Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MagdaZZZ się urządza - będzie eklektycznie (chyba;)

Recommended Posts

A facetowi z imienia i nazwiska powinnaś zrobić antyreklamę, nawet niekoniecznie tutaj ale w internecie małe ostrzeżenie dla przyszłych zleceniodawców by się przydało...

Zgadzam się z yokastą. Zobacz jurto co i jak i obsmaruj go w necie!!! Mieliście z nim jakąś umowę?

• Odpowiedzi 12,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny, ta piewsza lampa musi być moja!;) A te podłogowe też fajne:yes:

No się nie dziwię ;) Pierwsza lampa jest piękna. Druga też mi się podoba. Wyobrażam sobie, że pięknie by wyglądała na szerokiej komodzie, albo konsoli, nawet w duecie z drugą bliźniaczą ;)

Z podogowych jeśli już to wybrałabym 1-kę

A kinkiety...przepraszam,że się czepiam (mam tak zawsze z produktami ze sklepów internetowych, co by sie nie dać oszukać). Kinkiet nr 1 niby ładny, a jakieś śrubki sterczą :confused:

Współczuję ci Madziu tej historii z kamieniarzem :( Wkurzające :mad: Głupek jeden!!!:p Z dwojga złego lepiej,że się wycofał, jak nie umie.

Mimo wszystko jestem pewna,że będzie jak być miało-czyli pięknie, o!

EDIT: Zakładam, że ten twój kamień czeka na ciebie nieruszony. Ty też tak pomyśl, żebyś spać spokojniej mogła ;)

Edytowane przez aga_domatorka

No się nie dziwię ;) Pierwsza lampa jest piękna. Druga też mi się podoba. Wyobrażam sobie, że pięknie by wyglądała na szerokiej komodzie, albo konsoli, nawet w duecie z drugą bliźniaczą ;)

Z podogowych jeśli już to wybrałabym 1-kę

A kinkiety...przepraszam,że się czepiam (mam tak zawsze z produktami ze sklepów internetowych, co by sie nie dać oszukać). Kinkiet nr 1 niby ładny, a jakieś śrubki sterczą :confused:

Współczuję ci Madziu tej historii z kamieniarzem :( Wkurzające :mad: Głupek jeden!!!:p Z dwojga złego lepiej,że się wycofał, jak nie umie.

Mimo wszystko jestem pewna,że będzie jak być miało-czyli pięknie, o!

no trzymaj kciuki:hug: bo ja wątpić zaczynam;)

a te śrubki to raczej tak specjalnie;)

sprawy kamieniarza nawet nie komentuję bo mnie nerwica bierze ...

a więc do rzeczy ...do lamp znaczy

stojąca pierwsza warta tysiaka ;) wisząca pierwsza to właśnie to co lasche miała na myśli ...prostota i elegancja w jednym, żadnym tam fiu bździu niepotrzebnych plastików :) a kinkiet zdecydowanie pierwszy ...idę sprawdzić jego cenę ...

nie, nie kochana 800:lol2: dlatego się śmieję, że lampa wyjdzie 1000 zl (a sama kosztuje niecałe 300).

skibusia, jeżdżę:) ale niestety do tej pory głównie na lunch i na ciuchy:lol2: Dopiero ostatnio jak byłam, to w ogóle zaczęłam zwracać uwage na sklepy wnętrzarskie. Za wiele ich na Kudamie nie było, tylko ten jeden trafiłam - Buttler. Ale tam naprawdę warto zajrzeć:) Także niestety:( nie pomogę.

Magda, lampy wszystkie mi się podobają z wyjątkiem tej białej podłogowej. Jakoś nie widzę jej u Ciebie. Za bardzo hm... zgrzebna. ;)

Kinkiety wybrałabym te drugie, jeśli już, chociaż też nie jestem do nich przekonana. Te pierwsze z wystającymi śrubkami wyglądałyby jak ubodzy krewni w Twojej obłędnej łazience. Kochana, Ty potrzebujesz oświetlenia glamour do takich boskich wnętrz!

:yes:

W kwestii kamieniarza: U nas ścianę z kamienia robił pan Zbyszek, co "panie, ja w kamieniu od czterdziestu lat robiem". To nie jest typ przedsiębiorcy, a raczej dłubacza, więc nie jestem pewna, czy będzie Ci odpowiadał. O kamieniu wie absolutnie wszystko i wszystko robi ręcznie, dlatego zajmuje mu to sporo czasu. U nas każdy kamyczek obtłukiwał dłutkiem, ale efekt jest boski. Ręcznie robi nawet fazowanie granitowych blatów.

Wiem, że wynajmowały go też duże firmy np. robił ścianę obłożoną chyba granitem w jakimś luksusowym salonie samochodowym.

Pan Zbyszek (lat około 70) mieszka na Tarchominie i nie ma samochodu, uprzedzam. :)

Jeśli jesteś zainteresowana kontaktem, daj znać na PRV.

skibusia, tu pisałam o tym sklepie: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172466-MagdaZZZ-się-urządza-będzie-eklektycznie-(chyba-)/page80

post nr: 1587.

Darcy, aż się boję jak Pan Zbyszek mi ten slab przytacha?:lol2: Jak on bez samochodu w tym kamieniu robi?

Nie wiem, jak taszczy. :rolleyes:

U nas robił ścianę na miejscu, ale wspominał chyba, że załatwia transport, gdy ma jakieś większe gabaryty do przewiezienia.

A poza tym jest uroczy... Zgubił swoją komórkę, zmienił numer i nikomu o tym nie powiedział. Kiedy do mnie jechał, nie wziął sobie kartki z moimi danymi, komórka mu się rozładowała, więc chodził trzy godziny po wsi, próbując znaleźć mój dom (pamiętał, jak wygląda). I tak dalej... Ale kiedy już się za coś zabierze, robi to bardzo dobrze. :cool:

No Maszenka, chyba tak każdy nie przytaszczy;) Taki slab ma 3,5 x 2 m i waży tonę;) Trzeba go transportować jak wielkie tafle szła na specjalnym rusztowaniu przyppiętego pasami. I nie wiem czy tak każdy ma do tego warunki;)

Darcy, jadę właśnie zobaczyć czy ten slab jest. Jak tak, to się odezwę wieczorkiem po namiary:D Buziaki