Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

witaj...mam pytanko o klimatyzatory...zastanawiam sie nad tym tematem :-) czy mozesz podac mi jakie macie jednostki..jakiej firmy itp i czy jesteście zadowoleni z nich i czy przy tegorocznych upałach dały rade /nie mogą odszukac tych informacji na watku/?? Ja strasznie zle znoszę upały i szukam jakiegoś rozwiązania ;)

a czy ja sie witałam już u Ciebie ?? podglądam wnętrza juz od dawna ....

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Ivy:) my mamy lg . na poziomie mamy 100 m.kw i 2 klimatyzatory z 1 jednostką na zewnątrz. gora 2 sypialnie i też po jednym klimatyzatorze w pomieszczeniu. przy temp. 27 na zewnątrz u nas jest dośc ciepło( duże przeszklenia) więc właczamy oczywiście. doskonale dają radę:) polecam

cześć Ivy:) my mamy lg . na poziomie mamy 100 m.kw i 2 klimatyzatory z 1 jednostką na zewnątrz. gora 2 sypialnie i też po jednym klimatyzatorze w pomieszczeniu. przy temp. 27 na zewnątrz u nas jest dośc ciepło( duże przeszklenia) więc właczamy oczywiście. doskonale dają radę:) polecam

mój małż też chce na przyszły rok robić klimę bo pod naszymi skosami straszliwie podobno było gorąco przez całe lato:rolleyes:

hejka Monia:)

Monia obetnij lawende, włóż do płociennego woreczka i do szafy to jest super środek przeciw molom. A dodatkowo masz piekny zapach :)
tą suchą? chyba w tamtym roku tak mi moja mama zrobiła. a ja nie pamiętałam. A jeszcze z nią nie miałam okazji na ten temat porozmawiać;)

cześć Pasku:)

dziewczyny jestem w kropce:jawdrop: pezez 6 dni utyłam 2 kilo , jedząc normalnie jak zawsze jadam, tylko szly 3 paczki ciasteczek lu;)

jak ja zbije te 2 kilo????? ćwicze od tygodnia to może mięsnie:D:lol2:

no nic nie jem już dziś kolacji, od jutra dieta bez pieczywa i ziemniakow. jejku ja ja to wytrzymam.

monsabia jeśli czytasz , podrzuć jakis przepisik , bo taka chudzinka jesteś , jakoś to MUSIAŁAŚ ZROBIĆ:)

pasku nie wiem , mam polowę cyklu:)

ale wstałam i jest 60,7 . zjadłam garstkę bialego twarozku z rzodkiewką i pije herbatę( bo kawy rano nie mogę , żoładek mnie boli:bash:)

tarczyce - hormony robiłam 2 lata temu i było ok. też myslę tarczyca , musze powtorzyć . :)

jadę na ćwiczenia, chyba autem , bo padało w nocy i jest niewyrażnie:) a jezdziłam rowerem( już 3 razy byłam od wakacji).

Monia - u mnie 57 i tez mi z tym źle. Najlepsza waga jaką miałam i najlepiej się wtedy czułam to 53. Zatem 4 kilo przede mną ale jakos samozaparcia brakuje. Wkurzam się niemiłosiernie jak swojego 34 nie moge wcisnąć ale wieczorem czekoladę przegryzam albo ciastka (na wagę kupuje takie orzechowe :eek: )

Ty przynajmniej masz te swoje ćiwczenia, ja moze teraz w koncu sie zmobilizuje bo juz wymówki pt Lenka nie mam ;)

tak tylko po cwiczeniach waż ewięcej , około 60 . a wazyłam 57:) ( ostatnio). bo normalnie 54. ale z 57 było mi lepiej:).

ja sobie też folguję , bo zjadam dużo, szczególnie kolacyjki( a głodna jestem na okrągło). ale chyba weszlam wiek słabej przemiany materii ;)

ale będę teraz sie ograniczać , bo 62 kilo ważyłam na porodówce:)

moj rozmiar 36, 38:) wchodze nadal, ale mam napięte ciuchy do grnic możliwości:) a teraz sezon jeansowy się zbliża.

a z ta nogą to zobaczysz jak się sytuacja rozwinie:)

dzięki Ola i nawzajem:)

gdzies dom miasta się wybierzemy. narazie M spi i dziecko też . ja popijam herbatke:) zaraz sobie coś do jedzenia zrobię i kawkę( bo na czczo nie mogę).wczoraj byliśmy u znajomych i wrociliśmy koło 2. więc chyba popoludniu będę odsypiac:)