Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alu nie jadłam truskawek od kilku dni:)

a stałam pod kwitnącym bzem, ktory miał takie żrące pyłki:yes:

Bez, jaki? jak na mój gust bez juz dawno przekwitł, ale mówisz jakieś żrące pyłki bardzo jestem ciekawa co to?

Wiesz ja lekarzom nie wierze w ogóle to szarlatany są, skąd ona może wiedzieć, ze to nie uczulenie na witamię C a nawet nie uczulenie tylko nadwrażliwość, w końcu to kwas jest i jak za duzo tego nalożyłas to skóra sie mogła zaczerwienić, płatki tez Cie mogły uczulić wszystko, ale tego nie można zdiagnozować, trzeba zrobic testy .

No nic życzę Ci zdrówka, zeby szybko przeszło radze posmarowąc panthenolem i za kilka dni bedzie OK na wszelki słuczaj jedank nie smarowałabym twarzy wit C .

Jakp pogoda w Krakowie? Moje dziecko pojechalo dzisiaj na pierwsza od trzech lat wycieczke, do Torunia, a tam cały dzien pada u nas tylko sie zanosi ale nie pada na razie :)

O rany, Wy widzicie jakieś fotki?? Bo ja żadnej teściowej nie widzę :rolleyes: Ani fajnej młodzieży ;)

Monia, cudny miałaś kominek w poprzednim domu :) Ciekawa jestem ile w tym domku pomieszkasz zanim nie wymyślisz nowego :lol2:

A jak uczulenie? Mijają objawy?

E-mólku - sorki za pytanie, ale czy ten zaprzęg bliźniaczy to Twój???

no marniutka, bardzo sie wysusza. jutro za namową E-molka jadę po nawóz.....

ale chyba muszę odczekać , bo wczoraj M dosiewał:yes:

u mnie i sami i ogrodnicy, nic nie możemy na to ustrojstwo-:yes: trawę - poradzić .

chyba zła kupiłam :yes::yes: A ogrodnicy siali:(

i ja wykasuję te fotki:yes: są okropne

http://www.studios.krakow.pl/img/thumb/1000_1000/upload/project/gallery/6c1a4715aec9816b124e92973b9957f8.jpgola[/b ja tez bym dała całe betonowe z gotowych bloków jak tu ......ale za pozno , tak mam tylko betony na murze oporowym.:yes:

reszta to tynk mozaikowy, najciemniejszy jaki był w kolorze dachu:yes:

Edytowane przez monika996