Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KOLOROWA ceramika łazienkowa - czarne, czerwone, niebieskie: miski, umywalki, wanny

zone

Recommended Posts

Co prawda nie mam sanitariatów w takim kolorze, ale myślę że dobrze wyglądałyby z kolorami chłodnymi np. seledyn, pistacja, groszek lub błękit, myślę że bardzo ładnie wyglądałoby tez zestawienie z kolorem lawendy lub fiołka. Żóltego raczej nie polecam, jeśli już ciepłe to może łosoś albo morela lub tez kolor terakoty.

Dzieki za odpowiedź. Szczerze mówiąc tych kolorów wogóle nie brałam pod uwagę, a uważam że to fajny pomysł :lol:

Myślałam żeby zrobić ściany w kolorze trawertynu z paskami (listwami) w kolorze ciemnego drewna, albo kolorowych kosteczek mozaiki mniej więcej na 2/3 wysokości, ale właśnie miałam wątpliwoiści, czy takie ściany nie zlałyby się ze "sprzętami"

pozdrawiam :p

Czy ktoś z Was ma może sanitariaty w kolorze innym niż biały?

Kupiłam kolor pergamon (kremowo-beżowy) i chciałam posłuchać Waszych opinii jak to się sprawdza wizualnie i praktycznie

Pozdrawiam :wink:

Duża odwaga produkcja koloru w KOLE, czy CERSANICIE to mniej niż 3%(to wyznacza poziom popularności) niezależnie od fabryki, ale ceramika opocz tego że droższa to z utrzymaniem w czystości nie ma różnicy żadnej.

Kolory płytek jak wyżej.

A mnie zachwyciły swojego czasu zielone - z cieniowaniem ku ciemniejszej zieleni na brzegach ...i do tego jasne płytki i zieleń prawdziwa w oknie łazienki....ale nie wie czy mi nie przejdzie... Przez jakiś zcas miałam w mieszkaniu takiebeżowe ( bo innych nie mogłam dostac) i szczerze mówiąc kiepski efekt - jakoś nie podobało mi sie ;p

pozdarwiam

Mwanamke

• 2 years później...
  • 9 months później...

czescmam pytanie panie i panowie.Mianowicie szukam wanny naroznej asymetrycznej akrykowej ale w koorze bezowym????

moze ktos z was wie gdzie mozna kupic taką???

moze zamawialiscie juz gdzies ,moze slyszeliscie gdzie jest mozliwosc zamowienia takiej???moze macie namiary na jakiegos producenta wanien akrylowych????

prosze o jakies moze linki adresy telefony itp

z gory dziekuje

• 2 weeks później...