Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom w Astrach z Archonu

Recommended Posts

Witam Forumowiczów.

Jestem świeżym urzytkownikiem.

Interesuje mnie zakup projektu w Astrach lecz nic nie mogę znaleść na jego temat.

Pozwoliłem sie przyłaczyc bo bedę budowac dom w Astrach i chciałem skorzystać z Waszych doświadczeń. W tej chwili zbieram dokumenty i jestem na etapie zakupu projektu.Mam już Inspektora nadzoru budowlanego,geodeta też już robi mapkę,przyłącza w drodze.Proszę o jakąkolwiek pomoc Tych co już posiadają taki domek.Zdjęcia mile widziane.Podam mój adres mailowy do ewentualnej korespodencji : [email protected].

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam znad Bałtyku.

Rafał :bye:

:( Widzę że nie ma chętnych co by sie wymienili doświadczeniem budowy tego domku :(

Postanowiłem i tak kupić ten projekt tak wiec może ja wymienie sie doświadczeniem i wrzucę w przyszłości jakieś fotki.Pozdrawiam Forumowiczów ,,muratoradom,,

Witam!

Jeśli mogę poradzić, to może poszukaj w dziennikach budowy. Nie wiem, czy próbowałeś wrzucić nazwę projektu w wyszukiwarkę.

Tak poza tym życzę powodzenia w budowaniu i trzymam kciuki za kolejnego budowniczego. My jesteśmy na etapie stan surowy otwarty i czekamy do marca na rozpoczęcie kolejnego etapu.

Powodzenia. :D

• 1 year później...

Witajcie Astrowicze!

Chciałam trochę odświeżyć temat i zapytać jak Wasze budowy domu w astrach? Również jesteśmy zainteresowani tym projektem i jak dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku rozpoczniemy budowę.

W internecie mało jest informacji na temat tego projektu, my już mamy pomysły na wprowadzenie pewnych zmian.

Bardzo bym prosiła o jakieś sugestie, a najlepiej zdjęcia z poszczególnych etapów budowy. Może ktoś z Was ma już zdjęcia urządzonych wnętrz ;)

• 6 months później...