiającego? Żyrandol z kryształów soli, jak te w Wieliczce. Kiedyś na pewno były na sprzedaż, jestem pewna, a przynajmniej na pewno były na sprzedaż oszlifowane kryształki. Żaden plastik, tylko sól, która ma barwy od przezroczystej do białawo-kremowej. Kryształki wyglądały cudownie. hmmm, ineresujące:o ale gdzie to można zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 17.05.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 A co myslisz o czymś takim?W dwóch wersjach występuje z białymi i czarnymi kryształkami. Ja szukam lampy na przedpokój,żeby się z Zośką nie gryzła;)(zdjęcia Zośki:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-35 17.05.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Magda, wielkie dzięki za odpowiedź! Polecę w przyszłym tygodniu obejrzeć sobie "na żywo" sztukaterię. Pięknie wygląda - z tego co widzę u Ciebie - a jednocześnie ułatwia połączenie sufitu ze ścianą. U mnie jest to zwłaszcza istotne bo chcę zachować naturalną fakturę tynku i z małżonkiem kombinowaliśmy jak połączyć sufit z karton-gipsu ze ścianą. Taka listwa to idealne rozwiązanie.Pozdrawiam i nadal będę podglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Magda, podrzucam Ci dodatkowe adresiki z lampami kryształowymi, ale ostrzegam- szczególnie w salonie Koma ceny są zabójcze. http://www.koma.lux.pl/index.php?a=lista&k=223 http://www.rojswiatel.pl/zyrandole/zyrandole_krysztalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.05.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Magda, podrzucam Ci dodatkowe adresiki z lampami kryształowymi, ale ostrzegam- szczególnie w salonie Koma ceny są zabójcze. http://www.koma.lux.pl/index.php?a=lista&k=223 http://www.rojswiatel.pl/zyrandole/zyrandole_krysztalowe już cię chciałam okszanić z czym ty do mnie przychodzisz - lampy po 3-5 tysięcy:mad: Ale teraz chyba cię uściskam:hug: bo coś takiego znalazłam za 5,5 stówki (też nie za tanio, ale w takim towarzystwie, wydaje się, ze za grosze;)): http://i1.fmix.pl/fmi1800/dd7e21cb0020d8684dd2ea26/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi367/15923b8b002cf66a4dd2ea68/zdjecie.jpg cudo co? tylko nie za duża jest - 25 cm średnicy. Może do kuchni nad wyspę dwie takie zamiast jednego większego zwisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.05.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Uff to mi się upiekło :lol2: Fajny zwis, szkoda, że taki mały bo pasowałby mi nad schody:wiggle: Byłam zimą w salonie Koma- fajne rzeczy mają:rolleyes: Ale ceny Pewnie dlatego, że większość propozycji pochodzi prosto z Włoch i Hiszpanii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.05.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 (edytowane) Kacha, no jak zjechana i odrzucona?? Ta lampa???: MI SIĘ OKROPNIE PODOBA!!!! i paru innym osobom też. Madziu, zdaj relację, jak tylko ją zobaczysz, proszę!! Edytowane 18 Maja 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 18.05.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Magda ta wklejona przez Ciebie piekna!!!!! jest ponadczasowapowiedz ile kosztuje? kurcze te listwy wygladaja jak szklane a sa metalowe?nawet jesli tak to i tak napisz szczegoly:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 18.05.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Popieram Anię ,lampa jest piękna !!! tylko trzeba sprawdzić z czego i jak jest zrobiona.Oświetlenie nad wyspę , to istne perełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts