bety 26.02.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 prosze o kontakt fachowca ktory wykona przylacze do budynku odleglosc od przylacza z gazowni do budynku to ok 30mb +3 punkty odbiorcze w budynku. ZABRZE.prosze o oferty cenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazylka76 26.02.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Bety, ja miałam te sam problem i rozwiązał sie sam. Gazownia miała za zadanie podłączyć gaz od granicy działki do najbliższego punku gazu ( jakieś 30m), zleciła to swojemu podwykonawcy, a ja sobie z nim porozmawiałam i o wykonał podłączenie od skrzynki gazowej ( mieszczącej się na granicy działki) do domu i wewnątrz. Właściwie ten podwykonawca to miał stałą ekipę z Gazowni i to oni zrobili całą robotę a on to jedynie firmował. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts