lulkas 31.01.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Euro powinno być w Polsce zachowane... przez dwadzieścia lat. Złoty powinien trwać !!! Ave Jaro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 31.01.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Białe jest białe????????. Kurna, nikt nam tego nie wmówi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 01.02.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Posłuchałem Prezesa dokładniej i bardzo mnie zastanowiła argumentacja: dlaczego właściwie złotówka ma zostać co najmniej 20 lat. Oto ten geniusz ekonomiczny stwierdził, że złotówka powinna być trzecią walutą w Europie, czyli lepiej niż funt lub frank - tego nie uściślił. Nie trzeba być ekonomistą aby zauważyć, że nasza złotówka traktowana jest w chwili obecnej jak papier wartościowy, a raczej spekulacyjny. Jeszcze jedno mnie zastanowiło. Hasło repolonizacji banków w Polsce (?). O ile mnie pamięć nie myli, to za jego premierostwa puściliśmy w obce ręce PKO SA i BPH. Jakoś wówczas nie znalazł sposobu na pozostawienie tych banków w rękach polskich.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 01.02.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ale ma zryty łeb....., szkoda komentować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.02.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 przecież chory bł .......... jest ....... może by ZUS dał mu rentę dożywotnią w zamian za odejście z polityki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 01.02.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Prezes zawsze był nawiedzony i szalony. To i dziwnych pomysłów również mu nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts