ivy17 10.09.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 witaj...mam pytanko o klimatyzatory...zastanawiam sie nad tym tematem czy mozesz podac mi jakie macie jednostki..jakiej firmy itp i czy jesteście zadowoleni z nich i czy przy tegorocznych upałach dały rade /nie mogą odszukac tych informacji na watku/?? Ja strasznie zle znoszę upały i szukam jakiegoś rozwiązania a czy ja sie witałam już u Ciebie ?? podglądam wnętrza juz od dawna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.09.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 cześć Ivy:) my mamy lg . na poziomie mamy 100 m.kw i 2 klimatyzatory z 1 jednostką na zewnątrz. gora 2 sypialnie i też po jednym klimatyzatorze w pomieszczeniu. przy temp. 27 na zewnątrz u nas jest dośc ciepło( duże przeszklenia) więc właczamy oczywiście. doskonale dają radę polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.09.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 cześć Ivy:) my mamy lg . na poziomie mamy 100 m.kw i 2 klimatyzatory z 1 jednostką na zewnątrz. gora 2 sypialnie i też po jednym klimatyzatorze w pomieszczeniu. przy temp. 27 na zewnątrz u nas jest dośc ciepło( duże przeszklenia) więc właczamy oczywiście. doskonale dają radę polecam mój małż też chce na przyszły rok robić klimę bo pod naszymi skosami straszliwie podobno było gorąco przez całe lato:rolleyes: hejka Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.09.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 ok:) pioropusz katalpy zaczyna się na 195 cm:) O dzięki Monia, to doś wysoko masz ten piuropusz, ale myślę, że im wyżej ten piuropusz to ładniej wygląda Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.09.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Monia obetnij lawende, włóż do płociennego woreczka i do szafy to jest super środek przeciw molom. A dodatkowo masz piekny zapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.09.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Monia obetnij lawende, włóż do płociennego woreczka i do szafy to jest super środek przeciw molom. A dodatkowo masz piekny zapach tą suchą? chyba w tamtym roku tak mi moja mama zrobiła. a ja nie pamiętałam. A jeszcze z nią nie miałam okazji na ten temat porozmawiać cześć Pasku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.09.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 tą suchą? chyba w tamtym roku tak mi moja mama zrobiła. a ja nie pamiętałam. A jeszcze z nią nie miałam okazji na ten temat porozmawiać cześć Pasku:) Tak Monia tę suchą możesz ja pokruszyć jak Ci sie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.09.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 dzięki Ala:) Ola;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.09.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 dziewczyny jestem w kropce:jawdrop: pezez 6 dni utyłam 2 kilo , jedząc normalnie jak zawsze jadam, tylko szly 3 paczki ciasteczek lu;) jak ja zbije te 2 kilo????? ćwicze od tygodnia to może mięsnie:D:lol2: no nic nie jem już dziś kolacji, od jutra dieta bez pieczywa i ziemniakow. jejku ja ja to wytrzymam. monsabia jeśli czytasz , podrzuć jakis przepisik , bo taka chudzinka jesteś , jakoś to MUSIAŁAŚ ZROBIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.09.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Monia to na bank mięśnie:yes: albo może przed okresem woda się zatrzymuje? a tarczyce masz zdrową (zboczenie mam bo sama choruję)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.09.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 pasku nie wiem , mam polowę cyklu:) ale wstałam i jest 60,7 . zjadłam garstkę bialego twarozku z rzodkiewką i pije herbatę( bo kawy rano nie mogę , żoładek mnie boli:bash:) tarczyce - hormony robiłam 2 lata temu i było ok. też myslę tarczyca , musze powtorzyć . jadę na ćwiczenia, chyba autem , bo padało w nocy i jest niewyrażnie:) a jezdziłam rowerem( już 3 razy byłam od wakacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.09.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Monia - u mnie 57 i tez mi z tym źle. Najlepsza waga jaką miałam i najlepiej się wtedy czułam to 53. Zatem 4 kilo przede mną ale jakos samozaparcia brakuje. Wkurzam się niemiłosiernie jak swojego 34 nie moge wcisnąć ale wieczorem czekoladę przegryzam albo ciastka (na wagę kupuje takie orzechowe ) Ty przynajmniej masz te swoje ćiwczenia, ja moze teraz w koncu sie zmobilizuje bo juz wymówki pt Lenka nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.09.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 tak tylko po cwiczeniach waż ewięcej , około 60 . a wazyłam 57:) ( ostatnio). bo normalnie 54. ale z 57 było mi lepiej:). ja sobie też folguję , bo zjadam dużo, szczególnie kolacyjki( a głodna jestem na okrągło). ale chyba weszlam wiek słabej przemiany materii ale będę teraz sie ograniczać , bo 62 kilo ważyłam na porodówce:) moj rozmiar 36, 38:) wchodze nadal, ale mam napięte ciuchy do grnic możliwości:) a teraz sezon jeansowy się zbliża. a z ta nogą to zobaczysz jak się sytuacja rozwinie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 13.09.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dziewczyny nie panikować . Jak Wy rozmiar 34- 36 nosicie to chyba nie ma sie czym przejmować. Choć rozumię bo sama próbowałam 2lata pozbyć się 3 kg, w tym roku się udało zobaczymy na jak długo bo jesień i zima sie zbliża . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.09.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Monia ja też tak jak Kinia ostatnio 57 ale najlepiej mi przy 54 a z przemianą materii to ostatnio stwierdziłam to samo, w każdym razie zapisałam sie do dietetyczki, żeby nauczyła mnie zdrowo sie odżywiać i regularnie jeść bo z tym u mnie kiepściutko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.09.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 aga to mi napisz po wizycie u dietetyczki co i jak:)choć ja wiem ,że niezdrowo jem.... ale cóz łakomstwo wygrywa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.09.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 ola u ciebie wrzuciłam , zaraz wykasuję jak zobaczysz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.09.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 super . mogłam u siebie was piodręczyć ale ja też pozakręcana na ciuchy jestem i raz na ile ( 1miesiąc mnie łapie, to kupuję bez opamietania). i jeszcze nową galerię koło mnie budują . M już jest przerażony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 16.09.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 dzięki Ola i nawzajem:) gdzies dom miasta się wybierzemy. narazie M spi i dziecko też . ja popijam herbatke:) zaraz sobie coś do jedzenia zrobię i kawkę( bo na czczo nie mogę).wczoraj byliśmy u znajomych i wrociliśmy koło 2. więc chyba popoludniu będę odsypiac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.09.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Jak tam gimnastyka, a może dzisiaj rower, taki piękny dzień U nas juz jest 20 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts