JurekM 29.01.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam!Nie mam jeszcze założonej podsufitki i planuję ją ok. maja, czyli po nałożeniu koloru na ściany.Ale pare razy widziałem jak wylatuje mały ptak, chyba ze szczeliny pomiędzy końcem styropianu a membrany dachowej.Jak można sobie z tym poradzić. Może są jakieś pryskacze, żeby ptaszki nie chciały tam latać?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 29.01.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Od wewnatrz poddasza waliłem młotkiem wyleciały a ja zapianowałem wsio i bylo po klopocie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpilski 29.01.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Są na rynku różne środki chemiczne http://www.sklepinsekt.pl/avestop-preparat-odstraszajacy-ptaki-350ml.htmlhttp://www.skleperpol.pl/index.php?products=product&prod_id=166 nie stosowałem - nie wiem czy to się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.01.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 a co ci przeszkadzają? U mnie panowie z malowaniem ściany i założeniem podbitki musieli czekać aż się młode wylęgną i wylecą, bo gniazdo miałam jakiejś drobnicy. Poczekaliśmy, gniazdo potem wyjeli, zalożyli podbitkę i tyle. Nawiasem mówiąc okazalo się, że gniazdo było z sierści mojego psa, takie spryciule :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JurekM 30.01.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 a co ci przeszkadzają? ... Osobiście do ptaków nic nie mam, ale martwię się tym, że mogą nanieść jakiegoś robactwa. ad środków poczytam o nich a co do pianki to chyba może być też dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 30.01.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Zrób tak jak radzi EZS, do czerwca, lipca to te ptaszki opuszczą gniazdo i wetdy do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts