Redakcja 01.02.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 (edytowane) Jan Sabiniarz, architekt i poeta - w jednym i drugim powołaniu dociera do czegoś przejmującego: ciepła, bliskości z drugim człowiekiem, wiary w trudny sens życia i do piękna. Edytowane 3 Grudnia 2014 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.02.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 dzięki za ten link. jestem mieszkanką domu wg projektu p. Jana Sabiniarza I fanką jego projektów utrzymanych w regionalnych kaszubsko-tucholsko-wiejskich klimatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.01.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 hej, my mamy drewniane z firmy okland ,z grubym drewnianym szprosem , większe niż w oryginalnym projekcie. http://www.okland.net.pl/ Znajomi mają podwójne skrzynkowe , z podziałem szprosowym na osiem (sic!) małych okienek Fajnie to wygląda - ale mycie okien to wyzwanie - pot i łzy. No i są nieszczelne. Psy nam wydrapały pół okna tarasowego - Okland , niestety, nie poczuwa się do winy - ale i tak jestem z nich zadowolona Jaki projekt budujecie i gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts