anula05 02.05.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 o rany Monika, współczuję, ale nie pomogę. Sama w poprzednim mieszkaniu w bloku miałam podobny problem - usłużny sąsiad - postawili zakaz parkowania pod blokiem na chodniku, a miejsca parkingowe pod blokiem zajmowali klienci wielkiego sklepu, ktory byl obok, wiec nie bylo gdzie parkowac. i jak sie stawalo na tymze chodniku to sie dostawalo mandat, bo jakis debilny sasiad zaraz dzwonil gdzie trzeba, przyjezdzali, robili zdjecia i mandacik. Za parkowanie pod wlasnym domem.Musisz walczyc, ale nie powiem Ci jak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 02.05.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Będę. bo to jest głupota. na pewno pozostali sąsiedzi po mojej stronie ulicy się na to nie zgodzą, bo niektórzy nie mają podjazdów, tylko stoją na ulicy. a jest to ulica domkow jednorodzinnych i do tego ślepa:offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.05.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 byłam w Zikicie. wszystko wiem. znak B-35 na stałe jest postawiony na wniosek .......Komitetu z naszej ulicy:eek: jutro piszę odwołanie i nękam Dyrektora Głownego. co za czasy,żeby komitety tak jak na Alternatywach 4 utrudniały zycie. Moię Wam szopki. podobno był u nas na ulicy Inspektor i tak zarządził. jutro będę JA i zobaczymy. zawsze zostaje TVn:wiggle: a starym dziadom nie odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 04.05.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 (edytowane) A tak odchodząc od kłopotów. Góra wymalowana. podłoga drewniana u Syna jest . w piątek wykładzina u nas w sypialni. w poniedziałek biały montaż.salon i kuchnia na piętrze się maluje. pod koniec tygodnia będzie gotowe.[ATTACH]55187[/ATTACH] żeby nie być gołosłownym Edytowane 18 Stycznia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.05.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 może to Ci się do czegoś przyda. http://www.wspolnota.org.pl/artykul/5991,ustawienie-znak%C3%B3w-drogowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.05.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 u nas to była wewnętrzna decyzja urzędu, na wniosek sąsiadów. nie odgórna zalecana przez organ panstwowy. dziś id ę do ZiKit i zloże odwołanie . oczywiście zawitam do Pana dyrektora. biorę posiłki - mamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 05.05.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 nie ma znaczenia z czyjej inicjatywy - była to jakaś decyzja organu Gminy i chodzi właśnie o to, żebyś pisemnie ją zaskarżyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 05.05.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Współczuję... Ale może coś da się zrobić? Płyty super! skąd? u nas dzisiaj montaż, też takie bardziej kwadratowe. Podłoga też fajna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 05.05.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 monika, współczuję takiej sytuacji u mnie na osiedlu jest dokładnie to samo - jakieś 2-3 tygodnie temu postawili znak - identyczna sytuacja jak u Ciebie (też ślepa ulica)! I Straż Miejska jeździ i daje mandaty (głównie dla samochodów ekipy budowlanej przy tym domu, który się buduje)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.05.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Basia okropni sąsiedzi zatruwają życie Spirea złożyłam odwołanie.napiszę jak podejmą odpowiednie kroki. mają przesunąc znak za moj wjazd:)Mazo płyty z polecenia forumowiczki, pan Wojtek Bukowiec z Bialki . super wykonawca . płyty fajne i super cena.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 05.05.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 (edytowane) [ATTACH]55399[/ATTACH][ATTACH]55400[/ATTACH][ATTACH]55401[/ATTACH]zamontowali szafki pod umywalki - pomarańczowa u nas w lazience. Biała u syna. Są śliczne. Edytowane 18 Stycznia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 05.05.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Moniko, z czego te szafki. Chcę coś podobnego w kolorze limonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.05.2011 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Chyba zasypiesz nas na dniach cudnymi fotkami, tylko na Boga kobieto rób lepsze zdjęcia!!!Co za podłoga u syna? Płyty ekstra szafeczki też, nie mogę doczekać się kolejnych fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.05.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 wow, odważny ten pomarańczowy kolor - jestem ciekawa efektu końcowego. Biała szafka wygląda super, płytki też fajne! Monika, gdzie je kupowałaś/zamawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.05.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Jako fanka tego wątku, znam odpowiedź na to pytanie Monika wyszperała je w casto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 06.05.2011 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Merci e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 06.05.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 spirea to jest lakierowana płyta przez stolarza. we wtorek upewnię , się co on lakierował, ale chyba zwykła płytę osb.Wybierałam kolor ze wzornika lakierow od stolarza. To samo z białą szafką u syna. e-mól dzięki . zdjęcia robię na razie komórką . aparat mam za duży, jak się wprowadzę będą lepsze zdjęcia , to znaczy wyrażniejsze.podłoga dąb szczotkowany 1 lamel fazowany barlinek. tak imam w całym domu. Leroy Merlin.Basia umywalka na białej szafce też casto.a tak w ogóle dopiero wróciłam z domu . dziś skonczyli ! piętro malować i klatkę schodową, położyli fototapetę na holu i tapetę krokodylą w sypialni.Okna na 2 piętrach umyte.Obrzeża zrobione.Tyle na dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.05.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Robota wre, brawo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 06.05.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 mąż jeszcze jest w nowym domu. pilnuje elektryków, którzy kładą peszle na zewnątrz kostkarzom.musza być gotowe na poniedziałek. jutro przerwa u kostkarzy i elektrykow i ekipy wykończeniowej. jutro reszta podłogi i schody!!!!i znów cała sobota na " budowie" . jutro się opalam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 06.05.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Jaką kostkę kładziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts