agawi74 19.05.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 A facetowi z imienia i nazwiska powinnaś zrobić antyreklamę, nawet niekoniecznie tutaj ale w internecie małe ostrzeżenie dla przyszłych zleceniodawców by się przydało... Zgadzam się z yokastą. Zobacz jurto co i jak i obsmaruj go w necie!!! Mieliście z nim jakąś umowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.05.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Zgadzam się z yokastą. Zobacz jurto co i jak i obsmaruj go w necie!!! Mieliście z nim jakąś umowę? no co ty:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.05.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 no co ty:lol2: No to pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.05.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 czekamy do jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 19.05.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 (edytowane) Dziewczyny, ta piewsza lampa musi być moja! A te podłogowe też fajne:yes: No się nie dziwię Pierwsza lampa jest piękna. Druga też mi się podoba. Wyobrażam sobie, że pięknie by wyglądała na szerokiej komodzie, albo konsoli, nawet w duecie z drugą bliźniaczą Z podogowych jeśli już to wybrałabym 1-kę A kinkiety...przepraszam,że się czepiam (mam tak zawsze z produktami ze sklepów internetowych, co by sie nie dać oszukać). Kinkiet nr 1 niby ładny, a jakieś śrubki sterczą Współczuję ci Madziu tej historii z kamieniarzem Wkurzające Głupek jeden!!! Z dwojga złego lepiej,że się wycofał, jak nie umie. Mimo wszystko jestem pewna,że będzie jak być miało-czyli pięknie, o! EDIT: Zakładam, że ten twój kamień czeka na ciebie nieruszony. Ty też tak pomyśl, żebyś spać spokojniej mogła Edytowane 19 Maja 2011 przez aga_domatorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.05.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 No się nie dziwię Pierwsza lampa jest piękna. Druga też mi się podoba. Wyobrażam sobie, że pięknie by wyglądała na szerokiej komodzie, albo konsoli, nawet w duecie z drugą bliźniaczą Z podogowych jeśli już to wybrałabym 1-kę A kinkiety...przepraszam,że się czepiam (mam tak zawsze z produktami ze sklepów internetowych, co by sie nie dać oszukać). Kinkiet nr 1 niby ładny, a jakieś śrubki sterczą Współczuję ci Madziu tej historii z kamieniarzem Wkurzające Głupek jeden!!! Z dwojga złego lepiej,że się wycofał, jak nie umie. Mimo wszystko jestem pewna,że będzie jak być miało-czyli pięknie, o! no trzymaj kciuki:hug: bo ja wątpić zaczynam;) a te śrubki to raczej tak specjalnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 19.05.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 a te śrubki to raczej tak specjalnie;) no to ja sierota się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_domatorka 19.05.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 no trzymaj kciuki:hug: bo ja wątpić zaczynam;) Madzianie daj się!!! cały babiniec za tobą stoi i kciuki trzyma! BĘDZIE DOBRZE I JUŻ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 19.05.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 sprawy kamieniarza nawet nie komentuję bo mnie nerwica bierze ... a więc do rzeczy ...do lamp znaczy stojąca pierwsza warta tysiaka wisząca pierwsza to właśnie to co lasche miała na myśli ...prostota i elegancja w jednym, żadnym tam fiu bździu niepotrzebnych plastików a kinkiet zdecydowanie pierwszy ...idę sprawdzić jego cenę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 19.05.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Karo, jak szaleć to szaleć.A do ceny tych lamp nie doliczą przypadkiem vatu i cła u nas na celnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.05.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Karo, jak szaleć to szaleć. A do ceny tych lamp nie doliczą przypadkiem vatu i cła u nas na celnym? tak tak, doliczą ale już wspominałam o tych dodatkowych kosztach. Przy 450 zł niecała stówka tego doszła (plus 800 zł przesyłka:bash:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.05.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 lasche ten kinkiet 8 dych kosztuje:lol2: (znowu: plus cło plus transport:cry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 19.05.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Magda, czy ja dobrze pamiętam, że ty do Berlina jeździsz często? Czy możesz mi podać jakieś namiary na sklepy meblowe, które warto tam obejrzeć?Będę wdzięczna, bo jakoś nikt nie umie mi pomóc w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.05.2011 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 nie, nie kochana 800 dlatego się śmieję, że lampa wyjdzie 1000 zl (a sama kosztuje niecałe 300). skibusia, jeżdżę ale niestety do tej pory głównie na lunch i na ciuchy:lol2: Dopiero ostatnio jak byłam, to w ogóle zaczęłam zwracać uwage na sklepy wnętrzarskie. Za wiele ich na Kudamie nie było, tylko ten jeden trafiłam - Buttler. Ale tam naprawdę warto zajrzeć Także niestety:( nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 20.05.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Madziu czy chodzi o sklep: Heinemann Meble Butler? W tej lokalizacji:http://www.townster.de/berlin/ort/moebel-butler-heinemann?I czy możesz napisać co tam mogę znaleźć, jak duży jest?Dzięki. Moim zdaniem ta lampa jest warta 1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 20.05.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Magda, lampy wszystkie mi się podobają z wyjątkiem tej białej podłogowej. Jakoś nie widzę jej u Ciebie. Za bardzo hm... zgrzebna. Kinkiety wybrałabym te drugie, jeśli już, chociaż też nie jestem do nich przekonana. Te pierwsze z wystającymi śrubkami wyglądałyby jak ubodzy krewni w Twojej obłędnej łazience. Kochana, Ty potrzebujesz oświetlenia glamour do takich boskich wnętrz! W kwestii kamieniarza: U nas ścianę z kamienia robił pan Zbyszek, co "panie, ja w kamieniu od czterdziestu lat robiem". To nie jest typ przedsiębiorcy, a raczej dłubacza, więc nie jestem pewna, czy będzie Ci odpowiadał. O kamieniu wie absolutnie wszystko i wszystko robi ręcznie, dlatego zajmuje mu to sporo czasu. U nas każdy kamyczek obtłukiwał dłutkiem, ale efekt jest boski. Ręcznie robi nawet fazowanie granitowych blatów. Wiem, że wynajmowały go też duże firmy np. robił ścianę obłożoną chyba granitem w jakimś luksusowym salonie samochodowym. Pan Zbyszek (lat około 70) mieszka na Tarchominie i nie ma samochodu, uprzedzam. Jeśli jesteś zainteresowana kontaktem, daj znać na PRV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.05.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 skibusia, tu pisałam o tym sklepie: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172466-MagdaZZZ-się-urządza-będzie-eklektycznie-(chyba-)/page80 post nr: 1587. Darcy, aż się boję jak Pan Zbyszek mi ten slab przytacha? Jak on bez samochodu w tym kamieniu robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 20.05.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Madzia, każdy chłop Ci kamień przytaszczy. Transport to nie jest kosztowna rzecz, zapłacisz jakiemuś chłopakowi. A o dobrego kamieniarza (jak sama wiesz) trudno... Oczywiście tulę. Będzie dobrze. Też byłam za karo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 20.05.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Nie wiem, jak taszczy. U nas robił ścianę na miejscu, ale wspominał chyba, że załatwia transport, gdy ma jakieś większe gabaryty do przewiezienia. A poza tym jest uroczy... Zgubił swoją komórkę, zmienił numer i nikomu o tym nie powiedział. Kiedy do mnie jechał, nie wziął sobie kartki z moimi danymi, komórka mu się rozładowała, więc chodził trzy godziny po wsi, próbując znaleźć mój dom (pamiętał, jak wygląda). I tak dalej... Ale kiedy już się za coś zabierze, robi to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 20.05.2011 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 No Maszenka, chyba tak każdy nie przytaszczy;) Taki slab ma 3,5 x 2 m i waży tonę Trzeba go transportować jak wielkie tafle szła na specjalnym rusztowaniu przyppiętego pasami. I nie wiem czy tak każdy ma do tego warunki;) Darcy, jadę właśnie zobaczyć czy ten slab jest. Jak tak, to się odezwę wieczorkiem po namiary:D Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts