Karolina i Artur P 27.10.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 dakula gratuluję rozpoczęcia prac!!! Bardzo sie cieszę Jaki plan na ten rok??? Ja też mocno trzymam kciuki za pogodę, do tej pory nie możemy narzekać (odpukać ) Pozdrawiam serdecznie i będę kibicować, czekam na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.10.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Kibiocuję, kibicuję. Najbardziej trzymam kciuki za to, żeby rzeczywiście było BEZOBSLUGOWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 28.10.2011 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Pogoda, na razie lepsza do budowania niż latem. Robimy w tym roku zero, a resztę na wiosnę. Myślę, że stan surowy będzie bezobsługowy całkiem, później będzie już o to trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.10.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Wczoraj wytyczanie a dzisiaj już ławy zalane?! Super, szybciutko poszło Pogoda jest boska! .... i niech tak zostanie, jak dla mnie z miesiąc ;D Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 28.10.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Noooo, rzeczywiście ekspressssem to zrobiliscie . To wróżę szybkie postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 28.10.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 To chudy beton jest - chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 29.10.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Przybyłam, widząc kolejny ciekawy projekt na tym forum Zapowiada się piękny, duży dom. Zazdroszczę, że w tym roku zaczynacie... Życzyłabym sobie takiej długiej złotej jesieni 2012 Zdradzisz, w jakim mieście budujecie? Będę podglądać Trzymam kciuki za szybką i bezobsługową realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 30.10.2011 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Witaj lullaby, miło cię gościć. Pisałam już, że nie budujemy w Warszawie, a miasta na razie zdradzać nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akswał 30.10.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Piękny projekt i wizualki - trzymam kciuki za stan zero Zazdroszcze płaskiego dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 31.10.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Trzymam kciuki za Ciebie, za siebie i inne/innych zaczynających jesienią 2011I wszystkich budujących, a co ! Tu wskazany byłby kieliszek, bo wyszedł mi budowlany toast:bye: http://img843.imageshack.us/img843/2818/indeksbk.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 31.10.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Czesc! niestety nie mialam czasu przeczytac wszystkich komentarzy ale przeczytalam twoj dziannik i pierwsze co to nasuwa mi sie pytanie czy ktos ci proponowal GWC w fundamentach?my tak mamy bo szkoda nam bylo dzialki marnowac no i naliczono nam 8% VAT bo w budynku mieszkalnym a nie 23%. Przeczytałam ze dopiero wylewacie lawy wiec teoretycznie jeszcze mozna byloby je zamontowac w fundamentach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 31.10.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Witajcie akswał i koktajl GWC na razie nie robimy. Taki w ziemi u nas odpadł ze względu na długość pętli, pod domem nie zmieszczą się na 100%, nawet ogród był za mały. Jeśli więc zrobimy GWC będą dwa odwierty pionowe, podobne jak do PC. Dzięki za kciuki , chyba poszło dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 31.10.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 hej, dakula - obejrzałam wizualki - bardzo, bardzo fajne, czyściutkie takie pomieszczenia, bez natłoku sprzętów, spokojne kolory - mnaim! no i trzymam za bezmroźne noce teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 31.10.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 31.10.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 pod domem nie zmieszczą się na 100%, no tak głupia jestem;-)przeciez trzeba jeszcze miec wystarczającą powierzchnie w jednym kawałku pod domem zeby sie GWC zmiescilo;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 03.11.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 dakula, jak ładnie poszło z zalaniem ław Super! Co jeszcze planujecie w tym roku / przed zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 03.11.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Robimy zero, zabezpieczamy na zimę i czekamy do wiosny. Był plan na całość w tym roku ale BNB nam się strasznie przedłużyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 08.11.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ślicznie wyrosły te ściany :) Pewnie biegałaś już po "pokojach", super uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 08.11.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Jak już pisałam wszystkie wydają się malutkie. Ale to pewnie kwestia skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 08.11.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Jak już pisałam wszystkie wydają się malutkie. Ale to pewnie kwestia skali. też miałam takie wrażenie. I nadal mam Gratuluję postępu prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts