Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

o rany Monika, współczuję, ale nie pomogę. Sama w poprzednim mieszkaniu w bloku miałam podobny problem - usłużny sąsiad - postawili zakaz parkowania pod blokiem na chodniku, a miejsca parkingowe pod blokiem zajmowali klienci wielkiego sklepu, ktory byl obok, wiec nie bylo gdzie parkowac. i jak sie stawalo na tymze chodniku to sie dostawalo mandat, bo jakis debilny sasiad zaraz dzwonil gdzie trzeba, przyjezdzali, robili zdjecia i mandacik. Za parkowanie pod wlasnym domem.

Musisz walczyc, ale nie powiem Ci jak:(

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość monika996
Będę. bo to jest głupota. na pewno pozostali sąsiedzi po mojej stronie ulicy się na to nie zgodzą, bo niektórzy nie mają podjazdów, tylko stoją na ulicy. a jest to ulica domkow jednorodzinnych i do tego ślepa:offtopic:

Gość monika996
byłam w Zikicie. wszystko wiem. znak B-35 na stałe jest postawiony na wniosek .......Komitetu z naszej ulicy:eek: jutro piszę odwołanie i nękam Dyrektora Głownego. co za czasy,żeby komitety tak jak na Alternatywach 4 utrudniały zycie. Moię Wam szopki. podobno był u nas na ulicy Inspektor i tak zarządził. jutro będę JA i zobaczymy. zawsze zostaje TVn:wiggle: a starym dziadom nie odpuszczę.

Gość monika996
A tak odchodząc od kłopotów. Góra wymalowana. podłoga drewniana u Syna jest . w piątek wykładzina u nas w sypialni. w poniedziałek biały montaż.salon i kuchnia na piętrze się maluje. pod koniec tygodnia będzie gotowe.:)[ATTACH]55187[/ATTACH] żeby nie być gołosłownym Edytowane przez joliska

Gość monika996
u nas to była wewnętrzna decyzja urzędu, na wniosek sąsiadów. nie odgórna zalecana przez organ panstwowy. dziś id ę do ZiKit i zloże odwołanie . oczywiście zawitam do Pana dyrektora. biorę posiłki - mamę.

Gość monika996

Basia okropni sąsiedzi zatruwają życie Spirea złożyłam odwołanie.napiszę jak podejmą odpowiednie kroki. mają przesunąc znak za moj wjazd:)

Mazo płyty z polecenia forumowiczki, pan Wojtek Bukowiec z Bialki . super wykonawca . płyty fajne i super cena.dzięki

Gość monika996

[ATTACH]55399[/ATTACH][ATTACH]55400[/ATTACH][ATTACH]55401[/ATTACH]

zamontowali szafki pod umywalki - pomarańczowa u nas w lazience. Biała u syna. Są śliczne.

Edytowane przez joliska

Gość monika996

spirea to jest lakierowana płyta przez stolarza. we wtorek upewnię , się co on lakierował, ale chyba zwykła płytę osb.Wybierałam kolor ze wzornika lakierow od stolarza. To samo z białą szafką u syna.

e-mól dzięki . zdjęcia robię na razie komórką . aparat mam za duży, jak się wprowadzę będą lepsze zdjęcia , to znaczy wyrażniejsze.podłoga dąb szczotkowany 1 lamel fazowany barlinek. tak imam w całym domu. Leroy Merlin.

Basia umywalka na białej szafce też casto.

a tak w ogóle dopiero wróciłam z domu . dziś skonczyli ! piętro malować i klatkę schodową, położyli fototapetę na holu i tapetę krokodylą w sypialni.

Okna na 2 piętrach umyte.

Obrzeża zrobione.

Tyle na dziś.

Gość monika996
mąż jeszcze jest w nowym domu. pilnuje elektryków, którzy kładą peszle na zewnątrz kostkarzom.musza być gotowe na poniedziałek. jutro przerwa u kostkarzy i elektrykow i ekipy wykończeniowej. jutro reszta podłogi i schody!!!!i znów cała sobota na " budowie" . jutro się opalam:)