Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

A teściu jaką ma figurę! I teściowa teraz widać dobrze jak sięskubana trzyma! Asymjakie ciacho, to jeszcze,ężatylko na chwilę wrzuć, jak ma takie geny to pewnie wzroku od niegooderwac nie można, zresztą syn ma część jego genów.

A na żadnej fotce tak dobrze do tej pory nie wyglądały Twoje salony! Nie spodziewalam sie ze masz tak jasno...

Fototapety na klatcechyba nie pokazywalas, prawda?

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W jakiejś centrali dla rolników, to jest nawoz na masę zieloną, taki wór 50 kg poniżej 100 zł bedzie kosztowal, tylko ze powinnaś nawieźc teraz szybko i jeszcze możesz raz koniec czerwca, początek lipca najpóźniej, bo trawa musi się uśpić na jesień, zimę. I często kosić.

Moze tez być Mocznik, Saletra amonowa...

Edytowane przez e-mól

Ale te jednoskadnikowe maja większe stężenie. Choc ten z linka ma faktycznie sporo azotu. Ja tam nikogo nie namawiam, tylko Moni jakoś ten trawnik rosnąć nie chce, moze jakąśtani nawoz wcale nie dlugodziałający jej sypnęli. Ja sama najpierw sypalam wieloskladnikowy, a później ten azotowy, u mnie jest efekt i sie cieszę, zwłaszcza zeu nas piach i jak nie z nawozów to trawa nie ma z czego ciągnąć. Edytowane przez e-mól

tylko my obie jesteśmy kompromisowe:cool: ugodowe. Ja prawie z nikim się nie kłócę, musiałby mi ktoś bardzo za skórę zajść:yes: raczej ugodowa jestem:yes: A teściowa tylko 19 lat starsza ode mnie:D Więc jest ok.

Mówisz ,że młody fajny;)jak widziałas to już wykasuje te fotki

Zdjęcie widziałam ale w telefonie bo u fryzjera siedziałam jak wrzuciłaś, Młody to już wiem, że super facet jest, ale teściowa laska, że hej :)

To Ci Monia gratuluję dobrych układów z teściowa czasami, masz szczęscie , ze obie jesteście ugodowe :)

Moja starsza ode mnie o 30 lat ,ale to straszna zołza jest ;).Nawet jej syn ,a mój mąż ,tak uważa ,więc chyba to o czymś świadczy ;)
zołza to zołza i kropka:stirthepot:

dobrze ,że M popiera i wie o tym:yes:

Alu

grunt to luzik!!!!!! PAMIĘTAJ , BO TEŻ BĘDZIESZ MIEĆ SYNOWĄ!!!!

aLU i jak włosy!!!! pokaż