dakula 30.01.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 (edytowane) Q Edytowane 10 Lutego 2014 przez dakula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.06.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2011 ja bym zostawiła kuchnię z tym słupkiem przy wejsciu do spiżarni.obok w trej linii dałabym zlew . potem tam gdzie jest zlew dałabym płytę. mam wyspę tak jak ty i w niej długą płytę . wyspa ma 2, 10 . i jest za mało miejsca do jedzenia dla 3 osó. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiazet 03.07.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Jak dla mnie dom w za bardzo nowoczesnym stylu, taki zbyt sterylny i na pokaz, w prawdziwym życiu tak się chyba nie da, choć kuchnia bardzo mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 24.08.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Dakula. zgłoś już rozpoczęcie budowy w nadzorze, to będziesz już mogl zaczynać zaraz po otrzymaniu zezwolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 13.12.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Mam podobny układ łazienki i zastanawiam się czy dąć od lewej strony najpierw wannę a potem prysznic czy najpierw prysznic a za nim wannę....Co tobę kierowało, ze wybrałas akurat tak?Z góry dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 13.12.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Czy w strukurze okien nie widać różnicy między pcv a aluminum?Podobnie jak u Ciebie chciałam zrobić aluminiowe okna (duże przeszklenia) a pozostałe mniejszcze zrobić z pcv. Czy rzeczywiście idzie dobrać ten sam kolor pcv i aluminium? Proszę o wszelkie rady dotyczące połączenia tych dwóch materiałów Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 17.12.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Rozumiem w takim razie że PCV są cieplejsze od aluminium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rozaliafashion 05.01.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Dom jest przepiękny...aż brak mi słów Podjęłam decyzję, że połączę astolarkę aluminium na parterze z pcv na piętrze -tak jak u Ciebie. Myślę, że jest to najlepsze rozwiązanie. Dałam okna do wyceny do różnych firm między innymi do nexbou i oknoplast ( system aluprof) . Oferują oni sytem MB 60 i MB 70.....i mam dylemat, który wybrać? Zastanawiam się również na strukturą okien pcv na piętrze. Kolor okien dobrałam natomiast jeden z przedstwicieli wspomniał mi, że struktura gładka pcv jest bardzo delikatna i często ulega zniszczeniu więc proponuje mi strukturę drewnopodobną. Osobiście bardziej podoba mi sie gładka ale nikt z znajomych nie ma takiej w oknach w kolorze i nie potrafię zweryfikować czy faktycznie są one tak delikatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts