agagda 30.01.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witam, mam problem i nigdzie nie mogę znaleźć potrzebnych informacji :/Mieszkam w domu 4-rodzinnym , który posiada 4 garaże pod mieszkaniami. Do tej pory nie miałam problemu z wilgocią w garażu, a teraz w samochodzie brzydko pachnie wilgocią, a na bramie skrapla się woda. Żadna dotychczasowa zima nie przyniosła takich efektów. Wilgoć pojawiła się (przynajmniej tak mi się wydaje) od kiedy sąsiedzi przechowują w sąsiednim garażu drewno do kominka. Nasze garaże posiadają otwory wentylacyjne, tak, że powietrze cyrkuluje we wszystkich garażach. Czy przechowywanie drewna przez sąsiada może być przyczyną wilgoci w moim garażu? Pozdrawiamaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 30.01.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Wątpię. Jak wentylowany jest Twój garaż? Ile ma otworów i gdzie są umieszczone? Dokąd prowadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 30.01.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 obrzęd odprawić trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts