staniakos 29.01.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam, Jestem zainteresowany wkładem Dovre 2180 CBC.Czy kotś takiego używa ? Może też być użytkownik 2180 CBS. Na jakimś starym forum bardzo na niego jechali, że kiepsko się pali, kosmicznie brudzi szybę itp, itp Jak z nim jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 29.01.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Jeżeli nic w nim nie poprawili to zapomnij. Bubel jakich mało, we wkładzie drewno wędzi się a nie pali - za mały wlot powietrza. Niby wnętrze wyłożone jest wermikulitem ale nic to nie daje, szyba wiecznie czarna. Między innymi z powodu właśnie tych wkładów podziękowałem firmie Dovre za 10 letnią współpracę. Sam nie wiem dlaczego tak długo się z nimi męczyłem, uznanie jakiejkolwiek reklamacji to była droga przez mękę. Miarka się przebrała gdy pracownik firmy potraktował mnie jak gówniarza i kazał mi jechać i naprawić uszkodzony wkład, bo jest taki zapis w umowie o współpracy. Z takim traktowaniem swoich kontrahentów i klientów nie wróżę im świetlanej przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 29.01.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Potwierdzam - "daj se luza"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 29.01.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Ja nie zacząłem współpracy z tą firmą, choć miałem konkretną propozycję. Posłuchałem jednak kolegów z innych firm kominkowych i w porę się wycofałem.Mówili między innymi co napisał Margot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki.fm 30.01.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Współpracujemy z firmą DOVRE i rzeczywiście montaż wkładów DOVRE lini 2180 musi odbywać się bardzo specyficznie. My ten temat rozpracowaliśmy, choć uważam, że są lepsze wkłady w tej cenie. Szczególnie korzystne jest zamówienie całego kominka lub samego wkładu kominkowego z montażem. Polecam przede wszystkim Spartherm, Arysto, Austroflamm - ink: http://www.kominkiikominy.pl Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 04.02.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 http://images37.fotosik.pl/552/793f31cee91cdaabgen.jpgWłaśnie DOVRE 2180 Klient nie narzeka i jest zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 04.02.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 http://images37.fotosik.pl/552/793f31cee91cdaabgen.jpg Właśnie DOVRE 2180 Klient nie narzeka i jest zadowolony Ja na mojego Peugota też nie narzekałem, całe trzy lata nawet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 04.02.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Ja na mojego Peugota też nie narzekałem, całe trzy lata nawet.... Jak się domyśliłeś ,że trzy lata.Po tym martwym kocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts