Teska 07.03.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Kasiorek tchu zabrakło..zeby opisac to co zobaczyłam... pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 07.03.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macieii 07.03.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 A ja mam pytanie o "łatwość naprawy" takiego kibelka. Planuję podwieszany Geberit, ale po ostatnich doświadczeniach myślę sobie, że w takim kibelku mogą zepsuć się 2 elementy:1. Mechanizm spłuczkowy - do wymiany przez dziurę do przycisku. To jeszcze jest łatwe do wyobrażenia.2. Uszczelki. A to już jest raczej trudno dostęne. Pytanie - jak się w praktyce wymienia elementy trudno dostępne -np. połączenie rury spłuczkowej ze zbiornikiem na wodę ? Ostatnio "poszła" u mnie właśnie uszczelka pod zbiornikiem. A może tam takich elementów nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.03.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Kasiorek napisał: dzięki Słowa uznania, na prawdę jest co pokazać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.03.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 skąd takie ID - OD KASY ! (chwalipięto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 08.03.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Anonymous napisał: skąd takie ID - OD KASY ! (chwalipięto).Kompleksy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sakus 08.03.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Faktycznie ktoś ma tutaj kompleksy. A Kasiorkowi należą się naprawdę słowa uznania za taaaaaaaaką aranżację wnętrza http://smile.smilies.nl/511.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.03.2004 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Ewunia A ile Ty czasu spędzasz na kibelku tak razem licząc w ciągu doby ? Pozdrawaiam Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 08.03.2004 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Paty napisał: Ewunia A ile Ty czasu spędzasz na kibelku tak razem licząc w ciągu doby ? No trochę zejdzie To dobre miejsce na samotność i czasem nawet inni to uszanują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 08.03.2004 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 po zamontowaniu kibelka przez dłuzszy czas miałem psychiczny opór aby na nim usiąść Bałem się, że się urwie......nie urwał się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benita72 10.03.2004 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Ha, to tak jak moja teściowa. Gdy dowiedziała się, że montujemy wc podwieszane, stwierdziła: eee, to wygląda jak pisuar i jeszcze się urwie.. Każdą radość potrafi zepsuć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 12.03.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 My mamy podwieszany kibelek i bidet.Ładnie się wkomponowały w łazienkę (są jakoś zgrabniejsze od stojących). Co do teściowej- zazdrości i tyle.Ten typ tak widocznie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 12.03.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 Ja zdecydowałam się na podwieszane z dwóch powodów:1. Łatwośc sprzątania - jakoś nie polubiłam tych objęć z muszlą stojącą2. Optycznie zajmują mniej miejsca niż stojące plus możliwośc zastosowania wiszących szafek pod umywalkami (choć do tego akutat nie potrzeba stelarzy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.03.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2004 ja zamontowałam kompakt i baaaardzo żałuję drugi raz na pewno byłby podwieszany....taki wygląda lżej, no i przede wszystkim czystość - na tych wszystkich zagięciach na i wokół teraz kurz gromadzi się strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaijurek 19.03.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 Mam wiszące kibelki i bidety, niech diabli porwą stojące! Zawsze się coś popaprze i trudno wyczyścić. A poza tym, skąd Wy bierzecie takie ceny?! Jednak prowincja ma też plusy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 26.03.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Ja też z grupy wiszących. I zdecydowanie łatwiej łazienkę utrzymać w czystości. Tak jak Marbo nie tęsknię za objęciami muszli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts