Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

jestem studentką IV roku studiów architektury krajobrazu z doświadczeniem w zawodzie. Chętnie podejmę współpracę lub przyjmę zlecenia (województwo dolnośląskie oraz śląskie). Projektowanie ogrodów, inwentaryzacje zieleni.

Dobrze obsługuję programy AutoCad, Corel, Photoshop, SketchUp, podstawy 3ds Max oraz pakiet MS Office. Zapraszam również na stronę z portfoliem: http://www.karolinaw.carbonmade.com

Zainteresowanych proszę o kontakt meilowy: [email protected] lub gg 1404292

Poniżej prezentuje jedną z wizualizacji

8 kopia..jpg

• 1 month później...

witam . Włodek M. proponuję współpracę , wykonuje ogrody od 22 lat , niestety nie znam się na projektowaniu, chętnie nawiążę współpracę z młodym projektantem , mieszkam w Sosnowcu mam spore doświadczenie w wykonawstwie zieleni i małej architektury , sam projektuje systemy automatycznego zraszania.

pozdrawiam oczekuje propozycji

Witam,

jestem studentką IV roku studiów architektury krajobrazu z doświadczeniem w zawodzie. Chętnie podejmę współpracę lub przyjmę zlecenia (województwo dolnośląskie oraz śląskie). Projektowanie ogrodów, inwentaryzacje zieleni.

Dobrze obsługuję programy AutoCad, Corel, Photoshop, SketchUp, podstawy 3ds Max oraz pakiet MS Office. Zapraszam również na stronę z portfoliem: http://www.karolinaw.carbonmade.com

Zainteresowanych proszę o kontakt meilowy: [email protected] lub gg 1404292

Poniżej prezentuje jedną z wizualizacji