skibusia 18.05.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Ja mam 9003. Też wybierałam między tym a 9016. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 18.05.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 a to ty myślałaś, że ile JA mam? A bo ja wiem... ale po awatarze to siksa jesteś straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.05.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 oj tam, oj tam zaszczycona... ja to taki mały pikuś jestem A u Ciebie już byłam, wprawdzie na samym początku, tylko krótko podglądanie obiecałam i słowa dotrzymuje zaglądajac codziennie. A jest na co popatrzeć, oj jest... A stronkę już nie pamiętam skąd mam, ale właśnie mi się przypomniało, że tam takie lampy są i że do Polski wysyłają, ale nie wczytywałam się jeszcze w instrukcje obsługi pewnie jest klasyczna jak wszędzie, tylko o kosztach przesyłki trzeba doczytać, bo mogą być dobijające. no właśnie sobie przypomniałam, że byłaś na początku samym:D lampy tam są wspaniałe:hug: dziękuję, dziękuję, dziękuję A bo ja wiem... ale po awatarze to siksa jesteś straszna oj tam siksa od razu;) ale jeszcze przed 30-stką chwilę, więc może być, że siksa:lol2: skibusia, 9003 powiadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.05.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Hanutek jak zwykle śliczny, pewnie jak to córcia podobna do taty? Odnośnie koloru to wybieram 9016. Jest ciekawszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.05.2011 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Słuchajcie, temat koloru zostawiam otwarty i bardzo liczę na wasze opinie:) Ale żeby nie było nudno mam też nowy quiz:D Oto projekt podłogi mojej łazienki (tej z mozaiką i tapetą): http://i3.fmix.pl/fmi1248/aa2cf118002b9c854dd451a5/zdjecie.jpg I pytanie brzmi: Czy to karo będzie fajnie wyglądało czy jednak za dużo będzie się działo? Zrobić na prosto? Moje argumenty za taką właśnie podłogą: - chcę szarą ramkę - bo tak;) A tak na poważnie, to uważam, że cała biała podłoga będzie strasznie nudna. Poza tym uważam, że szara ramka ładnie nawiąże do pasów na tapecie. A poza tym... to ja uwielbiam ramiki (jak już pewnie zauważyłyscie;)); - uważam, że karo bardziej nawiąże do klasycznego charakteru łazienki (same kafle nie są jakieś nadzwyczaj klasyczne); - fuga będzie srebrna, więc ta podłoga nie będzie aż tak pocięta - i ostatni argument (najgłupszy z głupich argumentów) - nigdzie więcej nie będzie karo, a fajnie żeby gdzieś było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.05.2011 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Acha, doczytałam na forum że ral 9016 jest ocieplona odrobiną szarości i niebieskiego. To już nie wiem, gdzie ja tam widziałam zielony:-) zerknij do mojej kuchni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.05.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Pierwszy głos za karo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 19.05.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Magda, drugi głos za karo! Hanutek uroczy wielce i cudownie wystylizowany!!! Stronka polecona przez RAGAZZĘ wspaniała!!! Ragazza, dzięki Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.05.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Trzeci głos za karo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 19.05.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 jak już tak się rozgadałam to też sobie zagłosuję za karo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 19.05.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Moim zdaniem zdecydowanie karo - wygląda ciekawie z ramką ale bez tapety bo jak dla mnie za dużo Jeszcze tylko jedno słowo odnośnie kolorów - jest JEDNA biel i JEDNA czerń, nie istnieje coś takiego jak "ciepła biel" bo to już wtedy nie jest biel. Podobnie jest z szarościami - nie ma "ciepłego szarego" ani "zimnego szarego" bo szary jest neutralny tak jak biel i czerń. Każdy inny odcień to domieszki innych barw. Szczególnie jest to niebezpieczne z szarościami bo tzw "ciepły szary" w zalezności od padającego światła może wpadać np w oliwkę lub niebieski i dziwić mu się nie można bo taki kolor ma w sobie - dlatego najbezpieczniej wybierać kolory neutralne (szarość powstałą z bieli i czerni) bo wtedy własna ściana nas nie zaskoczy i ZAWSZE jest szara w kazdym świetle! Wiem, że określenia "ciepły" "zimny" w odniesieniu do barw neutralnych używamy "potocznie" ale tak sobie pozwoliłam dla porządku bo ja umysł ścisły jestem. Za powyższy wywodzik z góry przepraszam ale...no musiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ooliwka 19.05.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 kolejny glos na karo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryblair 19.05.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Mi też się bardzo podoba karo w ramce. Jeśli jednak miałaby być podłoga bez ramki stawiałabym na prosto ułożone płytki. Joliska oglądałam Twoją kuchnię . Jest biała . A ta zielona poświata 9016 była widoczna tylko u mnie w mieszkaniu. Dla mojego męża obie biele się nie różniły:-). Stwierdził, ze biały to biały. No i rzeczywiście tylko w sąsiedztwie innej biel można zauważyć różnicę. Oba numerki to po prostu biel - nie żółtawa ale też nie śnieżna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.05.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Karo Pięknie będzie u Ciebie:) Metraż powala, inspiracje są fantastyczne, łazienka - co tu dużo mówić Hanka - do schrupania:) Mój Jasiek też miał być Hanią A w ogóle to dzień dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 19.05.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Ja tez jestem za karo.... a jesli chodzi o kolor kuchni to moja ciepla biel ala kosc słoniowa wyszla na "zacieknieta zażółconą żygowine" w zwiazku z tym juz nie rykowalam mieszania kolorow i teraz kazalam polakierowac na czyta czysciutka biel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.05.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 och, kochane:roleyes: cieszę się, że nie wytarłyście podłogi moim karo:lol2: mada, witam w końcu u siebie:lol2: w końcu, bo widziałam, że odwiedziłaś już wszystkie moje koleżanki;) i już myslałam, że do mnie nie zawitasz;)cieszę się, że ci się podoba:D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.05.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 och, kochane:roleyes: cieszę się, że nie wytarłyście podłogi moim karo:lol2: mada, witam w końcu u siebie:lol2: w końcu, bo widziałam, że odwiedziłaś już wszystkie moje koleżanki;) i już myslałam, że do mnie nie zawitasz;) cieszę się, że ci się podoba:D pozdrawiam Jak to wszystkie? Czuję się obserwowana;) Słuchaj, no nie mogłam NIE przyjść do Ciebie, ale najpierw musiałam czytanie dokończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.05.2011 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Jak to wszystkie? Czuję się obserwowana;) Słuchaj, no nie mogłam NIE przyjść do Ciebie, ale najpierw musiałam czytanie dokończyć no, tu nic się nie ukryje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.05.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) Magda, ja bym zrobiła karo -bez tapety lub tapetę bez karo. Moim zdaniem obydwie rzeczy to za dużo szczęścia. Nie wiedziałabym na co patrzyć w tej łazience - na mozaikę, kafle, tapetę, czy podłogę. Jak dla mnie coś musi stanowić tło dla czegoś a nie bić się o palmę pierwszeństwa. Mam nadzieję, ze się nie obrazisz, bo to tylko moja opinia. Obydwa rale są ok - więc który nie wybierzesz będzie dobrze. Edytowane 19 Maja 2011 przez skibusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 19.05.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 A mi sie wydaje,że karo będzie grało:rolleyes: Kolorystycznie wiele się w tej łazience nie dzieje i można sobie pozwolić na różne faktury i kierunki układania płytek. Tworzą duże płaszczyzny, które urozmaicą wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts