Beauty 18.05.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Zwisy piękne ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 18.05.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Madziu, a co myslisz o takiej lampce dla Haneczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.05.2011 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Dziewuszki, dziś byłam obejrzeć tę lampę. Dojechałam do showroomu o 17:07, a jak się można domyslić, był otwarty do 17-tej;) Na szczęście uprzejmy Pan Ochroniarz powiedział, że niestety już nic nie kupię, ale mogę sobie pooglądać Lampa jest naprawdę spora i chyba bardzo fajna:) Nie jest to szczyt finezji wykonania, szczególnie te srebrzone kryształki pozostawiają wiele do życzenia. No i jestem pewna, że abażurki bym zmieniła - te są maaasakrycznie wysokie:lol2: W każdym razie czuję, że znajdę dla niej miejsce u siebie;) aguś, słodka ta lampeczka:rolleyes: a skąd taka? Mam do Was kochane pytanie: Czy zamawiając białe kuchnie, drzwi czy inne meble na wymiar wybierałyście osobiście ich kolor RAL? Już dawno miałam się tym zająć, ale teraz to już po prostu MUSZĘ W podstawowej palecie barw RAL nie ma tych bieli za dużo, bo praktycznie dwie, ale chodzi o to, że ja chcę taki kolor kości słoniowej, innymi słowy chodzi mi o ciepłą biel, ale boję się, zeby nie okazała się kremem:( Czy możecie coś poradzić? Właśnie dziś miałam spotkanie ze stolarzem i zaczyna robić zabudowę łazienki, szafkę pod umywalkę i parapety do tej łazienki. Muszę już w końcu określić jaki chcę mieć kolor tej białej stolarki:roll: A na koniec ciekawa stylizacja mojego malucha: http://i3.fmix.pl/fmi2054/ddaeb0bb001cbe924dd40a88/zdjecie.jpg Niania się tak wystarała:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.05.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Wybierałam kolor mojej białej kuchni z wzornika, bo chciałam czystej, ale ciepłej bieli... RAL ma 2 palety, ale nie wszystkie salony mają obie ... Do siebie wybrałam nr 9016 bianco traffico - w izolacji wygląda na białą, ale kiedy pomylili w lakierni jeden front i pomalowali na klasyczną biel, to różnica od razu była zauważalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 18.05.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Witaj Madziu, Lampa, która mi się bardzo podoba (do tego jest tania) choć nie wiem czy dla Ciebie nie jest zbyt pałacowa: nie umiem (jeszcze) wklejać zdjęć więc poniżej link: http://czerwonamaszyna.pl/lampa-wiszaca-kare-design-regina-clear,10803,p.html jest jeszcze wersja większa Lampa z abażurkami- stulejkami (wybacz skojarzenie ale z konferencji urologicznej wróciłam:) bardzo fajna! Stylizacja córeńki ciekawa ale sama córeńka to dopiero słodycz!!!! uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.05.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 śliczna Haneczka, prawdziwa kobieta, paznokcie pomalowane,oj mialabym dla niej kawalera tylko że on trochę nieśmialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.05.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 pomalowane paznokcie:o gdzie? jak? ja też w szoku jestem:o:lol2:i niniejszym dementuję doniesienia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.05.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 no różowe som jak chusteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 18.05.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Nie są pomalowane - to młodziutka, zdrowa płytka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.05.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 oj słoneczko, słoneczko cos ty piła;) Nie, poważnie, jeszcze na to nie wpadłam, zeby małej pazurki lakierem mazać. Na razie to ledwo jestem w stanie jej je obciąć Fermina fajna lampa, ale te "rzeźbienia" na metalowej obręczy odpadają Kupiłam lampki z takimi elementami ozdobnymi, i mąż to skwitował hasłem: moskiewski dizajn joliska super:D bo ja właśnie mam zapisane dwa kolory: RAL 9016 o magicznej nazwie Verkehsweiss oraz RAL 9003 - Signalweiss i właśnie bałam się, że ten 9016 będzie zbyt kremowy (tak mi na próbniku wyglądał), a znowu Signalwhite kojarzy mi się z pasta do zębów, czyli śnieżną bielą No to głos na 9016. Ktos jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.05.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 pulaski do całowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.05.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 pulaski do całowania oj, żebyś wiedziała jak ja te pulaski wycmokam:lol2: bidulka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 18.05.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Madziu, lampka jest stąd: http://glamstore.com.pl/Lampka_Z_Motylami_Rozowa-515.html Gdybym miala dziewczynkę, to bym taką kupiła. Ale,że nie mam, a ty akurat przy temacie lamp jesteś, to pomyślałam o tobie Myślę,że musi cudnie wyglądać, gdy świeci z taką różową łuną. A Hanusia przesłodka jest i jakie ma pucie... Pewnie się od buziaków opędzić skarb nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 18.05.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 a może tutaj, coś Ci się spodoba: http://www.overstock.com/Home-Garden/Lighting-Ceiling-Fans/300/cat.html Hania jest cudna, taka do schrupania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 18.05.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Hanusia przesłodka:-). No i prześliczne oczęta ma. Ja wybrałam RAl 9003. To jest niby biel z kroplą czarnego, czyli nieco ocieplona czernią. Tylko przykładając do innej białej widać jakąkolwiek różnice. Mój stolarz twierdzi, ze 9003 najlepiej komponuje się z szarością i dębem (który też nieco szary jest). Także zastanawiałam sie nad 9016, ale w moim mieszkaniu wpadała w zielony:-). We Flugerze (ale podejrzewam, ze w każdej innej firmie też) mają w komputerze wprowadzone to, jakie tam pigmenty są w danym kolorze. Ja jak wybierałam farby do siebie to się o to wypytywałam:-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 18.05.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Acha, doczytałam na forum że ral 9016 jest ocieplona odrobiną szarości i niebieskiego. To już nie wiem, gdzie ja tam widziałam zielony:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.05.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 a może tutaj, coś Ci się spodoba: http://www.overstock.com/Home-Garden/Lighting-Ceiling-Fans/300/cat.html Hania jest cudna, taka do schrupania ragazza, czuję się zaszczycona - chyba cię jeszcze u mnie nie było;) choc co tu dużo gadać, sama ciebie też tak bardziej z ukrycia podczytuę kochana, co za boska strona:jawdrop: dziękuję już nawet chyba kiedyś na niej byłam (bodajże Kasha kiedyś link wstawiła), ale lamp jakoś tam nie przyuważyłam. Same wspaniałości:rolleyes: ale to nie jest polska strona prawda? a ceny polskie:o Jak tam zakupy robić? mary, dzięki za kolejny głos:) czekam na więcej, bo na razie jest 1:1;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 18.05.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 O ja.... I to bobo ma taką wyczesaną w kosmos łazienkę? :D:D:D:D Fajna jest, chociaż powiem Ci, Madziu, że byłam przekonana, że ona starsza jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.05.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 O ja.... I to bobo ma taką wyczesaną w kosmos łazienkę? :D:D:D:D Fajna jest, chociaż powiem Ci, Madziu, że byłam przekonana, że ona starsza jest nooo, to bobo właśnie:lol2: właśnie dlatego ma taką łazienkę bo jakby bobo miało 4 lata, to już by bez różu i zwierzątek na kaflach się nie obeszło;) a teraz mogę zrobić tak, jak ja to widzę. Potem najwyżej jakieś naklejki dojdą a ty mylałaś, ze ile ma?... a to ty myślałaś, że ile JA mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 18.05.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 oj tam, oj tam zaszczycona... ja to taki mały pikuś jestem A u Ciebie już byłam, wprawdzie na samym początku, tylko krótko podglądanie obiecałam i słowa dotrzymuje zaglądajac codziennie. A jest na co popatrzeć, oj jest... A stronkę już nie pamiętam skąd mam, ale właśnie mi się przypomniało, że tam takie lampy są i że do Polski wysyłają, ale nie wczytywałam się jeszcze w instrukcje obsługi pewnie jest klasyczna jak wszędzie, tylko o kosztach przesyłki trzeba doczytać, bo mogą być dobijające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts