e-mól 19.06.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 A teściu jaką ma figurę! I teściowa teraz widać dobrze jak sięskubana trzyma! Asymjakie ciacho, to jeszcze,ężatylko na chwilę wrzuć, jak ma takie geny to pewnie wzroku od niegooderwac nie można, zresztą syn ma część jego genów. A na żadnej fotce tak dobrze do tej pory nie wyglądały Twoje salony! Nie spodziewalam sie ze masz tak jasno... Fototapety na klatcechyba nie pokazywalas, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.06.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ale masz syna - CIACHO niezłe . emól - są nawozy długodziałające i nawozi się raz lub 2 w roku. Są dużo droższe ale mniej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.06.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Z fotek bliźniacy chyba niezbyt podobni, a mąż raczej do teściowej, przynajmniej w tej części nieokularowej. No to fajne mają te salony, ale chyba sporo podobienstw z Waszy domem, schody, klatka, zaluzje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.06.2012 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Moze i tak ale ja efekt widzę dopiero po tych azotowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.06.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 ja bym dala, zwłaszcza jak slabo rosnie, jak sie boisz to daj na najgorszym kawalku i zobaczysz, supnij metr czy dwa i przy deszczach po kilku dniach powinnaś widzieć roznicę specjalnie dla Ciebie fotki zgralam a tak było w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.06.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Trawka super ale wózek rewelka mój kolor Im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 emolku piękna trawa!!!! kupię ten saletrzak!!! gdzie w ogrodniczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.06.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) W jakiejś centrali dla rolników, to jest nawoz na masę zieloną, taki wór 50 kg poniżej 100 zł bedzie kosztowal, tylko ze powinnaś nawieźc teraz szybko i jeszcze możesz raz koniec czerwca, początek lipca najpóźniej, bo trawa musi się uśpić na jesień, zimę. I często kosić. Moze tez być Mocznik, Saletra amonowa... Edytowane 19 Czerwca 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.06.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Przeca on z azotem jest:http://www.farma-malecki.pl/index.php?p563,hortiform-trawnik-18-8-10-3-25kg-nawoz-wolnodzialajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.06.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Ale te jednoskadnikowe maja większe stężenie. Choc ten z linka ma faktycznie sporo azotu. Ja tam nikogo nie namawiam, tylko Moni jakoś ten trawnik rosnąć nie chce, moze jakąśtani nawoz wcale nie dlugodziałający jej sypnęli. Ja sama najpierw sypalam wieloskladnikowy, a później ten azotowy, u mnie jest efekt i sie cieszę, zwłaszcza zeu nas piach i jak nie z nawozów to trawa nie ma z czego ciągnąć. Edytowane 19 Czerwca 2012 przez e-mól Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Wybiorę się na plac rano w piątek i poszukam azotu:yes: bo centrala rolna to nie wiem gdzie jest u nas w mieście:cool: kosimy średnio co 8 dni!!!! dziś przekopywali kabel pod internet z Tp i nie mamy pędraków:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.06.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 tylko my obie jesteśmy kompromisowe:cool: ugodowe. Ja prawie z nikim się nie kłócę, musiałby mi ktoś bardzo za skórę zajść raczej ugodowa jestem:yes: A teściowa tylko 19 lat starsza ode mnie:D Więc jest ok. Mówisz ,że młody fajny;)jak widziałas to już wykasuje te fotki Zdjęcie widziałam ale w telefonie bo u fryzjera siedziałam jak wrzuciłaś, Młody to już wiem, że super facet jest, ale teściowa laska, że hej To Ci Monia gratuluję dobrych układów z teściowa czasami, masz szczęscie , ze obie jesteście ugodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Moja starsza ode mnie o 30 lat ,ale to straszna zołza jest .Nawet jej syn ,a mój mąż ,tak uważa ,więc chyba to o czymś świadczy zołza to zołza i kropka:stirthepot: dobrze ,że M popiera i wie o tym:yes: Alu grunt to luzik!!!!!! PAMIĘTAJ , BO TEŻ BĘDZIESZ MIEĆ SYNOWĄ!!!! aLU i jak włosy!!!! pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.06.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 jak widziałas to już wykasuje te fotki ja nie widziałam a kcem !!! Maila znasz więc szybciochem mi tu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.06.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Monia, a rzęsy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Monia, a rzęsy?? a ty masz???? Kinga ok. zaraz wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.06.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Czesc moja pocieszycielko:D:hug: Nie załapałam sie na Młodego ale wiem, ze Przystojniak i urodę odziedziczył po Mamie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.06.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Ola ty diabełku:yes: t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.06.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 a już myślałam, że oślepłam bo nic a nic fotek nie widzę Emolku ja chętnie skorzystam z Twoich rad nawozowych bo u nas trawka w tym roku marniutka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.06.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 A mam, od czwartku.Bardzo jestem ciekawa jak często trzeba uzupelniac, wiem ze to zależy.... Ale moze jakieś czytaczki napiszą jak to jest u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts