piotrekkatowice 01.02.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam! Może ktoś spotkał się z przypadkiem kiedy panele podłogowe pomiędzy pomieszczeniami znajdują się na różnych poziomach (różnica 4-5cm). Niestety wyrównanie poziomów nie wchodzi w rachubę. Byłbym wdzięczny za radę jak ja połączyć ze sobą w sposób jak najmniej widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 01.02.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Różnicy 4-5cm nie da się połączyć w sposób niewidoczny. A nawet gdyby się dało, to byłby to chyba głupi pomysł, ze względu na to, że zęby cały czas ma się tylko jedne, implanty drogie i jednak chyba gorsze od własnych. Zrobić to można, w sklepach skolko ugodno listew do zakańczania paneli , są i takie a'la kątowniki do zakańczania paneli na brzegach uskoku czy to do góry czy w dół, a właśnie ze względu na bezpieczeństwo zrobiłbym to jak najbardziej widoczne, nie jak najmniej. Może niekoniecznie dwubarwną behapowską taśmą oznaczył, ale kontrastowa listwa progowa albo coś takiego - już czemu nie. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 02.02.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 mam taka roznice w poziomach i nie da sie z tym nic zrobic...u mnie dodatkowo ten uskok zostal zabepieczony taka listwa w formie mini zjazdu,co wyraznie zwiekszylo bezpieczenstwo zalezy pomiedzy jakimi pomieszczeniami jest ta roznica,bo moze fajnie byloby podniesc poziom w jednym pomieszczeniu tak,aby byl wyrazny schodek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts