Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

dziewczyny tego mi trzeba, bo mam jakiś kryzys mały ostatnio- no coż następna dekada sie zbliża:yes: ale wakacje mi trochę pomogły i chciałabym ,żeby to lato jeszcze potrwałło:yes:

a ty Kinga nie przesadzaj:yes:

i następnym razem daj znać jak będziesz w krk:yes:

Aga a ty gdzie do Chorwacji jeżdzisz????

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moniś, fotki podziwiałam z M ale dopiero teraz piszę. Slicznie-Ty jestes jak Benjamin Button-coraz młodsza, wiec nie opowiadaj nam tu o jakiejs nowej dekadzie:D

Sliczne miałas spódnice tą dłuuuugaśną i buciki w kolorze pommmmmmarrrrrrrańczy:yes:

a to nie sukienka czasem była??

Ola dzięki moj duszku - okruszku:yes:

boże z M podziwiałaś waryjacie:D fajowo:D a buciki mam jeszcze kanarkowe ze sklepu z dodatkami parfois - czasami tam jakies kolczyki kupię, gumki, a wt tym roku japonki( i jaka cena) :yes:

a w glowie piosenka Forever Young alphaville( to taka moja ulubiona).

fajnie ,że znow jesteś . u mnie nudy ( wnętrzalskie), bo co tu robić , jak wszystko mam. A i tak od nowa bym wszystko umeblowała:lol2::lol2::lol2::lol2: tyle nowości na fm

Monia dzięki , podpowiadam, że można głosować raz dziennie więc poproszę o głos w następne dni także :)

Ja zupełnie straciłam chęć do wklejania zdjęć na forum tyle z tym roboty:( Czyz nie mogłoby to być tak samo jak na Facbooku, że z komórki mozna bezporednio wklejać :)

Jak pogoda u nas dzisiaj znowu upał, ale fajnie nie narzekam :) zazdraszczam Ci tej kawy na rynku w Krakowie, kiedy i ja tam ja wypiję :)