Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy Ciepła - Ecopol - System

Gość Gosc***

Recommended Posts

• Odpowiedzi 676
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 1 year później...
  • 2 weeks później...
  • 2 years później...

Wątek ten ma już prawie 10 lat. Chciałbym się zapytać kilkuletnich użytowników pomp Ecopol - System o opinie po kilku latach użytkowania. Czy jesteście zadowoleni z pompy firmy Ecopol - System? Czy były jakieś awarie? Jeżeli były, czy jesteście zadowoleni z serwisu i czy był kosztowny?

Jakie są wasze opinie po tych kilku latach użytkowania pompy?

Od kilku lat nic się nie dzieje

Były drobne awarie, ale nic związane bezpośrednio z PC.

Czujnik zaniku fazy padł po burzy - wymieniłem we własnym zakresie.

Zawór zwrotny - wymieniłem we włąsnym zakresie.

Jeden z czujników zaczął świrować, mimo że dawno po gwarancji, to firma przysłała mi czujniki do podmiany, zanim zdążyłem to zrobić, to czujnik zaczął pokazywać dobrze i pokazuje dobrze do dzisiaj.

Jedna z pomp obiegowym przestała pracować (jedna z kondygnacj) - wymieniłem we własnym zakresie.

Więc serwis nic mnie nie kosztował, trochę pracy włąsnej. Z firmy jestem bardzo zadowolony , bo nawet jak teraz mam jakieś pytania, coś mi nie pasuje, to dzwonię i wiem że uzyskam odpowiedzi na moje pytania.