roxor 31.01.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Chciałem zapytać o opinię ludzi, którzy mają sypialnię z oknami od strony południowej. Czy w lato pokój bardzo się nagrzewa i czy popołudniu (wieczorem) jest już chłodniej i można spać spokojnie:)Szukałem na forum podobnych postów, ale konkretnej odpowiedzi nie znalazłem.Z góry dzięki, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 31.01.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Mam obecnie i będę mieć za dwa tygodnie drugą sypialnię od południa i naprawdę nie ma żadnego problemu. Na dzień spuszczam rolety zewnętrzne, sęk chyba też w dobrym ociepleniu poddasza aby się wnętrze nie nagrzewało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roxor 31.01.2011 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Dzięki za opowiedź. Zapomniałem dodać, że chodzi o mieszkanie w nowym bloku. W sypialni są dwa duże okna drewniane do podłogi (w zasadzie cztery, ułożone w kratę). Z tego co się orientuje są to trzyszybowe okna Sokółki. Wchodzą więc w grę rolety albo okiennice wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts