protos 31.01.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Hej, Słyszałem, że baterie Ferro mają serwis dojeżdżający do domu klienta. Możecie się wypowiedzieć na ten temat? Czy kupując baterię, np. ferro basic za 55 zł na allegro, mogę liczyć na przyjazd serwisanta w przypadku, jak bateria zacznie przeciekać? Wiem, że KFA tak ma, ale wolę Ferro. Już jakiś czas temu pytałem się o to, ale nie dostałem odpowiedzi. Może teraz się uda?! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 02.02.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 to ja się podczepiam pod pytanie...ferro mam na razie tylko na wannie osobno trzyelementowy zestaw i jestem zadowolona, niebawem kupię całą resztę, zamierzam kupić wszystko z ferro, więc jak macie jakieś uwagi (też krytyczne) to chętnie wysłucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziobeczek1 02.02.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Baterie Basic jest to seria "inwestycyjna", najtańsza na którą producent udziela tylko 2 lata gwarancji a nie jak w przypadku innych serii- 5lat. Nie wiem jak jest w przypadku tych baterii z serwisem- ale podejrzewam, że nitk by nie przyjechał Polecam wybrać coś z trochę droższych serii np Smile, Vasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts