rosek 03.02.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 no to przeciez napisałem że najlepszym rozwiązaniem jest budowa komina, a mimo to stosuje sie w wielu przypadkach kominki i jakoś to się sprawdza ( nie mówie że równie dobrze co komin). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M K 03.02.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 no to przeciez napisałem że najlepszym rozwiązaniem jest budowa komina, a mimo to stosuje sie w wielu przypadkach kominki i jakoś to się sprawdza ( nie mówie że równie dobrze co komin). Przypomnę twoje posty z tego wątku: post #3 - "Niema takiego czegoś jak kominki wentylacyjne ale w projektach występują i cała Polska zakłada te służące do odpowietrzenia i widocznie to się sprawdza i nikt raczej nie narzeka, chyba że na kominki Robena którymi potrafi lać się woda" post#6 - "ale ja nie napisałem, że one sie całkowicie nie nadają. odradzają teoretycy a w praktyce to sie sprawdza" post#13 - "tylko jak masz duży dom z "rozrzuconymi" pomieszczeniami to weź sobie buduj z 5 kominów, kiepska sprawa" Sam sobie zaprzeczasz. Jak piszesz nowy post to przeczytaj jeszcze raz te co wcześniej napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skarpa 04.02.2011 04:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Również dzięki za opinie i wszystkim za dyskusję.Tego mi było trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts