ulkap 02.11.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Witam, poszukuję godnej polecenia firmy, która sprzedaje i montuje drzwi wewnętrzne firmy Pol-Skone, z Krakowa lub okolic. Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 02.11.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Witam, ja mieszkam między Częstochową i Katowicami- w Składach Budowlanych Vox w Czestochowie dostalam naprawde dobra cene za drzwi Pol-skone model semprev w fornirze , dobre ceny maja tez w salonach Fachwiec- spróbuj ich poszukac blizej Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulkap 02.11.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Wielkie dzięki, właśnie też wybraliśmy model Sempre w fornirze. Znalazłam salon Fachowca w Krakowie, tyrknę tam. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.11.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 Możesz ewentualnie zadzwonić do firmy Wójcik na Makuszyńskiego. Z tego co pamiętam POL-SKONE też mieli. A i negocjuj rabaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 03.11.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Kupowalem drzwi w Casto (zakopianka), ale nie moge polecic ani jako wykonawcy zamowienia (opoznienia), ani montazysty (polecanego przez sklep). Teraz dodatkowe drzwi kupilem w Belpolu (tez zakopianka) - o montazu powiem cos za tydzien.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqlio 08.11.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Kupowalem drzwi w Casto (zakopianka), ale nie moge polecic ani jako wykonawcy zamowienia (opoznienia), ani montazysty (polecanego przez sklep). Teraz dodatkowe drzwi kupilem w Belpolu (tez zakopianka) - o montazu powiem cos za tydzien. Pzdr Juz po montazu. Moge polecic zakup i montaz drzwi Polskone z firmy-sklepu Belpol. Wszystko ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gra38zia 11.12.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Witam! Bardzo Wam zazdroszczę dobrego samopoczucia z powodu zakupu drzwi w Pol-Skone! Cztery miesiące temu kupiłam 7 par drzwi z ościeznicami (po ośmiotygodniowym oczekiwaniu), wszystkie skrzydła były już niepełnowartosciowe w dniu montażu. Nie chceliśmy ich przyjąć, ale zostaliśmy zapewnieni przez firmę montująca, że tak oczywista wada w postaci odstawania okleiny napewno będzie podstawą do wymiany wszystkich skrzydeł w ramach gwarancji. Przyjeliśmy, zapłaciliśmy. Nie mogę do dziś uwierzyć, że to zrobiłam! Reklamacji Pol-Skone nie uznało, pod koniec listopada przybył przedstawiciel Pol-Skone i nie uznał reklamacji, ponieważ po pierwsze zamontowane były klamki, po drugie wg przedstawiciela firmy Pol-Skone drzwi były .....zalane???! Jesteśmy bardzo oszukani przez tą firmę, marna to dla nas pociecha, że firma która sprowadziła dla nas drzwi, zamontowała i wiedziała o ich uszkodzeniu od dnia montażu zrezygnowała ze współpracy z Pol-Skone, po tym jak Pol-Skone odmówiło nam wymiany skrzydeł. Chcąc zrekompensować nam ogromną stratę zaproponowali nam nawet wymianę z własnych środków dwóch skrzydeł (z najbardziej odstającą okleiną). No cóż, doceniamy i to ale firmy Pol-Skone nie polecam i wszystkim odradzam zakupu ich wyrobów. Gwarancja na drzwi wynosi dwa lata, więc pamiętajcie (zanim kupicie takie drzwi), że muszą być to dwa lata w domu bez klamek, aby zachować gwarancję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 07.01.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 qrde, ja zamówiłem drzwi POL-SKONE 5 października, miało być około 6 tygodni, do dzisiaj drzwi nie ma, roboty w domu wstrzymane, masakra, jeszcze po forach czytam o kiepskiej jakości tych drzwi, muszę się poważnie zastanowić nad rezygnacją z umowy i zażądania zwrotu zaliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 07.01.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Ja zamówiłam drzwi POL-SKONE, mam je założone od 3 miesięcy i złego słowa powiedzieć nie mogę. Montażyści przyjechali w umówiony dzień, siedzieli chyba do 20 w piątek, i w sobotę przyjechali pracę dokończyć. Po zamontowaniu sprawdzaliśmy każde drzwi i zero zarzutów. Zapłata za całość dopiero po montażu. Co więcej, jak były jakieś newralgiczne punkty (szczególnie przy płytkach w łazience) to kilka tygodni wcześniej przyjechali żeby zobaczyć i powiedzieli fachowcom od układania płytek gdzie mają zakończyć. Noi zostawili po sobie porządek. Nie było brudu, zadrapań etc. Ja jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulca 18.01.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 u mnie okazało się że nie przesłali potwierdzenia do fabryki :/czekam jeszcze bo teraz mam nadzieje że w 3 tygodnie się wyrobią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 19.01.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 My się przymierzamy do modelu Simple 00 bez przeszklen. Prostota nam pasuje. I się zastanawiam teraz czy faktycznie jest z tym Pol Skone tak źle jak tu piszecie. W innym watku o drzwiach wewnetrznych posty z ostatnich miesiecy raczej sygnalizuja zadowolenie niż jego brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 19.01.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Ja jestem prawie zdecydowana na Sempre Lux, ma ktoś, może się pochwalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 19.01.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Zerknij do watku o drzwiach wewnetrznych. Z tego co kojarze ktos nawet zdjecia wklejal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.01.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Witam! Bardzo Wam zazdroszczę dobrego samopoczucia z powodu zakupu drzwi w Pol-Skone! Cztery miesiące temu kupiłam 7 par drzwi z ościeznicami (po ośmiotygodniowym oczekiwaniu), wszystkie skrzydła były już niepełnowartosciowe w dniu montażu. Nie chceliśmy ich przyjąć, ale zostaliśmy zapewnieni przez firmę montująca, że tak oczywista wada w postaci odstawania okleiny napewno będzie podstawą do wymiany wszystkich skrzydeł w ramach gwarancji. Przyjeliśmy, zapłaciliśmy. Nie mogę do dziś uwierzyć, że to zrobiłam! Reklamacji Pol-Skone nie uznało, pod koniec listopada przybył przedstawiciel Pol-Skone i nie uznał reklamacji, ponieważ po pierwsze zamontowane były klamki, po drugie wg przedstawiciela firmy Pol-Skone drzwi były .....zalane???! Jesteśmy bardzo oszukani przez tą firmę, marna to dla nas pociecha, że firma która sprowadziła dla nas drzwi, zamontowała i wiedziała o ich uszkodzeniu od dnia montażu zrezygnowała ze współpracy z Pol-Skone, po tym jak Pol-Skone odmówiło nam wymiany skrzydeł. Chcąc zrekompensować nam ogromną stratę zaproponowali nam nawet wymianę z własnych środków dwóch skrzydeł (z najbardziej odstającą okleiną). No cóż, doceniamy i to ale firmy Pol-Skone nie polecam i wszystkim odradzam zakupu ich wyrobów. Gwarancja na drzwi wynosi dwa lata, więc pamiętajcie (zanim kupicie takie drzwi), że muszą być to dwa lata w domu bez klamek, aby zachować gwarancję!!! witam, nie wiem czy cię pocieszę ale z ta gwarancją i klamkami nie jest tak, tzn klamki nie mozna zamontować do drzwi które maja wadę widoczną, czyli jeśli montażysta montuje drzwi które są uszkodzone i montuje w nich klamkę jest idiotą, jeśli drzwi maja wadę to nalezy zgłosić reklamacje zanim przystąpią do montażu, w twoim przypadku widzę ewidentną winę sprzedawcy czy montażysty, znam polskone iwiem że reklamacje odrzucaja naprawdę w skrajnych przypadkach, w karcie gwarancyjnej dokładnie pisze że montażysta przystępiując do montazu musi sprawdzić czy skrzydło nie ma wad widoczych, tylko wady ukryte są rozpatrywane nawet jeśli jest klamka, moim zdaniem wina leży po stronie firmy a nie pol skone, pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 20.01.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Drodzy moi a ja poszukuje uzytkowników drzwi GRAF S0 marki POL Skone. (drzwi białe) zastanawiam sie nad modelem modern 02 i nad fiordem choc ten model dla mnie troche za bardzo babciny jest. Moze ktos z was ma grafa i moglby zalaczyc zdjecia ( strasznie chce zobaczyc z bliska płyciny w tych dzrwiach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glacjusz 29.01.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Witam! Mam pytanie odnosnie tych drzwi wewnetrznych: czy ktos takowe posiada, jak zadowolenie z uzytkowania? No i szukam dobrej firmy z woj. malopolskiego, ktora mozecie polecic do zakupu i montazu tych drzwi?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia.70 08.03.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ja zamówiłam te drzwi i żaluję!! niestety!! jakis koszmar a mogłam zamówić POR|TE albo Gerde !! ładne są nic poza tym! obsługa nie miła.. łaskawie uwzględnili mi reklamcję po 16 dniach!! a ja wciąz czekam na drzwi które zamówiłam..(ościeznice) a przysli mi jakąś!! szkoda słow! Witam! Czy posiada ktoś drzwi firmy pol-skone? Jesli tak mogę znac opinię czy są wykonane solidnie? A może ma ktos zdjęcia tych drzwi ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia.70 08.03.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ja kupiła pol-skone i żałuję. nie dostałam takiego produktu jak zamawiałam!!.czekam zapłacone.. wszytsko a ja czekam aż reklamcję mi rozpatrzą!!ropatrzyli o pozytwynie jakże by inaczej ich wina! a ja wciąż czekam!!aż przywiozą....... ładne są te POL- SKONE!! nic poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.03.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 kacha ja mam simple to te sama seria co graf czy fjord, według mnie simple fajniej wyglądają niż grafy ale oczywiście w wersji nieszklonejmożna u mnie obejrzeć w stopce, jak się wczytasz w wątek to znajdziesz tam inną użytkowniczkę tych drzwi ładne fotki miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thnd 09.05.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 podbijam tematjak jest z jakością tych drzwi? warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts