Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowa bezobsługowa - prawie KOMENTARZE

dakula

Recommended Posts

• Odpowiedzi 316
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej,

okna mają 2,65 m wysokości, a najszersze ma 4,5 m szerokości, podziały w nich zaproponował architekt i były w projekcie od zawsze, stanowią również ważny element elewacji zewnętrznej, np. wyznaczają granicę drewnianych wstawek,

W największym oknie jest do nich również dokręcone specjalne wzmocnienie, które usztywnia konstrukcję.

Okna są bardzo ładne i miały przyzwoite parametry termiczne więc jestem z nich zadowolona.

Hej Dakulko:D. Dawno Cię nie było, ale widzę, że nie próżnowaliście na budowie:). Okna z roletami wyszły super! Nie przejmuj się poślizgiem, jak nie na te, to przeprowadzisz się na następne święta;). Już szykuj dekoracje z kwadratowych jajek;). Wizualka salonu zachwyca:cool:. Mam nadzieję, że uda Wam się zachować kolorystykę i kubistyczność kanapy w centralnej części salonu:cool:. Czekam na nowe zdjęcia, również te z ogrodu:yes:.

Dakula, dawno nie zaglądałam, a Ty już wnętrza robisz :)

Świetny pomysł do łazienki dziecięcej.

Co do fal w dużej - czy to będzie motyw czy one będą wypukłe? Widziałam takie wypukłe fale (chociaż raczej przypominają plażę nad morzem i taki pofałdowany piasek) i wyglądały niesamowicie. Villeroy&Boch Paper Moods w pięknym delikatnym kolorze.

ImgRepos_PaperMoods_DEEN_pdf_01042010_125059untitled_Images_Page_0_0_1000.jpg

I też podobają mi się te szare kubiki w salonie.

Niestety zauważyłam, że często to, co wygląda ciekawie okazuje się być niewygodne. Tak wychodziło mi z licznymi narożnikami, sofami w nowoczesnym stylu. W rezultacie do tej pory nie trafiłam na nic, co spełniałoby oba warunki (+ sensowna cena).

Podpisuję się pod opinią co do podłogówki. Nie mamy ani jednego grzejnika i jestem bardzo zadowolona. Musimy tylko popracować nad sterowaniem, bo w jednym pomieszczeniu zbyt mocno grzeje.

Edytowane przez Spirea

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...