dakula 23.10.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Wnętrza to tak za miesiąs lub dwa, na razie wszystko rozgrzebane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 23.10.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Muszę się ujawnić z cichego podglądania,bo mnie emocje rozrywają. Im więcej postępów na Twojej budowie,tym bardziej mam ochotę zostać seryjnym mordercą i mordować dla dobra ludzkości miejskich architektów Po prostu cudo.Cuuudooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.10.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 dakula, wieki mnie u Ciebie nie było, ale to Twoja wina jest, bo rzadko się odzywasz Dom piękny, ale ja czekam na Twoje wnętrza przecudnej urody:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 24.10.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 oj ja też bardzo czekam na wnętza ale i na ogród, pamiętam projekt i umieram z ciekawości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 24.10.2012 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Fajnie, że o mnie pamiętacie, na razie mam tylko kilka płytek w kotłowni na podłodze ale idzie już w dobrą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 25.10.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Czesc , gratuluje postępow.Mam pytanie o Twoje okna aluminiowe - jaka jest ich wysokość, dlaczego zdecydowałaś się na dodatkowe podziały , czy polecasz wykonawców ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 25.10.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Hej, okna mają 2,65 m wysokości, a najszersze ma 4,5 m szerokości, podziały w nich zaproponował architekt i były w projekcie od zawsze, stanowią również ważny element elewacji zewnętrznej, np. wyznaczają granicę drewnianych wstawek,W największym oknie jest do nich również dokręcone specjalne wzmocnienie, które usztywnia konstrukcję.Okna są bardzo ładne i miały przyzwoite parametry termiczne więc jestem z nich zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.10.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Hej Dakulko:D. Dawno Cię nie było, ale widzę, że nie próżnowaliście na budowie:). Okna z roletami wyszły super! Nie przejmuj się poślizgiem, jak nie na te, to przeprowadzisz się na następne święta;). Już szykuj dekoracje z kwadratowych jajek;). Wizualka salonu zachwyca:cool:. Mam nadzieję, że uda Wam się zachować kolorystykę i kubistyczność kanapy w centralnej części salonu:cool:. Czekam na nowe zdjęcia, również te z ogrodu:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 01.11.2012 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Hej Rasia, miło, że do mnie zaglądasz. Salon to spore wyzwanie, szczególnie okładzina na ścianach. Niedługo pokarzę, co mi chodzi po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 04.11.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nie ma to jak promyki słoneczka wpadające przez duże okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 06.11.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 swietnie wyszla lazienka maluchow! powiem szczerze, ze jak zapodalas plytki, to jakos troche obawialam sie o wyglad ostateczny, ale jak widac zupelnie niepotrzebnie, efekt wspanialy buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 13.11.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Łazienka ma już fugę i wygląda moim zdaniem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 13.11.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 dakulko, łazienka dzieciaczków super. Co to za płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 13.11.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Firenze Ambar Porcelanosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 13.11.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) Dakula, dawno nie zaglądałam, a Ty już wnętrza robisz Świetny pomysł do łazienki dziecięcej. Co do fal w dużej - czy to będzie motyw czy one będą wypukłe? Widziałam takie wypukłe fale (chociaż raczej przypominają plażę nad morzem i taki pofałdowany piasek) i wyglądały niesamowicie. Villeroy&Boch Paper Moods w pięknym delikatnym kolorze. I też podobają mi się te szare kubiki w salonie. Niestety zauważyłam, że często to, co wygląda ciekawie okazuje się być niewygodne. Tak wychodziło mi z licznymi narożnikami, sofami w nowoczesnym stylu. W rezultacie do tej pory nie trafiłam na nic, co spełniałoby oba warunki (+ sensowna cena). Podpisuję się pod opinią co do podłogówki. Nie mamy ani jednego grzejnika i jestem bardzo zadowolona. Musimy tylko popracować nad sterowaniem, bo w jednym pomieszczeniu zbyt mocno grzeje. Edytowane 13 Listopada 2012 przez Spirea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sława05 26.11.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Witaj dakulo, Płytki, które zaprezentowałaś wyżej są fantastyczne.Też na nie chorowałam Płytki u dzieci są piękne. Chciałabym się jeszcze dowiedzieć, czy masz jakieś namiary na architekta z okolic poznania? Szukam i szukam... i znajdnąć nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 29.11.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witaj sława z architektem niestety nie pomogę, bo nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.12.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 Dakula,przepraszam, ze sie wcięłam do dziennika, dopiero zobaczyłam, ze masz komentarze... Juz usunęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 22.12.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 http://foto2.m.onet.pl/_m/fb370c0c49ed019c0f1ac544fc10d96e,21,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.12.2012 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Dakula, abyś nowy rok kończyła w nowym domu ... http://img689.imageshack.us/img689/7804/2013nw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts