karolek75 14.11.2016 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Najlepsza ponoc deszczowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisciasty 14.11.2016 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Pewnie tak, ale ja i tak spędzam 150% doby na robieniu tysiąca pilnych rzeczy, więc łapanie deszczu i wpuszczanie go do rury jakoś niespecjalnie mi się widzi Kranovit będzie wystarczająco dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.11.2016 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Najlepsza ponoc deszczowka. Bo jest miękka? Bez przesady, w tej instalacji kamień odłoży się raz i będą to śladowe ilości. Pomijalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisciasty 16.12.2016 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Pompa hula. Na razie nadal nie mieszkamy (bo nie ma wody ale już grzeje, zalaliśmy jednak podłogówkę wodą importowaną w beczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.12.2016 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Pompa hula. Na razie nadal nie mieszkamy (bo nie ma wody ale już grzeje, zalaliśmy jednak podłogówkę wodą importowaną w beczkach Tylko nie przeraź się zużyciem, tak jak wszyscy na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waz_2000 20.12.2016 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Jakie macie obiegówki w swoich pompach?Bo przy podłogówce mam jakąś niebieską, niezidentyfikowaną.DZ i GZ standardowo Grundfoss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 20.12.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Jakie macie obiegówki w swoich pompach? Bo przy podłogówce mam jakąś niebieską, niezidentyfikowaną. DZ i GZ standardowo Grundfoss W rejonie Byd sa inne standardy epco 25/40-70 z LFP. Co masz na mysli piszac obiegowki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waz_2000 20.12.2016 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Pompki obiegowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 20.12.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Pompki obiegowe Piszesz ze masz przy DZ i GZ Grundfossa. O jakiej jeszcze pompce obiegowej myslisz ? GZ to podlogowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waz_2000 20.12.2016 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Namieszałem.DZ i CWU Grundfoss. Nie mogę się dopatrzeć tabliczki na pompce od podłogówki. Pompka niebieska, kanciasta, bez pokręteł, nie wiem na którym biegu chodzi ani ile W ciągnie...chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek75 20.12.2016 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Dziala ? Nie warto moim zdaniem zmieniac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lisciasty 25.12.2016 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Ja mam jakieś "Keller", chyba nie jest to jakaś wyższa półka :> Martwi mnie, że zżerają 100W na trzecim biegu. Są jakieś pompy bez elektronicznej regulacji, energooszczędne, a jednocześnie nie kosztujące majątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 20.11.2018 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 podbijam wątek...mam wrażenie, że co poniektórzy zapomnieli, że bardzo dobrą alternatywą dla "markowych" PC są PC polskich producentów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wally666 28.11.2018 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Wymień jakich producentów, warto dla potomności utrzymywać listę polecanych polskich firm które warto montowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 28.11.2018 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 przejrzyj dział Pompy ciepła - to zobaczysz kilka takich wątków..właśnie piszesz w jednym z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TakTo 28.12.2020 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Wątek ten ma już prawie 10 lat. Chciałbym się zapytać kilkuletnich użytowników pomp Ecopol - System o opinie po kilku latach użytkowania. Czy jesteście zadowoleni z pompy firmy Ecopol - System? Czy były jakieś awarie? Jeżeli były, czy jesteście zadowoleni z serwisu i czy był kosztowny?Jakie są wasze opinie po tych kilku latach użytkowania pompy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JTKirk 28.12.2020 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2020 Od kilku lat nic się nie dziejeByły drobne awarie, ale nic związane bezpośrednio z PC. Czujnik zaniku fazy padł po burzy - wymieniłem we własnym zakresie.Zawór zwrotny - wymieniłem we włąsnym zakresie. Jeden z czujników zaczął świrować, mimo że dawno po gwarancji, to firma przysłała mi czujniki do podmiany, zanim zdążyłem to zrobić, to czujnik zaczął pokazywać dobrze i pokazuje dobrze do dzisiaj.Jedna z pomp obiegowym przestała pracować (jedna z kondygnacj) - wymieniłem we własnym zakresie.Więc serwis nic mnie nie kosztował, trochę pracy włąsnej. Z firmy jestem bardzo zadowolony , bo nawet jak teraz mam jakieś pytania, coś mi nie pasuje, to dzwonię i wiem że uzyskam odpowiedzi na moje pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts