Elena76 24.06.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 a mój:D choc w sumie bardziej moich kloników To gratulacje ogromne, bo umknął mi jakoś moment co, jak i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.06.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 To taki cudny nowoczesny dom, w dole jest park, widok na port,nie wiem jak sięto wzgórze nazywa,ale ten dom mnie zawsze zachwycał. E mólku mysłisz o tym? http://pl.netlog.com/ala2705/photo/photoid=2181632# Nie nie domy tego pana sa w innym miejscu Kamiennej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 25.06.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 No wlasnie Kamienna Gora Dom dokladnie ten, fajny prawda? Tez jakiejś gwiazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 25.06.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 monia ja tak na szybciaka - jaka tam jest ziemia ? CośD mieszałaś, zwoziłaś ? Wygląda na suchą, twardą glinę.A co do traw - wiele z nich zostawia się na zimę (min miskanta giganta), obcina się wiosną. Są takie, które się obcina jesienią i przykrywa obciętymi gałązkami bulwy, Wiele z tych pięknych traw to trawa pampasowa. Śliczna, ale trzeba bardzo dbać bo czesto przemarza.I co do ekspansywności traw - np miskanty są chińskie się bardzo rozrastają, powinno się je sadzić w kubłach. Oto trawy ekspansywne: manna mielec (Glyceria maxima), miskant cukrowy (Miscanthus sacchariflorus) 'Robustus', mozga trzcinowata (Phalaris arundinacea), spartyna (Spartina) 'Aureomarginta', turzyca nitkowata (Carex lasiocarpa), wydmuchrzyca olbrzymia (Elymus giganteus) 'Glaucus' . Ja staram się ich unikać, trzeba nieźle mieć siły, chęci i czasu aby utrzymać je w ryzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.06.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 No wlasnie Kamienna Gora Dom dokladnie ten, fajny prawda? Tez jakiejś gwiazdy? A wiesz że nie wiem stosunkowo niedawno wybudowany na starym klocku To wszystko jest moje dzieciństwo wiele lat niedaleko mieszkałam, ciut niżej A własnie obok tego domku najczęściej bawilismy sie w podchody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.06.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Włochy!!!huuuraa!!!! będzie fajowy półfinał!!! a trawy Mirelko będę chodowąć w/g twojego przykazania:yes: Alu zaraz pooglądam ten piękny dom gdyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.06.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 huuuraa!!!! będzie fajowy półfinał!!! a trawy Mirelko będę chodowąć w/g twojego przykazania:yes: Alu zaraz pooglądam ten piękny dom gdyński Ja wiem czy on taki piękny kiedys go juz wstawiałam w swoim watku Natomiast z niego rozprzestrzenia sie rewelacyjny widok na zatokę i połwysep Helski: Wpadnij do mnie, to zobaczysz filmik z Balu Mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.06.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 monia - jestem i czuwam tylko Wy o trawach i donicach a mnie jeszcze do tego daaaaalekoooooo To siedzę sobie cichutko jak myszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 25.06.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Kinga oj tam , oj tam:lol2: widziałaś moj mini ogrodek??? Ala az mi wstyd ,że jeszcze do ciebie nie zajrzałam i nie obejrzałam balu:( ale gratuluję rewelacyjnego wyniku gimnazjalnego twojemu MI:yes: przeciez każde liceum go będzie chciałó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.06.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Monia oprócz traw do których później wrócę bo je uwielbiam, to szukam teraz koloru elewacji ,Ty masz jakiś grafit, co to za tynk i kolor.Myślałam ,że bede mieć ceresit i wybrałam kolor a tu będzie Kabe i szukam na gwałt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.06.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Monia przyszlam Ci serdecznie podziękowac za dzisiejszy telefon, było mi bardzo milo, że tak wzięłas sobie do serca sprawę Mi i rozumiesz mnie jak nikt inny mając syna w podobnym wieku, jeszcze raz serdeczne dzięki za wsparcie Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.06.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Monia oprócz traw do których później wrócę bo je uwielbiam, to szukam teraz koloru elewacji ,Ty masz jakiś grafit, co to za tynk i kolor.Myślałam ,że bede mieć ceresit i wybrałam kolor a tu będzie Kabe i szukam na gwałt Basia ja mam weber i jest prawie czarny . silikat. jak będziesz chciała to poszukam numerku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 02.07.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Monia przybiegłam przyłączyć się do klubu "kochających trawy". Uwielbiam , ubóstwiam, miłuję, kocham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.07.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Monia przybiegłam przyłączyć się do klubu "kochających trawy". Uwielbiam , ubóstwiam, miłuję, kocham... a ja mam ich malutko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.07.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Moniko, pozdrówka z Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.07.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 I jak tam wypieki, jagodzianki dalej pieczesz?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.07.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 alu czekam ,aż Syn wroci z Zakopanego!!!! ale mam w planch chlebek ten no knead - bo młody chciał. my siedzimy na razie w Krk. kursujemy po znajomych i już zleciało prawie pol upalnego lipca:yes: a i rożyczka na dzień matki przesadzona do ogrodu - kwitnie:yes: zdjęcia zrobię tylko pozniej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.07.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Fajnie macie, że Zakopane tak blisko, chętnie bym śmignęła na kilka dni, ale dla nas to wyprawa wielka, chcielismy w tym roku Rysy zaliczyć, ale szlak podobno zamkniety a i moja noga nie do konca sprawna Wybieracie się do Chorwacji, my za tydzien lecimy na Kretę, to może troche wypoczniemy, troche boje się upałów, ale jakoś to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.07.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Alu oczywiście,że Chorwacja:yes: napisz mi na fb . wy kreta na włASNĄ RĘKĘ???? ja tęsknię za kretą , bylam 2 razy. Ale trzeba samolotem i znajomi nie lubią. ja jeszcze w Rethymnonie nie byłam. I tam gdzie kręcili Greka Zorbę na Stavos????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.07.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Słonecznej niedzieli Ci życzę u nas święci od rana ale upałów już nie ma. Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts