Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zastanawiamy sie też nad tk9 tej samej pracowni, jak dla mnie sa to domy wręcz idealne dużo pomieszczeń a mały metraz i nieskomplikowana bryła wiec pewnie beda tanie w budowie.

Będę wdzięczna za jakieś uwagi, może ktoś posiada zdjecia tych domków?

Skorzystałem z usług tej pracowni.

Jestem w pełni zadowolony. Czyli naprawde przemyślany pod każdym wzgledem projekt, sprawna, mila i co najważniejsze kompetentna obsługa!

Osobiscie właśnie rozpoczynam budowę tk2! dokładnie tak jak mówisz bryła jest prosta ale wcale nie banalna co wg mnie tez przeklada sie na nie najwieksze koszta budowy wzgledem innych projektow. Także od siebie polecam.

Moze niedługo bede mial juz jakies pierwsze zdjecia z budowy to jak bede pamietal to wrzuce na forum.

pozdrawiam

michał

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...

Ja buduję TK 24 Gl. Faktycznie szukałam bardzo długo odpowiedniego projektu i po przjrzeniu całej masy takich samych domów (archipelagu, archonu itd..) domy Architeki poprostu mnie urzekły. Faktem jest, że wszystkie biura tego typu mają tysiące projektów rysowanych akordowo przez studentów, niestety te projekty niczym się specjalnie nie różnią i przeważnie są do bani. Architeka ma jak na razie kilkanaście projektów (w przystępnej cenie) ale każdy z nich ma to coś. Nie obyło się bez małych zmian, ale wynikały one z konieczności dopasowania projektu do działki.

Pozdrawiam wszystkich budujących domy ARCHITEKI.

• 2 years później...

Witam.

Pól roku temu zaczęłam gromadzić papiery i na dzień dzisiejszy mamy pozwolenie na budowę. Chcemy rozpocząć wiosną 2012r. Mam nadzieję, że do tego czasu będziemy mieli prąd.

W projekcie nie było większych zmian a mianowicie:

- wstawiliśmy okno w łązience

-zlikwidowaliśmy wyjście z tarasem z sypialni

-zlikwidowaliśmy okno w garderobie

-pomnijeszyliśmy okno w kuchni

Pozdrawiam i zapraszam do wymiany doświadczeń

• 3 weeks później...
  • 2 years później...