tja 31.01.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Witam! Firma montuje mi drzwi łazienkowe firmy Winddor. Listwy maskujące ścieli o 0,5 cm nad podłogą i wypełnili to silikonem. Na moje pytanie, dlaczego listwy maskujące nie przylegają do podłogi, tylko są krótsze o 0,5cm dostałam odpowiedź,że zawsze tak robią, bo np. jakby wylała pralka to listwy masujące szlak trafi i będą do wymiany. Fakt drzwi może nie są super jakościowo - takie na jakie pozwoliły mi finanse. Ponieważ się nie znam na tym, to nie wiem, czy wciskają mi ściemę, bo za krótko podcięli listwy maskujące, czy rzeczywiście mają rację. Co o tym myślicie? Edytowane 31 Stycznia 2011 przez tja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.02.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Jeśli tak robią.. to uzasadnienie podają dobre. W instrukcjach inncyh firm jest co najwyzej zalecenie posmarowanie opasek od dołu silikonem. Faktycznie - opaski w łazienkach najszybciej puchną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts