Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom moniki

Gość monika996

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aneta przejeżdzając przez sANOK muślałam o tobie. ale z M błam i kłopotu nie chciałam robić. Po za tym w niedzielę byłam tak zmęczona po weekendzie :jawdrop: że tylko marzyłam o swoim łózku:)

dziewczyny przeliczyłam swoje siły. zrobiliśmy ze 20 km, i l;edwo żyję :) pojechaliśmuy trasą wiślaną do Tyńca i z powrotem. w drodze powrotnej się wlekłam więc wstąpiliśmy na pizzę. a miałam się odchudzać:cool:

Monia to słaba masz kondycję ( notabene fajna ta droga do Tyńca wzdłuz Wisły kiedys jechałam, pod klasztorem obiad gotowałam na palniku gazowym :lol2:)

mysmy w zeszla niedzielę gdzieś 30 km zrobili z M i ja wcale nie byłam zmęczona :)

No ale kalorie z pizzy wypedałowałaś :lol:

Ojej- zawstydzasz mnie :oops: Ja juz zapomniałam jak rower wygląda :sick:
kinga przypomnij sobie, do pobliskiego sklepiku przyda się jak ulał:)

Monia ja marzę o sentymentalnej podróży do Krakowa ale jakoś się nie składa...ale dziękuję i jak będę to kawa na 100%;)

A ja z moimi dziećmi codziennie na rowerze , co prawda króciutkie trasy....młody na swoim a Mania ze mną ;)

Anetko kawka na 100 % .

ola czekam na moj komputer:) będzie chyba dziś ,. kupiłam bardzo dużY skrzydłokwiat w Ikei:)

i jeszcze super spodnie w stradivariusie w kolorze khaki ( mam ostatnio fazę na zielony wojskowy i czarny;))http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/stradivariuspl/pl/50109552/342504/1080097/Spodnie%2Bz%2Bser%C5%BCy